Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:50 08.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Разсмиват ли винови  
Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано08.04.10 10:23

мъжете в женски дрехи.

Започна се май от "Ку-ку" - Августа фон Попоци и Станислава Трифоновска, после "Шоуто на Слави" - половината скечове са в женски одежди, "Комиците" - тоже, "Пълна лудница" - не са по-назад, наскоро мярнах и комедийно предаване по друга телевизия - пак същото.

На какво се длъжи това? Бедна фантазия и търсене на бърз комедиен ефект, липса на теми, конвейрния ефект на ежедневното шоу, мода ...?

Тема Re: Разсмиват ли винови [re: Питko Любoпитko]  
Автор eliaelia (минаващ)
Публикувано08.04.10 11:00

Егати наглия тип си...
Аман с опитите ти да владееш дискусията в клуб Ева и Ева...
Пола ти трябва на теб... травестит...

Тема Re: Разсмиват ли винови [re: eliaelia]  
Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано08.04.10 11:15

Ако си изтриеш мнението (не че ми пречи), ще махна темата.

ОК?

Автор amarilis (непознат)
Публикувано08.04.10 12:05

Шоутата с участието на мъже в женски дрехи са атрактивни и забавни, особено когато включват в репертоара си танци и песни

Интересът към подобни типажи ще е буден и занапред, не мисля, че е преходно явление.
А ти някога имал ли си желание да се претвориш в образа на лелка?

Ребята, давайте жить дружно!

Тема Re: Разсмиват ли винови [re: amarilis]  
Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано08.04.10 12:46

По принцип да, но когато е някак с мярка. Не съм против този комедиен прийом, но напоследък като че ли само на това се разчита. Изкривило ми се е възприятието до такава степен, че когато (рядко) се случи жена да участва в скечовете, аз се напрягам да позная кой мъж се е преоблякъл.

Никога не съм имал желание да се обличам или държа като жена (аз съм и изключително лош артист) ... макар че на една екскурзия в 9-клас, съучениците ми решиха да направят "ялова сватба", като аз бях булката, а една височка съученичка с нарисуван мустак, беше младоженеца. Имам няколко снимки от "сватбата".

От същата екскурзия си спомням как три от съученичките ми ядяха ягодов конфитюр, нарочно се омазваха около устата и се облизваха една друга. Тогава това ми се стори много гнусно (явно съм бил много смотан). Нито една от тях по-късно не прояви лесбийски наклонности (доколкото знам).

Сещам се още една осмиваща ме случка от това време. Тогава беше модерно да правим гимнастически упражнения по манифестациите. На една репетиция, същата съученичка, която играеше младоженеца, са хвалеше какво стегнато бедро има и предложи да го пипна, за да се убедя. Аз го пипнах с върха на показалеца си по предната част. Мисля, че сега бих приложи доста по обстоен преглед, ама вече никоя 18 годишна не ми предлага.

Тема Re: Разсмиват ли винови [re: eliaelia]  
Автор EVl (леден полъх)
Публикувано08.04.10 13:32

Хахахаха... ех, Елиа, как ме разсмя... обедно:)))

п.п. Фаербол, миличка, ама колко нещо си изтрила тук?!

Автор onnellinen (котка - тигърче)
Публикувано08.04.10 13:35

По-скоро е поради липса на утвърдени комедийни актриси под 50 години. На мен не са ми особено забавни, а и от 3-4 години ми се събира не повече от час ТВ седмично.

Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано08.04.10 14:08

Има една такава работа, че...жени в мъжки дрехи най - често изглеждат убийствено секси, а мъже в женски дрехи изглеждат...странно в най - добрия случай.
Което ме спомни за следната сентенция
"What is most beautiful in virile men is something feminine; what is most beautiful in feminine women is something masculine. "

Non bis in idem

Тема Re: Разсмиват ли ви [re: Питko Любoпитko]  
Автор una_corda (оксиморон)
Публикувано08.04.10 14:58

Мъжете в женски дрехи са същото като мъжете в женски клубове, комедианти !
Разликата е, че зад едните стои кариера и получават възнаграждение и уважение от публиката, а другите са безделници и си чешат само езиците. Приликата – и едните и другите получават духовно удовлетворение от това, а при последните е възможно и сексуално ! И двете категории много ме разсмиват!

Never wrestle with a pig. You'll both get dirty but only the pig will enjoy it.

Тема Re: Разсмиват ли ви [re: Markizata]  
Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано08.04.10 15:05

За жените може би има нещо вярно.

Например, за мен Кристина Агилера си е малко грозничка, но в клипа й Candyman една офицерска шапка я прави красавица.

Докато търсех по-качествено видео, защото това е много зле, попаднах на видео за съдаването на клипа. Това, което ме удиви е, че хореографията на танците й до най-малкото движение е създадена от мъж (поне по паспорт) и демонстрирана от него.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.