Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:04 14.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема !нови  
Автор Kepи (екстрасенска)
Публикувано28.09.08 11:57

Тема Re: !нови [re: Kepи]  
Автор lsis. (restless)
Публикувано29.09.08 18:26

Не, че е лошо

, но напоследък ми прави впечатление, че е много модерно сред хетерките да се правят на лесбийки, за да привличат мъжко внимание и да са по-интересни.

Вече тва да си 15-годишна хетерка си е напрао за червената книга

Просто като наблюдение.

Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus

Тема Re: !нови [re: lsis.]  
Автор Double Trouble ()
Публикувано30.09.08 13:43

Факт!

Тема Re: !нови [re: lsis.]  
Автор Kepи (екс)
Публикувано04.10.08 16:08

Някак си напоследък нормалностите и ненормалностите си размениха местата ,накакси мисленито на ,,хората,,тотално мутира за да се стигне до там ,че на съседката дъщеря и кото е на 8г.се целувала с нейа съученичка и с това на привършва всичко ....................природата си казва думата .....ПЕПНА
вякъкв вирус наричан :ЦЕЛУВКАТА НА ВЕКА .
Едвам не умра милото в болницата ...............та така ,не знам какво е модерно ,но на моите годиви такива неща нямаше говаора за 90-те.............нама морал,няма общество,няма свести учители и най вече дори и да има няма кой да ги чуе ,заради цялата помия която се излива от тел.кабелките!!!!!!!!!

Автор MEHTA (мерудия)
Публикувано06.10.08 22:26

Що за вирус е това? От къде се хваща?

Малкият принц или Мечо Пух? Това е въпросът ...

Автор yggdrasil (king for a day)
Публикувано07.10.08 12:16

кери, да ме прощаваш, ама ти за кого мислиш да гласуваш на следващите парламентарни?

bowling for concubines

Автор EVl (леден полъх)
Публикувано12.01.09 20:29

Я пак? Какво е нямало през 90-те години? Лиготии между съседски дъщери е имало, има и ще има....

Офф, отдавна не бях чела толкова несвързан и пълен с грешки пост!

Тема Re: !нови [re: EVl]  
Автор Kepи (екс)
Публикувано12.01.09 23:45

ex puk ti mnogo si kritichna ,vsushtnost do niakude si prava

.........moje bi sum burzala za niakude......hide sega shte otg.i na drugite postove .........blagodaria che mi ja izvadi ot naftalina .......tema de ,ti za kakvo si pomisli

Тема Re: !нови [re: MEHTA]  
Автор Kepи (екс)
Публикувано12.01.09 23:50

Tozi virus se predava chrez celuvka,no choveshki idividi navurshili primerno 18g.shte go prekarat po leko .,a deca na po 6-7-8g.moje i da umrat vsichko zavisi ot imunata sistema.....puduvane na limfnivuzli ,cheren drob t.t.i niama lekarstvo za nego tribva organizma sam da se prebori ako ne .....

Тема Re: ! [re: yggdrasil]  
Автор Kepи (екс)
Публикувано12.01.09 23:58

mi proshtavam ti.....(kak za kogo mi razbirase ,che za men shte si glasuvam:)))) ....... ,obache i az suvsem veche se oburkah za kogo da glasuvam ...purvo suvsem skoro shte hodia da glauvam na edin REFERENDUM- ZA- da mogat Bulgarite i Rumancite da se dvijat svobodno v cevilizovanta durjava CH,a posle.......kato nablijat izbori shte si govorim pak

.....struva mi se che vsichki sa!!!! komunisticheski kradlivi izrudi!!!!....
..izborat shte bude truden.....problema e che genozita e na liche i shte bude mnogo slojno v budeshte na misleshtite bulgari da vzemat neshtata v svoi ruce!!!!
izvinavam se za latinicata,klavaiturata mi izpushi

Редактирано от Kepи на 13.01.09 00:07.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.