|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Унисекс..както и да е!Та..да питам, не се ли веселите бе хора?Стига се джафкали..кажете нещо готино.Някое ново заведение, къде излизате, как се забавлявате..Имам нужда от съвет къде да отида за три дни, да е близо до София и да има басеин, ако някой е ходил и му е харесало..Искам да изненадам мойта приятелка Сохо..Мохо..нищо не казвате ейй...
| |
|
candyperfumegirl ,съжалявам че се намесвам в темата ти и то не на място.Току що се регистрирах и се уча да прохождам в този електронен гъсталак.А относно това къде ще идеш, мисля, че КЪДЕ не е такъв проблем ,хубавото е, че има с КОГО.А кой се джафка тук? На пръв поглед забелязах едно въпросително и любознателно лице
...- Един ден видях как слънцето залязва четирийсет и четири пъти!...
| |
|
Качи се на някоя хижа... Но басейн къде има не зная.... Мен ако питаш - в тези жеги една планина ще ви дойде супер. А по горите ще имате повече време една за друга.
Успех.
| |
|
Да..точно време ми трябва, че напоследък все не стига)Добра идея Мерси.
| |
|
Че кой се джафка?
Ще ти чета темата, ако изникне място, че на мен това ми е огромен проблем.
Софийско Сохо май не знам, освен района на хотел "Цура"
| |
|
Хотел Цура е малко след пазара на Георги Кирков в посока Лъвов Мост. И не ме питай откъде знам..няма пък да кажа!
| |
|
в с.Рибарица ама много уютни и симпатични хотелчета и частни квартири .... а има и басейн !!!!
.....бройкам по домова книга ....
| |
|
Е то и във Велинград има... примерно..което май беше преди Ребарица.. но това не отговаря на условието "Близо до София"
| |
|
е как да не е ..... тя София вече е бая голямшка,а !
.....бройкам по домова книга ....
| |
|
Еми на около 140 км от София е Рибарица.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|