Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 07.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Д А Г Л А С У В А М Е !нови  
Автор SVETl (Obichashta)
Публикувано03.04.10 23:12

Предлагам да гласуваме кой е " ЗА " и кой " ПРОТИВ " Питко Любопитко да присъства и участва в клуба

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!

Тема Re: Д А Г Л А С У В А М Е !нови [re: SVETl]  
Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано03.04.10 23:16

Трогнат съм!

Как ще ме импийчвате (винаги съм си мислел, че това означава превръщане в пи.ка)?

С обикновено мнозинство, с квалифицилано или с консенсус (да не казвам това пък как ми звучи)?

Тема Re: Д А Г Л А С У В А М Е !нови [re: SVETl]  
Автор Ellen De Generes ()
Публикувано03.04.10 23:24

Нека първо се кандидатира за лесбиец, да представи аргументите си, като какъв желае да присъства във всички дискутирани теми и да отговори на въпросите би ли искал да се кандидатира на следващите избори за модератор, а също в състояние ли е да защитава аргументирано лесбийските права и интереси?

Тема Re: Д А Г Л А С У В А М Е !нови [re: Ellen De Generes]  
Автор Vanilllaa (L)
Публикувано03.04.10 23:32

мисля, че той се е кандидатирал и дори е спечелил за титлата Безпрецедентен нахал, но както казах ми е толкова комичен и комично цялото развихряне, негово, с подгласници тук-таме и естествено нехаресвано, че в момента ми е все едно, ако целта му е била да стимулира клуба, почти успява :)))) По-скоро си мисля, че модките би трябвало да имат усет и да реагират своевременно, преди да се заспамва клуба и да се появяват такива много интересни активности, извън тематични, но може би пък и на тях им е забавно, де да знам. :))))

Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано03.04.10 23:36

Аз СЪМ лесбиец. За секс и флирт харесвам само жени. Познат ми е сладко-киселия вкус ... да не изпадам в повече подробности.

Бих желал да присъствам в темите (най-вероятно не всички) като вас, т.е. като човек.

Няма да се кандидатирам за модератор.

Считам, че тази вечер показах, че мога да защитавам аргументирано лесбийските права и интереси.

Тема Re: Д А Г Л А С У В А М Е !нови [re: Питko Любoпитko]  
Автор Vanilllaa (L)
Публикувано03.04.10 23:37

хахахаххахахаххаха

Тема Re: Д А Г Л А С У В А М Е !нови [re: Vanilllaa]  
Автор Vanilllaa (L)
Публикувано03.04.10 23:38

чичарес-лесбиец, това ме разби от всякъде

Автор Ellen De Generes ()
Публикувано03.04.10 23:39

Човекът си пада по лизането. Поздравления, лесбиецо

Автор arrabbiata (непознат)
Публикувано03.04.10 23:41

...в сладко-кисел сос...

Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано03.04.10 23:42

Ако трябва да бъда честен, повече си падам по малките музикални форми, но нали добрите взаимоотношения се градят на реципрочност.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.