|
|
гледа ми се нещо като " Elena Undone " .... дайте жокери !!! предварително благодаря ... п.с. и по възможност да е ново и да може да бъде намерено някъде все пак ?! ако пък прикачите и линк ... ехаааа ще е много любезно
.....бройкам по домова книга ....
| |
|
аз напоследък гледам основно филми, в които гей-персонажите и сцените са второстепенни, а такива има доста. при това някои от ролите са интересни. иначе за конкретно тематични съм прекалено твърд почитател на the l word, понеже не мисля, че останалите филми и сериали се справят добре, когато трябва да са изцяло тематични и в същото време да поддържат консистентност в образа на персонажите, във фабулата, а също имат и сериозни недостатъци от към режисура. това е моето мнение вероятно причината е, че за да има добри филми, има поне едно съотношение откъм 1: 10 000 (добри-лоши), което в лес тематиката е доста трудно да се получи и за това повечето отиват във втората категория, и според мен са просто доста ниско качество
| |
|
Блумингтън
| |
|
други предложения ?!?!
.....бройкам по домова книга ....
| |
|
Не съм гледала този първия, ще си го дръпна сега. Иначе наскоро гледах, Circumstance - добър е, Ливански мисля че и World Unseen - бива и той :).
Айде със здраве
| |
|
|
|
|