|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
каръшки моменти
|
|
Автор |
MEHTA (мерудия) |
Публикувано | 16.07.08 14:39 |
|
Хайде да си направим тема, където всеки да си изказва мъката какво гадно му се е случило през деня - много помага, когато споделяш такива неща, един вид освобождаваш енергия. Пък и от чуждия опит да се поучим, щото повечето каръкщини идват от човешките гафове.
Ето аз например неска се събудих цялата на петна, защото вчера се напръсках с един автобронзин и ся там, където е свъкнало повечко станало петно - и то оранжево, не кафяво, както си му е редът. Малко като кир седи, да му се не види ... Голем карък съм майна ...
Малкият принц или Мечо Пух? Това е въпросът ...
| |
Тема
|
Re: каръшки моменти
[re: MEHTA]
|
|
Автор |
milalena (ентусиаст) |
Публикувано | 16.07.08 15:31 |
|
дам,вчера каръшкия момент беше,че се скарах с колегите си. После се прибарх вкъщи и видях,че гаджето ми влиза в gepime за секс.
деба и деня
| |
Тема
|
[re: EVl]
|
|
Автор |
MEHTA (мерудия) |
Публикувано | 16.07.08 19:51 |
|
Аз пък вече сигурно пет месеца чакам да ми дадат регистрация там - ама ся разбирам, че администраторите не са в отпуска....
Аз пък днес, както се трудих и заспах и чак сега се събуждам, тамън 4часа и половина спане - половин работен ден.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
EVl (леден полъх) |
Публикувано | 19.07.08 09:12 |
|
Още ли нямаш регистрация в сайта на Елия?! Странно!
Днес сутринта ме спряха едни кухи ченгета и ми написаха акт, че карам без колан...а аз бях перкирала и тъкмо потеглях плавно на първа и смятах, разбира се, да си заметна колана след като се включа успешно в движението, но оня тъпак - щрак ми препречи пътя размахвайки палка... такива нагли копеленца! И понеже тия дни съм глуха с дясното ухо, двадесет (20) пъти го попитах защо ме е спрял, викайки му да говори по-високо, а оня мън-мън... даже ми направи забележка да не му крещя?!Бясна съм!
| |
Тема
|
[re: EVl]
|
|
Автор |
ljove (може би познат) |
Публикувано | 19.07.08 12:02 |
|
Ужас, взимат ти 10 т. от талона и 40 лв. глоба... Все едно си прегазила пътниците на три препълнени "Икаруса".
Вчера си платих като поп 50 лв. глоба /плюс 4 т./ за спиране на пешеходна пътека /почти невидима, наистина не я забелязах/, при положение, че от другата страна кола на Егида си беше паркирана изцяло върху нея, кой знае откога, и полицаите се направиха, че не я забелязват....
Тези дни ще отида до районното да се поразправям, въпреки че май съм изпуснал всякакви срокове за това...
Прави каквото трябва, да става каквото ще...Редактирано от ljove на 19.07.08 12:03.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
woow () |
Публикувано | 20.07.08 00:44 |
|
При мен петната са от кал. Калта, в която всички наоколо доволно са затънали.
Редактирано от woow на 20.07.08 00:46.
| |
Тема
|
[re: woow]
|
|
Автор |
kyky_pyky (непознат) |
Публикувано | 20.07.08 12:05 |
|
Олиииии, що не вземиш да ни измъкниш от таз кал, мацко??? Ама не - там ни е мястото, нали тъй, къде ще се врем при готяните.
| |
|
ай, нещо не съм ти прочела постинга като хората, сега ще се редактирам и поправя. не знам защо си мислиш, че трябва да изваждам някого от някъде, на онези, които им харесва просто си стоят там, а на други, като мен им е неприятно и се оплакват, но решение няма. впрочем не на всякъде е така, и то дори в бг. говорех за собствената си ситуация, която не е непременно и твоята и още по-малко общата (ни).
Редактирано от woow на 20.07.08 17:01.
| |
|
Готините! Готините - те да са живи! Чи иначи кой ша дърпа света напред, ни знам ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MEHTA (мерудия) |
Публикувано | 20.07.08 19:19 |
|
Иииий, колко са е поамериканчил тоя народ бе! Удрям си аз среща с едно приятелче да цъкаме федербал. Естествено, по най-тънката процедура - чрез СМС от нета. Та пиша значи: "Федербал???В 7:30 на нашето място? Стрелни, ако си навитак". Получавам аз едно дзъркане и смятам, че сме се разбрали. Малко по-късно обаче получавам следното кратко текстово съобщение - "По начина, по който си ми написала срещата, реших, че е в 17:30 и бях тук. Ако си имала предвид 19:30, няма да се върна пак. Не всеки е организатор". И на всичкото отгоре туй ми то съобщение го прочетох, след като вече и аз бях тръгнала.
Карък та карък!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|