Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:25 12.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ima li miasto za men v Bulgaria?нови  
Автор Fears (непознат )
Публикувано19.02.09 09:21

Zdraveite,
Machi me neshto ot vreme i tai kato si niamam priyateli koito da me razberat pisha tuk,pone niama da se nalaga da se opravdavam
Ot vreme jiveia v Amerika,predi da doida tuk v Bulgaria si imah tipichniya jivot-universitet,poznati mnogo,semeistvo goliamo,no vsich te sa s predrasadaci...maika mi me svatosvashe s vseki svoboden ( uj podhodiashti partii ), tatko mi se moli da si nameria gadje,ta da se uspokoi rodata..(nishto che predi vreme nameri snimka na koiato se celuvam s momiche i ne mi govori cial mesec,shtot niakoi mi bil izpil mozaka i kak sam mogla taka da se izloja)...ne me razbiraite pogreshno,dobri hora sa i me obichat mnogo...no pat shte napraviat po lekari,gledacki i cherkvi ako razberat ,che spia s jena:-)ta taka ,chakai che mnogo vzeh da go raztiagam...taka doidoh v Amerika,pojiviah tuk,no sega planuvam da se pribera v Bulgaria.... i me e strah...
tuk si jiveia kato lesbiika,jiveia si s jena,vsi4kite mi poznati me znaiat kato obratna i mi e leko..
viarno lubovta se okaza bokluk,razbi mi sarceto na hiliada parceta i sega stiagam kufarite za vkashti,no sarceto mi e topka....kak da kaja na vsichki,che se umorih da se kria..priqtelite mi ot predi mislqt 4e gei horata sa zarazni i opasni...nashte iskat da me jeniat....a na men mi se jivee,no sam napalno disorientirana...
IMA LI MIASTO ZA MEN V BULGARIA ?
shte moga li da se vpisha tam i v sashtoto vreme da ne se kria..
LESNO LI E DA SI GEI V BULGARIA?

Mersi za razbiraneto

P.S niamam kirilica zatova pisha s latinski bukvi,dano ne e goliama rabota

Тема Re: Ima li miasto za men v Bulgaria?нови [re: Fears]  
Автор EVl (леден полъх)
Публикувано19.02.09 19:12

Да не си някое бебе, че ще слушаш ваште?!
От наследство ли ще те лишат или к'во?Сори за тона, но се издразних!
Инак, в България не е чак толкова лошо положението... ела в София, срещни се с други лесбийки... няма проблем!
И само те моля, че се наричай "обратна"!
Усмивки!

Автор Пaпa_Бeнeдиkт_шecнaйcти (Prince of Sodom)
Публикувано19.02.09 19:58

Аз не съм лезбойка, всъщност си падам малко лезбиец, но ще дам мнение.

Ако имаш подреден живот в щатите, кризата не те е стегнала съвсем, имаш работа и приятели - не знам как може и през ум да ти мине да се връщаш!!!

Тука е дивотия, хората са с изкючително ретроградно мислене и никога няма да те приемат напълно - въобще не се заблуждавай! Или ако в някаква степен те приемат, винаги ще ти натякват, че си ненормална, че трябва да си намериш мъж и пр. Да не говорим, че според българския мачо лесбийки не съществуват, а само недоклатени моми, на които им трябва един мощен балкански ... и ще се оправят.
Трябва да проумееш - обществото ни е столетие зад нова англия, NY, LA, Сан Франциско. Не отричам, че из юга дивотията е сходна с българската.

Това, че си изгубила любовта е демотивиращо и отчайващо, но минава с времето. Ако си в голям град, няма да е толкова невъзможно, даже е твърде вероятно да попаднеш на друга достойна за твоята обич девойка.

Щом вашите искат да те омъжват - помисли искаш ли да виждаш тези хора всеки ден? Да срещаш загрижения поглед на майка ти и укор в лицето на баща ти. Най-накрая може и да се предадеш и да се омъжиш както повечето лесбийки.

Струва ми се, много ще съжаляваш, ако напуснеш Америка и се върнеш в най-корумпираната и нецивилизована страна в Европа, където толерантността спрямо гей/лесбиън е около 10-15 % (ха, изненада, колкото са гей/лесб.)
Законодателството там се изменя, след 10-15 годинии там ще е като в Холандия и Испания (надявам се).
Тук няма да стане в близките 20-30 години, а и да стане, соцлелките и чичковците требе да измрат, гнусните неофашисчета от стадото на расате и миризливите атакисти - също! Което прави повече от 50 години.

Трябва доста да помислиш!

Съжалявам, че се натрапвам така в клуба със съвети, ама съм бил в щатите и знам каква е разликата.

Автор ljove (може би познат)
Публикувано19.02.09 23:10

И моето мнение /на лесбиец

/.
На мен си ми е добре тук, нашите знаят, че съм гей и не са се самоубили, имам гадже и доста голяма компания, с която редовно се събираме и ходим насам- натам, не ми е нужно да тръбя на всеослушание, че съм гей, за да живея нормално, имам няколко "пищящи" приятели, на които никой не им е набивал кофите, т.е. продължават да си пищят свободно, има доста заведения в София, където можеш да видиш много педали накуп- въобще си мисля, че засега няма да заминавам за Щатите...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Автор fireballlМодератор (все същия)
Публикувано20.02.09 00:10

Моето мнение е, че най-трудно е със семейството.... ако те не искат да те приемат такава.... то тогава няма никак да ти е добре... иначе тук място има за всички и не е необходимо да се криеш... твоята среда зависи от теб самата.... но семейството не си го избираме.... сама прецени дали би живяла тук близо до вашите и доколко те биха били склонни да те приемат....

Тема Re: Ima li miasto za men v Bulgaria?нови [re: fireballl]  
Автор casjop (king for a day)
Публикувано20.02.09 01:14

не разбирам само, защо да се подаразбира, че ще живее със семейството си?

bowling for concubines

Тема Re: Ima li miasto za men v Bulgaria?нови [re: casjop]  
Автор fireballlМодератор (все същия)
Публикувано20.02.09 09:32

не съм казвала такова нещо... казах "близо до"... сещаш се, че Щатите са доста далеч.... а и понеже девойката е посветила повече от половината си постинг именно на семейството, предполагам, че това наистина я притеснява....

Автор Sperantza ()
Публикувано20.02.09 10:07

За всеки има място в България,стига да си го потърси :))

Тема Re: Ima li miasto za men v Bulgaria?нови [re: fireballl]  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано20.02.09 10:12

Като каза Щатите, се сетих за един познат /не искам да звучи като тъпа пропаганда/- замина преди години за там, стана наркоман и пипна СПИН...

Никой не е застрахован и тук от нещо подобно, но там изкушенията сигурно са много повече, или просто ангелът му е бил слаб...
Иначе имам братовчеди по цял свят /включително и там/, някои са щастливи, други не чак толкова, но всичките бачкат на такива обороти, че почти не им остава време да живеят... Тук мога да работя и живея така, както пожелая /говоря конкретно за себе си/, иначе действителността ни е много гнусна понякога... Не знам, не съм живял навън повече от месец, но лично мен носталгията ме дърпа обратно...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Редактирано от ljove на 20.02.09 10:13.

Тема Re: Ima li miasto za men v Bulgaria? [re: EVl]  
Автор barbalq4o ()
Публикувано22.02.09 02:01

''семейство'' не означава ''издръжка''
това са родителите ти и е тежко, когато виждаш укор и разочарование в очите им, особено заради нещо, което не зависи от теб

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.