|
Тема
|
За milalena
|
|
Автор |
sssssssss (шемет ) |
Публикувано | 05.08.08 12:10 |
|
Въпреки че е обяд,аз все още не съм лягала.Прекарах незабравима вечер.А мислех,че всичко между нас отдавна е минало.Не съм и мислела,че отново ще се влюбя в теб.Снощи ти ми показа че все още си най-нежната жена на земята.Бях го забравила и от години те приемах като само близка приятелка,която винаги ме разбира.Обещавам ти,че този път няма да те разочаровам и мисля,че снощи ти го доказах.Никога не съм могла да бъда само с една жена,но сега съм готова и искам да имам сериозна връзка.Искам само теб и знам Че с никоя друга няма да съм Щастлива.Обичам те слънчице.Благодаря ти,че те има и ми даде втори шанс
Не ми пука дали ме обичаш или ме мразиш.Важното е,че си мислиш за мен
| |
|
Вечерта беше супер и, както виждаш и аз не спя още.И аз не мислех,че така ще стане...но,явно не сме се забравили. Давам ти втори шанс,защото снощи го доказа,когато предпочете да си с мен, а не с 16годишната мацка, с която дойде на купона.
Обичам те бебе, нямам търпение да стане довечера.
| |
|
Списание „Лична драма” обявява конкурс за най-трогателна гей история, разказана в писмен вид! Голямата награда е правата върху сценария за бъдещ сериал, който ще бъде спонсориран и заснет.
Можете да участвате като изпратите вашите истории на ел.поща на редакцията - lichnadrama@ai-stiga.be
Veritatem dies aperit
| |
|
Брей... Много готино
ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!
| |
|
О-о-о-о... Горчивооо
Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus
| |
Тема
|
Re: Пишете!
[re: mezzo_]
|
|
Автор |
MEHTA (мерудия) |
Публикувано | 07.08.08 02:52 |
|
Като стане дума за драми, не мога да не си спомня това:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ee&Number=1947646259&page=16&view=collapsed&sb=5&part=
Направо си е..ло балдъзата :)
Малкият принц или Мечо Пух? Това е въпросът ...
| |
|
Ама си простак, кефиш
| |
|
|
|
|