Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:55 16.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема Ex-places?нови  
Автор mariam33 (believer)
Публикувано25.01.10 12:58

Водите ли настоящите си любими на места,които са свързани с бившите ви приятелки и имат романтична стойност за вас или го смятате за неуместно?

Тема Re: Ex-places?нови [re: mariam33]  
Автор SVETl (Obichashta)
Публикувано25.01.10 13:48

Разбира се,че ги водим

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!

Автор eurocrash ()
Публикувано26.01.10 15:59

Гледам да не ги водя, но понякога просто така се случва. Не смятам, че е много уместно да посещавам места, на които едно време съм била с бившата си приятелка.

Не , не на женските мустаци!!!

Тема Re: Ex-places?нови [re: eurocrash]  
Автор mariam33 (believer)
Публикувано26.01.10 18:32

Аз също.За мен това е проява на уважение и към двете едновременно-и към бившата и към настоящата.Това не значи разбира се да се откажем от всичките си любими места,но все пак има такива,които бих съхранила непокътнати от новото.Говоря за сериозни връзки,за хора,които наистина имат значение в живота ни.

Автор eliaelia (непознат )
Публикувано30.03.10 23:21

Смятам го за абсолютно недопустимо. И заради самата мен и заради новата...

Тема Re: Ex-places? [re: mariam33]  
Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано31.03.10 17:27

Аз пък си правя харем от всички бивши, настоящи и бъдещи (ще рече, че, както в 280, винаги има място за още една) и затова такива дилеми нямам и не се оплаквам

Сега сериозно - в моя речник не присъства думата "бивш"/"бивша" по адрес на хората, които са заемали централното място в живота ми. Никое място няма романтична стойност - стойност имат хората и спомените, свързани с тях.
Всяко бъдеще се изгражда върху настоящето, настоящето, пук, е пряка последица от миналото. Приказки от сорта "сега скъсвам с миналото" , "сега съм (ще стана) нов човек" са фикция, която не отиват на човек със здрав разум и житейски опит...по - скоро на някого с комплекс за божественост.

Non bis in idem

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.