|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
vapros
|
|
Автор |
still_me (непознат
) |
Публикувано | 11.10.10 18:11 |
|
Purvo mnogo se izvinqvam, 4e pi6a na latinica,no prosto s kirilizaciqta mi neshto se slu4i :( I sega po sushtestvo- slu4valo li vi se e kato ste naqsno ve4e sas svoqta homoseksualnost, da imate 4ovek do vas,kogoto obi4ate i vupreki vsi4ko da izpitvate edno otvrashtenie, neponosimost kam fakta 4e ste gei ,no su6tevremenno bezsile pred tova ?
| |
|
Как как?
ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!
| |
|
Опитах се да разбера, какво искаш да кажеш...
Може би имаш проблем с приемането на собствената си сексуалност, иначе не мога да си представя, защо трябва да се отвращаваш от себе си.
Предполагам че си под 20-те, и че все още си във възрастта, в която всичко пред теб е неопрведелено
| |
|
vsushtnost sam na 23 ,priela sam go otdavan ,znam 4e tova e edinstveniq nachin da sam istisnki shtastliva (zashtoto ne moga da se vlubq v muj taka, makar i da iskam... ) ,prosto ne go priemam i se 4udeh dali nqkoi e bil v takava situaciq i se e 4uvtsval taka....
| |
|
Нито отвращение или непоносимост, нито безсилие изпитвам и никога не съм изпитвала досега. Странен въпрос...
| |
|
не е чак толкова странно да се чувстваш така. все пак хетеросексуалния семеен модел е приет като номер 1 в обществото и има много предимства да си един от мнозинството. ако си се разкрила пред майка си и тя е заронила три реда сълзи как няма никога да дочака зет и т.н. работата е ясна.
| |
|
Не ми се е случвало това, което описваш. Но, ако трябва да отида малко по - далеч от това изречение, колкото и банално да е, мисля, че когато чувствата са искрени, усещането (разбирай, привличането...въпреки че не само то Е ...), идват напълно естествено, и просто онова гузно усещане...че си направил нещо перверзно, няма как да го има.
Всъщност, перверзия значи извращение. Извратено е насилието на здравия психически човек над собствената природа.
Non bis in idem
| |
|
znam 4e tova e edinstveniq nachin da sam istisnki shtastliva (zashtoto ne moga da se vlubq v muj taka, makar i da iskam... )
Малко си противоречиш. Ако си щастлива с ориентацията си, защо тогава искаш да се влюбиш в мъж? Трудно е да си различен, знам. Имам една позната, която е на 30 почти и мисли по същия начин като теб. Възрастта не е критерий, просто ще дойде един момент, в който ще започнеш да си вярваш истински И няма да искаш неща против волята си, само заради страничното мнение.
Amor omnia vincit
| |
|
Много хубаво казано, някой път ще те цитирам, да знайш!
Amor omnia vincit
| |
|
Пак заповядай!
Non bis in idem
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|