|
Тема
|
Сбогом Уитни!
|
|
Автор |
EllenDeGeneres (alone) |
Публикувано | 12.02.12 10:46 |
|
Великата Уитни Хюстън ни напусна. Талантлива и с изключителен глас, който винаги ще помним, както и многобройните й хитове. Беше най-великата и всеотдайна изпълнителка за мен. Поклон пред паметта й
| |
|
Жалко!
И на мен ми стана мъчно като прочетох.
Мъчно ми е, но мисля, че за нея е по-добре да остане такава, каквато беше, вместо да се сбабичоса до неузнаваемост и да се хили дементно, когато жаден за клюки журналист я покани да я покаже "САМО в неговото предаване".
Едно време хората са умирали на 40-50. Мисля, че това е природосъобразната възраст да напуснеш с достойнство този свят.
Още един човек, за когото, като го гледам на видео, ще казвам "И нея я няма вече!"
| |
Тема
|
Re: Сбогом Уитни!
[re: -дядo-]
|
|
Автор |
TRlNlTY (съзерцателка) |
Публикувано | 12.02.12 17:41 |
|
и аз си помислих същото...
| |
|
тя е поредното доказателство, че не многото пари, а човешките отношения със партнйор, семейство, деца, приятели и т.н. и качеството на тези отношения дават истинското щастие и те пазят психично здрав. лека й пръст.
| |
|
Да, парите не дават щастие, но безпаричието може да ти го отнеме.
С пари можеш да си смениш местоживеенето, да си избереш работа по вкус, да се лекуваш при добър лекар, да се разтушиш с пътуване или покупка, или похапване на хубави неща в хубаво местенце, ако си нещо крив, да не се караш на едното дете, че е изпило всичката кола и не е оставило за другото, да не се сърдиш на жена си, че е купила нова тенджера, като вече имате една...
Без пари, ти остава само да ходиш без зъби и да търпиш мизерията и болестите, което е малко далеч от понятието ми за щастие.
Бил съм и от двате страни, та знам, че мръсните пари не са щастието, но наличието им в достатъчни количества е една от задължителните съставки.
| |
Тема
|
[re: -дядo-]
|
|
Автор |
SVETl (Obichashta) |
Публикувано | 18.02.12 14:27 |
|
Еййй, да кажеш нещо смислено най-после
ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!
| |
Тема
|
[re: SVETl]
|
|
Автор |
-дядo- (непознат
) |
Публикувано | 18.02.12 14:45 |
|