Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:51 07.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Аларманови  
Автор amarilis (непознат )
Публикувано19.09.09 11:49

Скъпи сестрици,
Пиша във връзка с острата криза, обхванала БГО "Джемини". Организацията запада и се нуждае от помощта на всички нас! Hямам идея какво мислите по въпроса, но на мен наистина ми пука. Предлагам да зарежем томахавките на неприязънта, както и вечната апатия.
Hека не допускаме потъването на кораба, а?

Тема Re: Аларманови [re: amarilis]  
Автор Джacтa Пpacтa (amabile)
Публикувано19.09.09 16:54

Как точно можем да помогнем?

Тема Re: Аларманови [re: Джacтa Пpacтa]  
Публикувано19.09.09 18:41

И без да съм гениален генератор на хрумвания мисля, че никак няма да е зле да проявяваме повече съпричастност към съдбата на клетата организация.
Работещите там/дано все още в мн. число/ представляват интересите на цялата общност и застават с истинските си имена зад думите и делата си, а не се крият зад абсурдни никове.
С какво да помагаме? Ами според възможностите. Парични, идейни и прочее. Хората ясно са го казали, че "Всеки е добре дошъл"...

Автор Vanilllaa (L)
Публикувано19.09.09 19:00

e все едно и те нямат "абсурдни никове", плс, ...всички имат странни никове! аз лично не съм забелязала да се интересуват от идейни предложения, но щом казваш. може би по-скоро имат нужда от парични подпомагания, но това вече е съвсем друга тема. от друга страна не са само в джемини, които си стоят зад имената има и други хора, така че без обобщения

и ти ако не си от джемини какво точно?! се опитваш да кажеш. ок, аз отдавна знам за кризата в бго-то и? сега какво?

нека си обявят на сайта, че търсят персонал или доброволци, подобно обявление няма. пише, че имат несъгласия с управителния съвет? а като имат несъгласия с управителния съвет как точно да им помогнем? да им ги загладим някак?

Тема Re: Аларманови [re: Vanilllaa]  
Публикувано19.09.09 19:48

Oки, съгласна, кибича си тук с нелепо заглавие и пълно инкогнито. Не съм част от Джемини, макар да съм плътно зад тях срещу оплювките. Дори не съм излязла от тъпия гардероб, но проблемът си е мой, не соча никого с обвинителен пръст.
А те имаха нужда и от доброволци, и от изпълнителен директор и просто от приятели! Колко още обяви трябва да пускат! Глас в пустиня...

Автор Джacтa Пpacтa (amabile)
Публикувано19.09.09 20:47

Не мога да си оставя работата и да стана изпълнителен директор на Джемини. Пък и това не е по силите на всеки.

Впечатленията ми дотук са, че добре се справят сегашните ентусиасти и последния парад го показа. Нима все още има хора, които си правят илюзии, че да буташ една такава организация е благодарна работа с хепи енд, като във филмите?

Финансово ... всичко е зле финансово в момента. Ако и други се включат, бих отделяла по някой лев от заплатата си всеки месец за каузата, както го правя за други неща ... но ще искам стриктна отчетност за всяка разходвана стотинка, защото ако вместо за адвокати и реклама се харчи за секс-круизи и командировки, няма да съм много тиха.

Тема Re: Аларманови [re: Джacтa Пpacтa]  
Публикувано20.09.09 00:04

Постът изпълнителен директор съвсем не е лъжица за всяка уста, просто го пуснах за пример наред с останалото. Факт е, че имаше многобройни апели за помощ, както и че се търсеха хора за различни позиции.
А защо е тази страх, че даренията ще литнат за...чесане на любовна краста?! Що за щуротия? Малко ли са начините да се проконтролират разходите и какво се случва?

За стотинки обаче не ми се вдига шум

Тема Re: Аларма [re: amarilis]  
Автор socalledc (brand new)
Публикувано20.09.09 08:59

Страхът от злоупотреби е съвсем обясним с оглед на това,че се "местонахождаме" в България. След всичко,което лъсна напоследък е нормално да сме подозрителни.
Не съм запозната в подробности нито с дейността на организацията,нито с проблемите й в момента,но...бих могла да помогна със средства и доброволен труд.
Ако ние с вас сме обединени от един общ признак/в случая ориентацията/ това не ни прави еднакви по презумпция,еднакво мислещи.От тук идва моят проблем с организациите и членствата в тях.Не ми допадат обобщенията, поставянето на хората под общ знаменател.Трябва ми много повече от един признак на еднаквост, за да се почувствам част от дадено общество.

Редактирано от socalledc на 20.09.09 10:20.

Тема Re: Аларманови [re: socalledc]  
Публикувано20.09.09 12:08

Където и да се местонахождаме, все има и по-кофти варианти. Булгаристан не е баш най-идиличното място за живеене, но пък е рай в сравнение с Иран/Ирак примерно. Те там дискримиацията спрямо лицата с нестандартна сексуалност е в напредал стадий ! Избиват ги като мухи, след подобаваща доза мъчения.
Идеята е, че вместо да тънем в угриженост защо сме на това дередже, отритнати от „масовката” и обиждани отвсякъде, бихме могли да се размърдаме малко с цел /поне елементарна/ сплотеност и развитие за всички! Да си подредим живота така, че да е хубаво. Да дишаме спокойно, да забелязваме слънцето /че и да му се радваме/, да сме със същите права и възможности, както и хетеросексуалните. Обаче никоя организация не може да ни ги сервира на тепсия. Активно съдействие му е майката! А с мнителност и постояно дърлене познайте колко далеч ще стигнем?

Автор socalledc (brand new)
Публикувано20.09.09 16:24

Съгласна съм с теб за активното ДЕЙСТВИЕ.Аз съм на принципа "думите са дим",трябва action.Вместо да мрънкам,да речем,колко е мръсно зад блока,грабвам чувал и събирам отпадъците.И ако 10 души седят отстрани и се подсмихват винаги се намира поне още един ,който се включва.
Оценявам не само минусите ,но и предимствата на това да обитавам България такава каквато съм.До сега не са ме дискриминирали,но живея в един от големите градове,където в някаква степен съм под прикритието на тълпата. Знам и защо наскоро се отказах в последния момент да се разкрия пред работодателите ми,макар силно да го исках,дори бих казала имах нужда да го направя.Мисълта ми е,че за да настъпи промяната трябват дела наистина,не само приказки.Опитвам да намеря координати на организацията за града,в който съм,пък да видим какво ще се получи.
И още нещо,не смятам сексуалността ни за нестандартна,това е естествената ни сексуалност.Стандарта е твърде променливо понятие.За мен лично сексуалността е последното нещо,което има значение в желанието ми да общувам с някого или да го приема.

"Пред влюбения шепот на жена
какво е трезвия човешки ум?"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.