|
Тема
|
Пътешествия
|
|
Автор |
sunflower1 (strange) |
Публикувано | 22.06.09 15:07 |
|
Здравейте момичета,
да си поговорим за пътешествията "човекът е човек, когато е на път".
Аз обожавам да пътувам, в последните две години обиколих доста екзотични места както в страната, така и извън нея. Наистина България е прекрасна, за съжаление не умеем да пазим красотите й, както и националните си обекти, но това може би е тема на друг разговор.
Ще се радвам да споделите преживявания и усещания от ваши пътувания , както и да предложите местности, които си заслужава да бъдат посетени.
| |
Тема
|
Re: Пътешествия
[re: sunflower1]
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 22.06.09 19:08 |
|
РОДОПИТЕ
| |
Тема
|
[re: sunflower1]
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 22.06.09 19:11 |
|
СИНЕМОРЕЦ
| |
|
много благодаря за прекрасните фотоси и аз на скоро открих красотата на родопите ... миналата година направих прекрасна лятна обиколка там, а тази година живот и здраве планувам да ги видя откъм кърджали - перперикон, татул и т.н.
до синеморец за съжаление не съм стигала, но много се надявам да си е все така девствено и некомерсиализирано, както за съжаление много от прекрасните ни морски курорти
| |
|
да, прекрасно е там, тази година имах щастието да видя всичките тези места, наистина е диво и красиво ... скалите, морето с цялата си мощ и безбрежие, да съгласна съм ... страхотно е по тези места
| |
|
Наскоро посетих едно малко градче,гр.Земен,много спокойно местенце,градчето е малко и имаш чувството че си сам,бях там по работа и успях да се разходя по поляните на Земенския пролом,много е красиво. Ако имате път натам непременно посетете Земенския манастир.
Редактирано от instep на 23.06.09 14:00.
| |
Тема
|
[re: instep]
|
|
Автор |
dete (вълк) |
Публикувано | 24.06.09 15:52 |
|
и като се разхождате по влаковите релси, не влизайте в тунелите без да сте се осведомили за разписанието на влака 'софия-кюстендил' освен ако не ви кефи адреналина да тичате пред влак в тунел : )))
всичко е моментност. нещата зависят само от дължината на дадения момент - пак!
| |
Тема
|
[re: dete]
|
|
Автор |
instep (непознат) |
Публикувано | 25.06.09 12:37 |
|
Нямах толкова време за разходка,ще внимавам другия път.благодаря за съвета.
| |
|
аэ смятам да пропусна частта описваща къде колко е красиво и ще нахвърля набързо една кратка и леко поучителна история в която действието се развива миналото лято някъде в средна стара планина : та сутринта поемаме си ние нагоре на път за следващата хижа вървейки през една към някакво открито пространство и по едно време оттам се чува някакъв животински рев- край-мечка. и се започва анализ на ситуацията който се изчерпва с това че мечка посред бял ден и на откритс няма да се разреве без основателна причина и че евентуалната среща с нея ще ни е първа...............и последна.ама нали сме тъпи и упорити и сме били път от варна чан до на майната си няма сега заради една мечка да се връщаме и продължихме.и стигнахме ние най-накрая до това откритото място и гледаме в една долчинка наблизо една крава и тя като ни видя ревна и разбрахме каква е нашата мечка.така че където и да ходите се пазете от крави-стръвници
| |
|
Що бе, хората за адреналин пари дават.
| |
|
|
|
|