|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Секс Игри или...
|
|
Автор |
candyperfumegirl (studena) |
Публикувано | 03.07.08 10:00 |
|
...интересно ми е,понеже за първи път от..8-ми клас насам не съм правила секс от 10 месеца.Дори не мога да повярвам но..искам човека с когото никога повече няма да мога да го направя.И сега какво?Да го направя просто така..с някоя друга,само заради ...удоволствието.Не че не ми се е случвало преди.Но сега..дори не го искам и ми е странно.Какво..какво мислите?Може ли да обичаш някой..и да правиш секс с друг,просто защото не можеш с този когото обичаш.Мисля че ....дори ми е гадно че си го мисля.Дали ще мога,след като дори не го искам...
Paradise(Not for me)
| |
|
Ами ако някоя ти запали хормона, защо да не. Само че не и с идеята, че си с г-ца Х само защото не си с ИВС (=истинска, вечната, святата). В смисъл такъв, че щом тук и сега си с някого, бъди само с него пък ако ще и това тук-и-сега да не е най-идеалното съчетание в живота.
Ако пък ти е влезнала идеята, че трябва да си легнеш с някой, защото доскоро си водила, така да се каже, редовен полов живот, а пък сега ти е затегнато кранчето, май няма нужда да се разсъждава в цяла подтема
Аз знам само, че нещата в тоя живот се сменят - и сериозните връзки си имат чар, и връзките за една вечер си имат чар, и лековатите флиртчета, и тежките въздишки и ... абе всяко нещо си има чар, трябва да се пробва.
Малкият принц или Мечо Пух? Това е въпросът ...
| |
|
Защо да не можеш да го правиш с друга? И аз искам с една или две жени,които харесвам,но те,ако не искат,аз няма тях да чакам! При теб положението е такова - скоро си се разделила с жената или не много скоро,но още не можеш да забравиш за нея.
искам човека с когото никога повече няма да мога да го направя
Никога не казвай никога! По-добре благодари на боговете,че имаш избор и възможност да правиш секс и да имаш любов и с други жени!
| |
|
по-добре да искаш секс с някоя, отколкото изобщо не.
Wisdom begins in wonder.Редактирано от woow на 03.07.08 18:10.
| |
|
Любов...вече не вярвам.Ако имаше такава...щях ли сега да ви питам това?Мога да го правя с която си поискам.Но никога с нея.Мога с друга,разбира се...избора ми е или с друга или...нищо.А за другите жени..съжалявам тези които ще имат нещо общо с мен.
Paradise(Not for me)
| |
|
...Ти не търсеше ли истинска любов? :)))
| |
|
Ей ,това е моя проблем,че немога да правя секс само за удоволствие и от това страдат монго хора.
Все пак си мисля ,че човек не трябва да върви срещу себе си и после да се чуства омърсен и съсипан,само защото ди е помслил,че може да прави секс вместо спорт...........в твоя случей може би е най добре да пробваш да започнеш нещо ново с някоя жена ,която ти е симпатична........
Редактирано от Kepи на 03.07.08 21:50.
| |
|
Ееее, много си го слагаш на сърцето. Секса не е единственото нещо на тоя свят. Ако в момента не ти иде да си легнеш с някой, просто не го прави. То това се прави за удоволствие, а не за норматив.
А колкото до любовта, тя винаги си е повод за щастие, дори и да не е била изконсумирана физически. Абе, радвай му се на тоя живот просто, пък то другото ще се нареди
Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturusРедактирано от lsis. на 04.07.08 01:26.
| |
|
Пробвай да мастурбираш, щом не искаш да го правиш с друга жена..
Дай ми нежна ОТРОВА, но не и
ПРЕГРЪДКИ ОТ ЛЕД!
Нека аз те ОБИЧАМ поне.......
| |
|
хмм...нито ще си омръзна...нито ще си изневеря...май намерих идеалната за мен...
Paradise(Not for me)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|