|
Тема
|
Бих искал да попитам
|
|
Автор |
lnfinity (Shadowchaser) |
Публикувано | 07.06.11 09:00 |
|
Каква е разликата между "нашия" простак и "външния" простак? Защо на единия му се разрешава всичко, тупа се по гърба и му се вика "евалла много си свеж" а другия се баннва? Не нарушава ли това точно тези принципи на "толерантност и приемане" , които така широко се прокламират тук, но се нарушават, когато е заради някой "наш"? Или просто клуба е зажаднял за сеир и развлечение? Мен лично ме забавляват напъните на дечкото, да се държи като "голяяяяяяма и адски разбираща света лесбийка" но зад тях прозира само пълна душевна кухота и объркване. Персоналните и нападки са толкова смешни, че да се връзвам на тях е все едно да се вържа на врякането на детенце от детска градина. Странното е, че почти никой не и каза, че държейки се по този начин показва точно това от което всички вие се отричате - арогантност, високомерие, неприемане на каквото и да е мнение извън нейното и обожествяване на новия човешки вид "лесбийка" - явно нещо твърде висше за да го разберат обикновенните хора. Защо така хора? Или тук са останали само такива, споделящи нейното мнение? Тези, които и казаха истината в очите бяха низвергнати. До си отварям ли прозореца на 16 етаж?
| |
|
Дечко няма, запиши си и го запомни!
Ако юзърка смущава душевния ти покой, просто се абстрахирай, ок?
Пиши на воля иначе.
Ребята, давайте жить дружно!
| |
Тема
|
Re: Бих искал да попитам
[re: amarilis]
|
|
Автор |
lnfinity (Shadowchaser) |
Публикувано | 09.06.11 06:30 |
|
Тъй тъй На мен удивителни знаци а на разбеснялата се девойка "хубави сънища" Ех Амарилис... Поне забележка да беше направила, за да спазиш формално правилата. Не изказвам недоволство от модераторството ти, просто си казвам мнението. Сетих се какво беше казал един американки президент за един латиноамерекански диктатор - "Мое да е кучи син но е наш кучи син". Оставям ви на спокойствие да "мрете от скука" Ще се вясна след месец-два да видя как е. Хубави дни и хубави сънища на всички
| |
|
А сега кой се цупи като дечко?:)
Дръж се мъжки..
Hasta la vista и до нови срещи някой път.
Ребята, давайте жить дружно!
| |
Тема
|
Re: Бих искал да попитам
[re: amarilis]
|
|
Автор |
Sann () |
Публикувано | 09.06.11 13:12 |
|
Твърде много искаш от то. то не е мъж, как ще се държи мъжки :-) Може да пробва свински, пилешки, идиотски, но мъжки не...
| |
|
|
|
|