|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
...й прилича тази музика:
| |
|
Ами, какво и е на тишината?
Народа купонясва...
| |
|
Добре, добре, млъквам.
| |
|
Няма много общо с тишината, но не исках да пускам нова тема.
Гледам един филм - "Наистина любов" - романтична комедия (аз обичам) с Хю Грант и др.
Една мацка казва "Чакам те жребецо! Искам да го направим поне два пъти преди мъжът ми да се върне!"
Не бях се замислял досега - "рундовете" в любовната игра, като че ли по правило се отчитат по "нокдауна" на мъжа.
Вие как отчитате кога свършва един "рунд" и започва друг, като нямате мъж за индикатор?
| |
|
Молим съседите през определено време да ни звънят на вратата или си навиваме алармите за да не пропуснем да отчетем рунд.
Такава тъпотия не бях чувала някой да изръси.
Never wrestle with a pig. You'll both get dirty but only the pig will enjoy it.
| |
|
Не съм съгласен, че е тъпотия.
Ще го кажа по друг начин. В хетеросвета, "пътите" ("Направихме го 3 пъти онази вечер.") се отчитат по свършването на мъжа, което далеч не винаги води до свършването на жената.
При вас има ли такова понятие "направихме го N пъти" и ако да, то как го определяте?
Естествено, можете да не ми отговаряте.
| |
|
"В хетеросвета" - не живеем ли в един свят?
"..се отчитат по свършването на мъжа.." - всеки си го счита както си пожелае, но мисля, че подобно изказване е измислено от мъжа с цел да се изтъква колко е издържал. На мен ми се случи веднъж да кажа, че мацката, с която имах една вечер само - за пръв и последен път, свърши 6-7 пъти - бях доста изненадана, та затова го споделих с една приятелка, но като цяло е по-важно дали е било еднакво удовлетворяващо и за двете страни, знаем колко бързо свършват мъжете....
| |
|
mom4e, kakvo te terzae? za6to si v tozi klub? problem? Da pomognem?
| |
Тема
|
Re: На тази тишина...
[re: ur4e69]
|
|
Автор |
nerg () |
Публикувано | 13.07.10 14:22 |
|
...че и да помогнем
Ясно е,че има проблем,щом е тук...Омръзнал му е семейния живот,обаче е объркал бара
| |
Тема
|
Re: На тази тишина...
[re: nerg]
|
|
Автор |
ur4e69 (баба Вихронрав) |
Публикувано | 13.07.10 14:29 |
|
tova ot treto lice li e?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|