Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:07 07.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийкитенови  
Автор mizrahi! (човек)
Публикувано10.03.10 22:24

Тема Re: Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийкитенови [re: mizrahi!]  
Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано10.03.10 23:06

Това на снимката ти ли си или гаджето?

Автор Pohutukawa (търсеща)
Публикувано11.03.10 12:50

Брей какви неща сме правили, пък аз да не знам. Като го слушам все едно гледам Saw ... ей тук имам един търнокоп и заострих един нож, готова съм за вечерта

Автор mariam33 (believer)
Публикувано11.03.10 15:16

изведнъж се почувствувах супер задръстена и изостанала!край!отивам до железарията на шопинг тур.

Автор amarilis (непознат)
Публикувано11.03.10 18:01

Уви, годинките и незадоволените (сексуални) мераци си казват тежката дума...
Иска му се на наший бай Вучков да е активен участник в баталните сцени, но но с искането си остава и лъскането на бастуна

Как да не се пеняви! ;)

Ребята, давайте жить дружно!

Тема Re: Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийките [re: Питko Любoпитko]  
Автор mizrahi! (човек)
Публикувано12.03.10 00:00

абе аз съм гей, но ако Серена /мацето на снимката/ ми предложи брак, веднага се женя - по цял ден ще си играем тенис, пък да я чука който/която иска :)

Апропо, тя не е толкова "крехко създание" на кортаq но аз си я харесвам :

Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано12.03.10 11:30

Уйлямските не ми допадат. Има нещо нагло и просташко в излъчването им. За тениса им не знам. Не разбирам от тенис.

Иначе и аз бих се оженил за няколко милиона ... ммм ... бе май точно за тези милиони не бих се оженил. Тая ако ми бие една карачка, после ще трябва да ме сглобяват с хелметекс.

Тема Re: Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийкитенови [re: Питko Любoпитko]  
Автор mizrahi! (човек)
Публикувано12.03.10 23:11

Тенисът им е страхотен, направо са феноменални, дори на тази възраст - мачкат наред...

Колкото до наглост и простащина - не мисля - все пак, имали са време да се култивират - от доста време се изявяват във "висшето" общество, приеми, балове и тн :)

А милионите са около 120 :) така че ако ти падне, ще прежалиш един тупаник :)

Автор Питko Любoпитko ()
Публикувано12.03.10 23:28

Мислиш ли, че Наоми Кембъл се е култивирала? Тя е имала доста повече време.

Определено нямам високо мнение за интелекта и "култивираността" на тенисистките. То си е нормално. Да блъскаш топката години наред, по цял ден, всеки ден ... в крайна сметка главата ти започва да прилича на нея.

Всъщност това важи за спорта изобщо. Огромната колекция картини на Боян Радев например, изобщо не го прави в очите ми интелигент.

Тема Re: Ей ви да се посмеете-проф. Вучков за лесбийкитенови [re: Питko Любoпитko]  
Автор mizrahi! (човек)
Публикувано13.03.10 11:03

така е, професионалните спортисти обикновено са тъпи, но пък стават за е**не :)

Освен товапознавам интелектуалци от които ми се повръща - болни претенции, върху тотална неудовлетвореност от живота, заради собствената си безполезност...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.