Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:20 09.05.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Очите говорят най-многонови  
Автор Dark Mind. (♠)
Публикувано29.09.09 16:52

какво ще кажате по въпроса?
по-някога лъжат но, определено бих разпознала по-погледа и поведението и самото излъчване аурата и, за какво си мечтае във даден момент..

предполагам че, на повечето от вас ви се е случвало съвсем случайно да си засечете погледите един във друг и за секунда всичко спира да се движи.. не е ли страхотно това усещане..?

Редактирано от Dark Mind. на 29.09.09 17:00.

Тема Re: Очите говорят най-много [re: Dark Mind.]  
Автор sunflower1 (strange)
Публикувано29.09.09 21:16

Браво за темата.
Не случайно има приказка, че "очите са огледало на душата", те са средство за невербална комуникация, толкова изразителни и толкова "приказливи".
Надали някой от нас не си е служил с погледа за да изрази различни чувства - от умиление и състрадание, през обич ... та чак до гняв

.

Тема Re: Очите говорят най-многонови [re: Dark Mind.]  
Автор amarilis (непознат )
Публикувано29.09.09 22:44

О, същото онова, което кара сърцето ти да препуска лудешки, а главата да се върти? Когато душата пърха ли, пърха, дишаш на пресекулки, коленете издайнически омекват, погледът се премрежва и смътно допускаш, че може да се подмокриш?
Не, не ми се е случвало.

Тема Re: Очите говорят най-многонови [re: sunflower1]  
Автор Dark Mind. (♠)
Публикувано30.09.09 17:47

Хмм да много е истинско.. това което си написала:)

Автор amarilis (непознат )
Публикувано30.09.09 21:45

/допълвам/ Но пък ми се е случвало да карам една калпазанка-цоцоланка да се чувства така. При това съвсем без да искам!

Ей, че забавно беше...

http://www.youtube.com/watch?v=kESQsvclGHg

Автор Джacтa Пpacтa (amabile)
Публикувано30.09.09 22:12

ммм ... за кои "очи" говорим?

Тема Re: Очите говорят най-многонови [re: Джacтa Пpacтa]  
Автор sunflower1 (strange)
Публикувано01.10.09 09:13

Изумително включване Джаста Праста

, темата е за онези очички, които ни крася физиономиите ... другия чифт "очи" ... абе и те могат за бъдат изразителни, но за тези които могат да ги четат ... на мен лично не ми се отдава .

Тема Re: Очите говорят най-многонови [re: sunflower1]  
Публикувано01.10.09 12:10

Чак пък изумително

Не ми се е случвало да се влюбя в очи, но пък обичам да целувам по слепоочието и по уморените клепачи...

Имало е очи, на които не мога да се нагледам ... бяха едни сини и дълбоки ... в крайна сметка се оказа и доста "кухи". Имало е обаче и очи, от които зверски се срамувам и за да не ме гледат толкова проучвателно, правя така, че тя да замиже .

Всъщност цялата работа е в погледа, в начина, по който ти говори без думи или те .. попива. Това може да е адски влудяващо, стига и ти да владвееш този тип комуникация

Тема Re: Очите говорят най-многонови [re: Джacтa Пpacтa]  
Автор Dark Mind. (♠)
Публикувано01.10.09 15:54

q porazkaji za tozi tip komunikacia?

Публикувано01.10.09 22:57

Първият диалог обикновено е на тема: "Я, ама ти май си наша кака!" ;-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.