|
Тема
|
Ex-places?
|
|
Автор |
mariam33 (believer) |
Публикувано | 25.01.10 12:58 |
|
Водите ли настоящите си любими на места,които са свързани с бившите ви приятелки и имат романтична стойност за вас или го смятате за неуместно?
| |
Тема
|
Re: Ex-places?
[re: mariam33]
|
|
Автор |
SVETl (Obichashta) |
Публикувано | 25.01.10 13:48 |
|
Разбира се,че ги водим
ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!
| |
|
Гледам да не ги водя, но понякога просто така се случва. Не смятам, че е много уместно да посещавам места, на които едно време съм била с бившата си приятелка.
Не , не на женските мустаци!!!
| |
|
Аз също.За мен това е проява на уважение и към двете едновременно-и към бившата и към настоящата.Това не значи разбира се да се откажем от всичките си любими места,но все пак има такива,които бих съхранила непокътнати от новото.Говоря за сериозни връзки,за хора,които наистина имат значение в живота ни.
| |
|
Смятам го за абсолютно недопустимо. И заради самата мен и заради новата...
| |
|
Аз пък си правя харем от всички бивши, настоящи и бъдещи (ще рече, че, както в 280, винаги има място за още една) и затова такива дилеми нямам и не се оплаквам
Сега сериозно - в моя речник не присъства думата "бивш"/"бивша" по адрес на хората, които са заемали централното място в живота ми. Никое място няма романтична стойност - стойност имат хората и спомените, свързани с тях.
Всяко бъдеще се изгражда върху настоящето, настоящето, пук, е пряка последица от миналото. Приказки от сорта "сега скъсвам с миналото" , "сега съм (ще стана) нов човек" са фикция, която не отиват на човек със здрав разум и житейски опит...по - скоро на някого с комплекс за божественост.
Non bis in idem
| |
|
|
|
|