Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:35 08.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нараних и обидих любимата ми женанови  
Автор Ellen De Generes (за пиене)
Публикувано15.02.09 16:24

Какво да правя?
Искам да умра и да изчезна от този свят, тя никога няма да ми прости, никога.
Сега търся начин как да сложа край на живота си, не смея да си срежа вените, нито да скоча от нас, че е прекалено ниско, най много да счупя някой крак, а аз искам да умра веднъж завинаги и да спра да страдам.
Хапчетата не ми действат, а искам да умра, защото го заслужавам. На ръба съм, крайно отчаяна и разочарована от себе си, какво да направя за да неутрализирам болката и чувството за вина???

Аз не съм баскервилското куче, а цербер и не хапя....

Тема Re: Нараних и обидих любимата ми женанови [re: Ellen De Generes]  
Автор epoussette (френско келеме)
Публикувано15.02.09 21:16

Ееее, недей така...
Значи, първо, не става ясно с какво точно си я наранила и обидила.
Ако е лъжа, изневяра, нещо такова, ами сигурно ще ти се сърди, то е ясно.
Обаче ако и за нея ти си любимата жена, е много вероятно да ти прости!
Дай й малко време, нека размисли, премисли, осмисли какво се е случило.
Представи си само, ако тя точно сега ти е простила, а ти, да вземеш и да се куршумираш и живототерминираш преждевременно и безсмислено...
Тъпо е...
Дръпни се от ръба, дето твърдиш, че си и престани да се самоизяждаш с болки и чувства на вина.
Пък в крайна сметка ако наистина толкова си я наранила, това да ти е за урок, да не се държиш така със следващата си приятелка

Редактирано от epoussette на 15.02.09 21:17.

Автор gozogozo (непознат )
Публикувано15.02.09 22:09

Ела да скочиш от нас!
Високо е!
Дори ще те побутна!

Автор ljove (може би познат)
Публикувано16.02.09 18:45

Според мен, няма непоправими неща /освен смъртта/, които при взаимно желание да не могат да се решат.
И аз не съм наясно какво точно се е случило, но подобна ситуация може включително да изясни това, доколко чувствата ви са взаимни- от твоя страна трябва да има адекватно извинение /придружено с "Направих огромна грешка!", "Подобно нещо никога повече няма да допусна се случи!", "Обичам те!!!!", ........../, а нейната реакция ще е изява на това, което изпитва към тебе...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Автор EVl (леден полъх)
Публикувано16.02.09 18:50

Моля те, не прави ГЛУПОСТИ! Ти имаш Приятели... не го забравяй! Ще се сдобрите с жена ти... ще видиш!
Прегръщам те и те цункам!!!

Тема Re: Нараних и обидих любимата ми женанови [re: gozogozo]  
Автор EVl (леден полъх)
Публикувано16.02.09 18:52

Внимавай в картинката!Да не дойда аз да те бутна!

Иронията ти е съвсем неуместна!

Автор candyperfumegirl (studena)
Публикувано16.02.09 19:42

Хммм,няма спор,каквото и да направиш в момента...няма смисъл.Надявай се.Надявай се че те обича,толкова силно че да може да ти прости.Каквото и да си направила.Аз също сбърках,но...явно непоправимо.Дано ти да имаш по-голям късмет от мен.Аз също отдавна искам да умра,но...съм жива.И ти ще бъдеш.

Paradise(Not for me)

Тема Re: Нараних и обидих любимата ми женанови [re: candyperfumegirl]  
Автор Ellen De Generes (за пиене)
Публикувано16.02.09 20:21

Благодаря на всички за съветите и загрижеността и по-специално на теб- Еви. Всички сте много мили.
Преди всичко искам да отбележа, че в случая не става въпрос за изневяра, а чисто и просто за почти ежедневни спорове и неразбирателства в следствие на недоразумения. Проблемът е, че в такива моменти реакциите ми са спонтанни и необмислени, след което дълбоко съжалявам за изречените от мен думи или написаните и-мейли.
Представяте ли си: на 14 февруари реших да скъсаме, поради простата причина, че нямаше възможност да бъдем заедно на този празничен (за някои) ден...и това ме сломи до такава степен, че реших да се разделим. Сега се опитвам да върна времето назад и да поправя нещата, но сякаш няма ефект. Чувствам безразличие от Нейна страна. Точно това ме разяжда отвътре, както и угризенията от постъпките ми спрямо Нея през последните няколко дни.
Не ми остана нищо, освен надеждата.....

Редактирано от Ellen De Generes на 16.02.09 20:26.

Автор candyperfumegirl (studena)
Публикувано16.02.09 20:51

Аз пък...зарязах единствения човек който обичах и обичам повече от живота си.Точно заради това,не можах да приема факта че ще я виждам веднъж в месеца.Тогава си мислех че няма да мога да живея така,исках да съм с нея всеки ден.Побърках се,дори по телефона не можеше да говориме...и в някакъв ужасно сляп момент реших краят.Ти си добре,на мен дори надеждата не ми остана.Затова,когато обичаш,най-големият враг се оказва егоизма.Всеки наранява.,но не всичко може да се прости.

Paradise(Not for me)

Автор fireballlМодератор (все същия)
Публикувано16.02.09 22:57

Ленче... знаеш, че човек, който крещи че ще се самоубива не го прави..... ако го правят то обикновено никой не разбира..... пък и твоя случай не си заслужава..... честно.... С този постинг не държа да ти кажа, че си несериозна, а че живота е толкова хубав, че може би си нямаш на представа колко е хубав.....
Поздрави от мен!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.