|
Тема
|
Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийките
|
|
Автор |
mizrahi! (човек) |
Публикувано | 10.03.10 22:24 |
|
| |
|
Това на снимката ти ли си или гаджето?
| |
Тема
|
Re: Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийките
[re: mizrahi!]
|
|
Автор |
Pohutukawa (търсеща) |
Публикувано | 11.03.10 12:50 |
|
Брей какви неща сме правили, пък аз да не знам. Като го слушам все едно гледам Saw ... ей тук имам един търнокоп и заострих един нож, готова съм за вечерта
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mariam33 (believer) |
Публикувано | 11.03.10 15:16 |
|
изведнъж се почувствувах супер задръстена и изостанала!край!отивам до железарията на шопинг тур.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
amarilis (непознат) |
Публикувано | 11.03.10 18:01 |
|
Уви, годинките и незадоволените (сексуални) мераци си казват тежката дума...
Иска му се на наший бай Вучков да е активен участник в баталните сцени, но но с искането си остава и лъскането на бастуна
Как да не се пеняви! ;)
Ребята, давайте жить дружно!
| |
|
абе аз съм гей, но ако Серена /мацето на снимката/ ми предложи брак, веднага се женя - по цял ден ще си играем тенис, пък да я чука който/която иска :)
Апропо, тя не е толкова "крехко създание" на кортаq но аз си я харесвам :
| |
|
Уйлямските не ми допадат. Има нещо нагло и просташко в излъчването им. За тениса им не знам. Не разбирам от тенис.
Иначе и аз бих се оженил за няколко милиона ... ммм ... бе май точно за тези милиони не бих се оженил. Тая ако ми бие една карачка, после ще трябва да ме сглобяват с хелметекс.
| |
|
Тенисът им е страхотен, направо са феноменални, дори на тази възраст - мачкат наред...
Колкото до наглост и простащина - не мисля - все пак, имали са време да се култивират - от доста време се изявяват във "висшето" общество, приеми, балове и тн :)
А милионите са около 120 :) така че ако ти падне, ще прежалиш един тупаник :)
| |
|
Мислиш ли, че Наоми Кембъл се е култивирала? Тя е имала доста повече време.
Определено нямам високо мнение за интелекта и "култивираността" на тенисистките. То си е нормално. Да блъскаш топката години наред, по цял ден, всеки ден ... в крайна сметка главата ти започва да прилича на нея.
Всъщност това важи за спорта изобщо. Огромната колекция картини на Боян Радев например, изобщо не го прави в очите ми интелигент.
| |
|
така е, професионалните спортисти обикновено са тъпи, но пък стават за е**не :)
Освен товапознавам интелектуалци от които ми се повръща - болни претенции, върху тотална неудовлетвореност от живота, заради собствената си безполезност...
| |
|
|
|
|