|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
bye
|
|
Автор |
witch777 () |
Публикувано | 03.01.11 13:10 |
|
реших повече да не си губя времето тук. няма нищо интересно за четене и никой не пише нищо интересно. като някакъв ялов пущинак е. много интересно как в гейския клуб все намират какво да пишат, а тук пустиня.
тук не може дори един майтап да пусне човек, да не говорим да се завърже някакъв разговор. хора, които пишат веднъж на 5 години избират модератор...не че нещо против деймън, струва ми се горе долу свястен.
оставям желаещите да си пускат и коментират високоинтелектуални теми за цигани, евреи, арменци и така нататък.
английските жени са 100 пъти по-приятни за общуване. може да не са доктори по философия и дори да не са ходили в университет, но са едни нормални земни хора, с които поне може да си направиш лаф и да пуснеш един майтап, без да съскат злобно насреща ти без и те да знаят защо. аре със здраве. отивам на правилното място.
| |
|
Освен да ти пожелая всичко хубаво, друго не виждам! :)
И успехи, където и да е. Аре и със здраве! :)
| |
|
Не си отивай,уич! Ти си готин пич! :)))
| |
|
Звучи обидно Аз отдавна казах, че клуба е изчерпан, ама като нямаме идеи тъй ще е
| |
|
Е, прав ти път. Щом не намираш какво смислено и интересно да напишеш, пиши го другаде! И внимавай с комплексарщината.
Аз оставам. Гъмжа от теми и идеи, при това държа да ги излагам именно тук
Стига да намирам време, естествено..
Ребята, давайте жить дружно!
| |
|
И ти ли хленчиш, че нямаш идеи и си изчерпана???
Я не се излагай...сестро
Ребята, давайте жить дружно!
| |
|
Ти пък оти мъ следиш из нета? Мен тъй си ме прихваща-на приливи и отливи
| |
|
реших повече да не си губя времето тук.
А, кой каза, че добрите новини не виждали бял свят?
Non bis in idem
| |
|
всъщност това беше майтап. това че се върза доказва че си тъпа овца. специално за такива като теб ще стоя тук до дупка. не знам кой те е излъгал че си лесбийка. ти дори не знаеш какво е L Word, но явно за селяндурска българия това е нормално. мисля че не можеш да ми стъпиш и на малкия пръст, колкото и да се пениш. освен всичко друго което съм постигнала съм и родила и отглеждам дете, а на теб утробата ти е ялова и там виреят само червеи. радвам се че детето ми няма да расте между изроди като теб, а на едно по хубаво място.
| |
|
Отдавна не бях чела толкова груб пост!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|