|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Заведение
|
|
Автор |
Monlks (drop-dead g.) |
Публикувано | 14.08.09 13:53 |
|
Добър ден, дами!
Как си представяте перфектното заведение, в което бихте ходили всеки ден или бихте имали желание често да посещавате, както за кафе и коктейли, така и за танци и нощни преживявания?!
Интересно ми е какво си представя всяка от вас по отношение на всеки един детайл...
Благодаря :)
| |
|
hi Представям си просторно помещение в топли пастелни тонове, удобни меки кресла. На бара мила и лъчезарна дама. Богат асортимент напитки. Прилични цени. (писна ми от цифромании + лошо обслужване и ментета)
| |
Тема
|
Re: Заведение
[re: Monlks]
|
|
Автор |
24.7 (L-Girl) |
Публикувано | 15.08.09 00:18 |
|
Най-важното - да има много добра вентилация.
Или/или обособено място за непушачи, което не е масичка в центъра на заведението точно под огромна тръба на тавана,
която са определили за "климатик". А наоколо - димна завеса...
Да има разнообразие от напитки, безалкохолни коктейли.
+ нещо за хапване - пресни сандвичи, нещо сладко.
WiFi е пожелателно.
А ти що питаш? С цел отваряне на ново лес кафе-ресто-бар(да)че?
| |
|
Присъединявам се към мнението за добра вентилация. В това отношение повечето "тематични" заведения са много зле. Иначе - просторно, уютно, направено с вкус, може би с няколко отделения (разделени по някакъв признак, било то пушачи-непушачи или различни музикални стилове), предпочитам за себе си по спокойна обстановка с по-приглушена музичка, за да можеш все пак да си чуеш мислите и приказката . От към меню ... да, избор на напитки и коктейли и може би разни дреболии за хапване.
| |
|
Да има хубави фемове и яки бучове.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Monlks (drop-dead g.) |
Публикувано | 17.08.09 14:02 |
|
Здравейте дами,
въпросът ми е продиктуван от интерес. Ако отворя заведение с удоволствие ще се съобразя с всеобщопожеланите неща, които до сега съвпадат изцяло с моите predstawi :)
До сега съм забелязала, че масово не сте доволни от заведенията, които отварят врати. Достатъчен повод собственици да се замислят и може тази анкета да им е от полза
| |
Тема
|
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 18.08.09 18:10 |
|
Да не звучи чалга! Да не се допускат мъже, били те и гейчета /имат си достатъчно заведения/, също да не се допускат дами облечени в анцуг /това не е спортно мероприятие/, но да не се прави проблем, ако си с маратонки /чистички/, фейс-контрола трябва да е любезен, а не да те гледа накръв, същото важи и за персонала... в общи линии това е.
Редактирано от EVl на 18.08.09 18:11.
| |
Тема
|
[re: dete]
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 22.08.09 08:25 |
|
Мислех, че става въпрос за нощно заведение...
Сега като се замислих, права си, и аз имам приятели гейчета-мъже, няма да е зле да се допускат и мъже, но не и такива типове с вид на мачо-мен-твърдо-хетеро, или с вид на мутри-простаци, нали?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MEHTA (мерудия) |
Публикувано | 22.08.09 13:13 |
|
Специално за гей-заведение ли е въпросът? По принцип, за мен поне, е най-добре заведение, което не определя хората по пол и сексуалност - в което да си ходят и хетеро, и хомо и кой какъвтно там си се чувства, без едните да гледат на кръв другите. В крайна сметка заведение само за жени с конкретна сексуална ориентация си е абсолютно същото като само за хетеро мъже и никой друг - дискриминацийка.
Кафе, в което можеш да си пиеш кафето по пижама, да си четеш книжка, да си гледаш пощата, да се срещат интересни хора от всякакъв тип - нещо като домашна обстановка, но в дома ти се случват интересни неща, минават и заминават разни хора, барманът ти носи чай, но и си разменяте лафче за туй-онуй. В Пловдив има такова кафе - Artnewscafe.
Малкият принц или Мечо Пух? Това е въпросът ...
| |
Тема
|
[re: MEHTA]
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 22.08.09 13:34 |
|
И в Пловдив, кафене Artnewscafe пускат по пижами, така ли?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|