|
Тема
|
Днес започва прайд седмицата!
|
|
Автор |
Dyke on Byke (един декстър) |
Публикувано | 21.06.10 10:28 |
|
Понеделник, 21 юни
Пресбрифинг и откриване на фотоизложбата „Да пишеш история - прайд 2008 и 2009 през очите на участници”, която отразява първите две шествия на ЛГБТ хората в България. Сбирката ще може да бъде видяна безплатно до 9 юли.
Кога и къде? 19:00, Центъра за култура и дебат „Червената къща”, ул. "Любен Каравелов" № 15. Сайт: www.redhouse-sofia.org
Сряда, 23 юни
Четене на есето победител в конкурса за есе на тема "Защо отивам на прайд"
Кога и къде? 10:30, радио "Хоризонт", предаване "Хоризонт по обед"
Cash & Carry парти за София прайд 2010. В купона ще се включат известни български поп звезди, даряващи времето и труда си за събиране на необходимите за прайда средства.
Кога и къде? 23:00, клуб "ID", ул. "Кърниградска" 19Б. Телефон за резервации: 0898 200 000. Сайт: www.idclub.bg
Четвъртък, 24 юни
Официалното представяне на първия по рода си алманах за „Куиър изкуство в България”. В книгата са включени творби от миналогодишния ЛГБТ Арт Фест.
Заедно с това, на събитието ще бъде награден и победителя в конкурса за есе на тема „Защо отивам на прайд”.
Кога и къде? 19:00, Culture Beat, НДК, пл. България, 1. Сайт: www.facebook.com/group.php?gid=372757460261
Петък, 25 юни
Пресконференция на организационния комитет на София прайд 2010
Кога и къде? Предстои да бъде обявено.
Събота, 26 юни
Шествие!
Кога и къде? Събирането започва в 16:30 на Моста на влюбените при НДК
Шоу програма на открито
Кога и къде? Тайна ;-)
Афтърпарти
Кога и къде? Клуб "ID", ул. "Кърниградска" 19Б. Телефон за резервации: 0898 200 000. Сайт: www.idclub.bg
| |
Тема
|
Re: Днес започва прайд седмицата!
[re: Dyke on Byke]
|
|
Автор |
Rauch (Steppenwoelfin) |
Публикувано | 21.06.10 17:27 |
|
Кураж и успешна седмица. И тази година ще мога да следя събитията, за съжаление, от разстояние. Стискам ви палци!
Поздрави!
Ина
| |
Тема
|
Re: Днес започва прайд седмицата!
[re: Dyke on Byke]
|
|
Автор |
DAEMON (гърмян заек) |
Публикувано | 22.06.10 07:40 |
|
Ще съм там
| |
|
Стегнахте ли премените за утре?
| |
|
Имаш предвид карнавалните дрехи ли?
Мен това не ме ме касае, не ходя по карнавали.
| |
|
Точно тях.
Аз бях планувал да отида на карнавала (като зрител), но женичката не ме пусна, да не ям бой в суматохата.
Само не разбрах дали и приличам на гей или на атакаджия и от коя страна ще ям боя.
| |
|
Успех с начинанието, което почва след малко;)
Лесита, ето ви едно поздравче по повод на парада:
----
бял подпис на бяло поле
| |
|
|
|
|