Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 13.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Знам че трябва да я забравя, но......  
Автор still_me (непознат )
Публикувано02.09.09 16:03

Преди повече от половин година ,когато осъзнах че ме влекат жени се запознах с една мацка, която е обратна. Беше ми нещо като учителка в тия неща, същевременно мн уверена и това ми помогна изключително много. Естественно не бях нейн тип,но на пук на всичко си паднах супер много по нея. Влюбих се до уши, казах й...тя ме отряза, но не спряхме да бъдем приятелки.... В един хубав момент си легнахме... Тя идеално съзнаваше че ми е първата, че съм влюбена и т.н. , но реши да си направи удоволствието с мен. Една седмица не излязохме от спалнята й.... Накрая просто ми каза "Ще ме забравиш..." и толкова... Излъгах я ,защото бях казала на новата й ,че сме спали, а тя като ме попита отрекох. Естественно всичко се разбра и от тогава ми демонстрира безразличието си.... Тежко ми е ,защото я приех като близък човек, освен всичко,винаги съм била изкл. мила спрямо нея, обясних й че това с лъжата е било момент на слабост,не съм знаела как ще реагира и съжалявам , но въпреки всичко тя се отдръпна...

Тема Re: Знам че трябва да я забравя, но......нови [re: still_me]  
Автор witch777 (лоша)
Публикувано02.09.09 19:36

Майната й и пълен напред. Със сигурност ще намериш нещо по-добро.

Аз лично винаги гледам ако може да запазя културни отношения с бившите ми и поне едно 'здравей' да си кажем, ако се срещнем, но на такива простотии съм се нагледала, че...Абе това да знаеш как да приключиш една възка културно и човешки е велика работа, уважавам такива хора.

Редактирано от witch777 на 02.09.09 20:09.

Автор spaghettigirl ()
Публикувано02.09.09 20:24

ooox, колко познато. особено това "забрави ме". някои жени просто обичат така да играят. част от тях сигурно някога са били наранявани, други - не, ама пак се държат студено. много е лошо да си в позицията "безмозъчно влюбен, всеотдаен в леглото и денонощно мислещ за нея". няма по-унизително от това. и когато не е взаимно настава ад. за теб. за нея - не. единственото хубаво е, че минава и че ще се излекуваш, колкото и да не ти се вярва. трябва време и нежност и нов копнеж...

Тема Re: Знам че трябва да я забравя, но......нови [re: spaghettigirl]  
Автор still_me (непознат )
Публикувано03.09.09 12:36

"безмозъчно влюбен, всеотдаен в леглото и денонощно мислещ за нея" -Мисля че това е мн подходящо и ня място казано :)

Автор socalledc (brand new)
Публикувано03.09.09 15:04

Историята ти ми напомня на един стих-
Точка

На мене щеше да ми е достатъчно
ако ми беше наговорила лъжи.

Но ме излъга.

ще ти кажа моята мантра за такива случаи "И това ще мине!"

Стига простотии бе,тате!

Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано03.09.09 16:06

Преди повече от половин година ,когато осъзнах че ме влекат жени се запознах с една мацка, която е обратна.
"безмозъчно влюбен, всеотдаен в леглото и денонощно мислещ за нея" -Мисля че това е мн подходящо и ня място казано :)

Аз пък мисля, че никой влюбен човек (мозъчно или безмозъчно) не би могъл да опише с такива думи на обекта на своите дълбоки чувства ..."една мацка, която е обратна". Мацки, които са обратни - има мн. С какво тази е по - различна от всички останали - освен с това, че те е "отрязала", после "сте си легнали" и накрая те е изритала?
Всъщност, моментът с изритването, особено когато е предшествано от обилен секс, създава силна фиксация - ама това е друга бира.
Спокойно - ще мине. Обратни мацки - бол. Повечето не са и мн. придирчиви.

Бъдещето принадлежи на тези, които не живеят в миналото.

Тема Re: Знам че трябва да я забравя, но......нови [re: RipCurlGirl]  
Автор withoutmind (непознат)
Публикувано03.09.09 17:03

Извинявай, ама това с напиването е нож с две остриета. Докато алкохолът е малко, мъката се засилва, а пък ако минеш границата става доста опасно. Аз веднаж, доста отдавна, когато все още не бях съвсем наясно каква съм, докато си ближех раните от една връзка, така се насвятках с приятелки, че се лекувах десет дена с антибиотици. Това е друга тема обаче - всеки е бил млад и глупав.

Автор broken heroes (непознат)
Публикувано04.09.09 14:48

Когато нещо не върви-не върви..Няма смисъл,според мен да се задълбочаваш повече в ситуацията.Всеки е поел по път,различен от този на другия,приеми го и помисли в перспектива.Успех!

Автор SVETl (Obichashta)
Публикувано05.09.09 03:05

След тази една седмица,прекарана в спалнята ще ти е доста трудно да я забравиш

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!

Тема Re: Знам че трябва да я забравя, но......нови [re: SVETl]  
Автор witch777 (лоша)
Публикувано06.09.09 23:18

След тази една седмица,прекарана в спалнята ще ти е доста трудно да я забравиш

чак пък толкова трудно? същото може да го прави и със всяка друга.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.