Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:27 13.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нещо,което взривява сетивата ви!нови  
Автор chickz (creative)
Публикувано27.11.08 14:50

Добър ден(утро,вечер,обед),мили дами!
Поради незнайно каква причина (силно вероятно екзалтираща),реших да ви хвърля ръкавица на емоционално бойно поле и да предизвикам у вас желание да споделите частичка от вътрешния си свят(косвено,разбира се)!Разбирайте го буквално...до колкото това е в рамките на скучните банализми ;)
Поради причината,че споделянето на късче(макар) красота,извираща чистосърдечно извътре душевната същност или емоционалната такава на всяко едно отделно човешко създание,е в състояние да разтърси из основи нечия друга такава!
Та идеята ми е следната : Преживейте насаме със себс си и заедно с нас това,което дърпа тънките струни на съществото ви със страшна сила - песен,картина,звук,мисъл,слон,гвоздей...каквото ви дойде на ума:)
Поставям едно ,надявам се, красноречиво и искрено начало - в моя случай чиста емоция,която ме държи в прелестните си пухкави окови вече 5-ти ден :

http://www.youtube.com/watch?v=sHvMw7qSgEE

Whatever you`re thinking and feeling today is creating your future

Тема Re: Нещо,което взривява сетивата ви!нови [re: chickz]  
Автор umbabaraumba (непознат)
Публикувано28.11.08 00:54

Тема Re: Нещо,което взривява сетивата ви!нови [re: umbabaraumba]  
Автор MEHTA (мерудия)
Публикувано28.11.08 11:01

Не че искам да се преповтарям, но ментата взривява всичките ми сетива - вкусът й, ароматът й, реакциите й върху кожата ми от разни козметики, ако щете и начинът, по който се насълзяват очите ми, когато я вдишвам дълбоко през носа, и по който се насълзяват дробовете ми, когато я вдишвам през цигарата/наргилето - абе МЕНТА.

Малкият принц или Мечо Пух? Това е въпросът ...

Тема Re: Нещо,което взривява сетивата ви! [re: chickz]  
Автор SVETl (Obichashta)
Публикувано28.11.08 14:36

И аз с риск да съм банална ще кажа,че има една жена,която ми взривява сетивата. Като я чуя или видя ми се разтуптява сърцето,качва ми се адреналинът и блокирам. Това продължава вече много години,което за мен е необяснимо

А пък не съм влюбена в нея

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!

Автор woow (hug me babe)
Публикувано28.11.08 14:57

извинявам се, ако заизглежда просташко, но това, което скоро силно ме развълнува е /за предубедените, искам все пак да споделя по посока послание и идентификация, че идентифицирам приятелките си по-скоро с онова с пръстчето, а пък аз си се хиля/:

готинко е нали?

Автор Helsky ()
Публикувано28.11.08 23:10

това:

..и едни сини очи, напоследък, прекалено романтично дори за мен, признавам си..

i'm not he.
i'm not her.
i'm not here.
i'm not there.

Автор ruid (непознат)
Публикувано30.11.08 15:23

Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Оскар Уайлд

Тема Ultima Vezнови [re: chickz]  
Автор Rauch (Steppenwoelfin)
Публикувано01.12.08 03:20

Тема Това хлапе ми грабна сърцето!нови [re: chickz]  
Автор chickz (creative)
Публикувано01.12.08 12:14

http://www.youtube.com/watch?v=J286Lnh7CSk&feature=related

Whatever you`re thinking and feeling today is creating your future

Автор instep (непознат)
Публикувано01.12.08 17:12

Очите й,устните й......има много мили очи.Като се сетя за още ще напиша по нататък.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.