|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Какво бихте направили за...
|
|
Автор |
_brandy (непознат) |
Публикувано | 06.11.08 10:19 |
|
Какво бихте направили за хомосексуалната общност,ако имате достатъчно финансова възможност? Например,бихте ли направили дарение в някоя организация по света и/или у нас или за някакви проекти,свързани с общността?
А какво бихте направили за лесбийките и бисексуалните жени?Например,да се направи ново,хубаво заведение/бар само за жени. Или чак дотам не бихте стигнали?
Имам предвид,ако имате толкова пари,че да не ви пука колко ще похарчите
Щото пък може и нищо да не направите...знам ли
| |
|
Nishto ne bih napravila v BG. Ina4e 6qh da mina edin latex na bardaka ...ma nema pari...
| |
|
Аз бих построила огромен център за красота, за да могат всички лесбийки в нужда да отиват и да се разкрасяват. Като ще гледам да наблегна на екип от специалисти в областта на пластичната хирургия и трайното обезкосмяване.
| |
|
не е зле...хем после ще знаем кой го е минал
| |
|
Хубаво. Аз пък бих построила голям хотел ... сигурно ще се казва "Сафо" С всички екстри,ще има безплатни партита в хотела или на разходки с лимузина
| |
Тема
|
Re: Какво бихте направили за...
[re: _brandy]
|
|
Автор |
fireballl (все същия) |
Публикувано | 06.11.08 20:30 |
|
абе вие ми дайте пари и ще направя всичко от гореизброените...
| |
Тема
|
[re: fireballl]
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 07.11.08 13:23 |
|
Точно...
| |
Тема
|
[re: _brandy]
|
|
Автор |
fimova (непознат
) |
Публикувано | 07.11.08 14:26 |
|
ami da za6to ne,vseki ima pravo na izbor
| |
Тема
|
[re: //PP//]
|
|
Автор |
SVETl (Obichashta) |
Публикувано | 07.11.08 19:51 |
|
Това с публичния дом най-много ми хареса Аз ще съм от редовните посетители Не че съм от закъсалите,просто обичам разнообразието
ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!
| |
Тема
|
[re: fimova]
|
|
Автор |
ibaruri (мъничко познат) |
Публикувано | 08.11.08 16:50 |
|
много добра тема, браво:) само че в България каквото и да направиш в тази посока ще бъдеш сочен като заразно болен. само да кажа, че в центъра на мадрид има едно кварталче "чуека" почти само с гей барове. и е мноого приятно и голямо забавление пада. може би като за начало: едно приятно заведение, но не дупка да се криеш като къртица. бих направила едно хубаво заведение тип бистро, с хубави мебели, хубава музика, картини и т.н
май се размечтах
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|