Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 04.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема късо подстригананови  
Автор sunflower1 (strange)
Публикувано03.08.09 09:48

Здравейте,
включвам се с една малко странна тема ... но наскоро водих един безумен спор по отношение на късо подстриганите момичета ... бяха заклеймени като "обратни". Мислите ли, че непременно късата коса и по-скоро т.нар тематична фризура определя хората сексуално ... много налудничаво, вероятно би могло да е определящ фактор в комбинация с други, но само по себе си надали

, знам ли, ще ми бъде интересно да чуя мнения, защото моите опоненти в спора бяха категорични ... ха-ха (предварително моля за извинение, не е лично отношение).

Тема Re: късо подстригананови [re: sunflower1]  
Автор bluestar1 ()
Публикувано03.08.09 21:09

Естествено, че не всички момичета с къси коси са лесбийки, но има къса коса и къса коса. Има къси прически, които стоят елегантно и нежно, и има друг тип къси прически, с елементи на момчешко/мъжко подстригване, които традиционно са си буч лесбийски и не виждам какво толкова някой се притеснява от това. Еми, и аз да видя момиче с обръсната глава, на бодлички или с 'мохикан', и аз ще си помисля, че най-вероятно е. Между другото, нямам нищо против тези прически, даже ги намирам за много секси, понеже аз съм от другата страна, много фем, и предпочитам приятелките ми да са с такива къси коси.

Тема Re: късо подстригананови [re: bluestar1]  
Автор viximilliano (непознат )
Публикувано03.08.09 23:35

То ако всички момичета с къса коса бяха лесбийки..ебаси кефа : )..та тия дето са ти спорили че всички са от кой клон падат? :)

Автор Vanilllaa (L)
Публикувано04.08.09 01:19

не знам, Шърли Менсън е ту с къса, ту с дълга коса, какво ли значи това :}

Тема Re: късо подстригананови [re: bluestar1]  
Автор Vanilllaa (L)
Публикувано04.08.09 01:22

буч-лесбийка!

Тема Re: късо подстригананови [re: Vanilllaa]  
Публикувано04.08.09 10:19

Благодаря ви за мненията момичета, мдааааааааа, това с късата косица не е отличителен белег в никакъв случай. Аз самата съм експериментирала с косата си многократно, факт е, че през последните години нося страшно къса коса и все пак не тя, а определено излъчване предлагам е индикация

. А за тези с които спорих ... ами незнам, явно доста са се объркали или пък са се взели насериозно, знам ли ???

Автор viximilliano (непознат )
Публикувано04.08.09 11:08

И според мен е излъчването, аурата, саламурата и такива подобни нещица.

Макар чеее радара ми е отчитал грешно точно за момичета с къси коси и уж излъчването ...в смисъл те си го имат но не харесват жени :) просто са си малко по-джаста праста и човек почва да си мисли, че са от партията.

Фем мем не ги "разпознавам" просто при тях излъчването е женствено предимно и ми се губи, радара ми прекалено мн се колабе и накрая остава на 0.
Такива предтавители от спектура на джендър куиър къмюнититу трябва да си го прознаят иначе не бих зацепила, освен ако не пуснат онова флиртаджийското поведение...:)

Косите - 5-6 години бях със съупер къса коса, тогава все още не излизах с жени и не бях се светнала какво съм точно...Сега съм с дълга почти до кръста
и..мда :)

хубав ден на всички

Тема Re: късо подстригананови [re: viximilliano]  
Автор instep (непознат)
Публикувано04.08.09 14:27

Да,излъчването е важно но и начина по който говори,жестовете,по скоро думите,смисъла на думите-за тези които се познават де. А,външния вид не е толкова показателен,защото лъже и подвежда.

Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано04.08.09 15:07

Ами не знам, аз винаги съм била с дълга коса, но това не променя нещата особено

Не знам - хората робуват на клишета и фетиши - която носи къса коса и татуировки, е лесбийка, който носи кръстове, е набожен (или металист), който кара скъпа кола, обезателно е много преуспял...
Разбира се, има каки , дето като ги зърнеш, си викаш "Ае, стига, ве! Това верно ли е жена? Нещо се бъзика природата!" - а някои от тях носят това си излъчване със специфичен чар, харизматичност или просто лъхат на секс....
Но това не значи, че всички жени с къси коси са лесбийки и обратното.

Бъдещето принадлежи на тези, които не живеят в миналото.

Тема Re: късо подстригананови [re: instep]  
Публикувано04.08.09 15:09

Да, съгласна съм ... индикациите са видими за тези, които могат да ги познаят. И си права, че е комплекс от държание, начин на изразяване и определено излъчване. Преди време попаднах на една девойка, която твърдеше, че дори начина по който държи цигарата си и пуши бил достатъчен за да я разпознаят (поздрави, миличка, ако си тук)

.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.