Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:48 13.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Тази сутрин, bTV, 26.06.2008нови  
Автор SeaStar999 (ethereal touch)
Публикувано26.06.08 10:24

Сагата продължава...

Този епизод заслужава отделна тема.

- част 1

- част 2

- част 3

Тема Re: Тази сутрин, bTV, 26.06.2008нови [re: SeaStar999]  
Автор abettor (няма значение)
Публикувано26.06.08 11:22

Ужас!
Този малоумник няма ли да го затворят?
Толкова агресия, некомпетентност, ниска култура и абсолютна липса на възпитание на едно място не бях срещал.

Автор Ritter (нов)
Публикувано26.06.08 19:46

Браво на Аксиния, момиче на място, жалко че не я познавам, за да я поздравя лично. Очарован съм от нейното държане и реплики, в БТВ се получи най-накрая една дискусия, която показа колко смешен и жалък е Боян. За голямо съжаление другите които гледах по Нова и по Канала бяха не толкова добри. Явно лесбийките си ги бива :-) , за разлика от нас. Браво и на Ана Цолова :-) Между другото и още нещо, на прайда поканен ли са известни личности? Поканен ли е Азис? Мисля, че би се присъединил с голямо удоволствие. Колкото и някои хора да не харесваме чалгата, това е голям плюс в наша полза. Него всички го обичат - а който го обича няма отрицателна нагласа за хомосексуализма.

Автор fireballlМодератор (все същия)
Публикувано27.06.08 02:14

Ако всеки българин е гледал това предаване, то аз съм убедена че е преценил господин Расате като преубеден и нелогичен... той говори пълни глупости и жалкото е, че все ще се намерят малоумни, необразовани хора, които да му повярват... Жалко е това.... Но от друга страна.. БНС си би автогол с тази кампания... може би, както казват и услуга ни направи.....

Редактирано от fireballl на 27.06.08 02:15.

Автор casjop (a beatnut)
Публикувано27.06.08 11:38

в-к новинар, 25/06

bowling for concubines

Тема Re: Тази сутрин, bTV, 26.06.2008 [re: SeaStar999]  
Автор casjop (a beatnut)
Публикувано27.06.08 11:46

... и нещо по-странично:

.

bowling for concubines

Тема Re: Тази сутрин, bTV, 26.06.2008нови [re: casjop]  
Автор Dyke on Byke (нов)
Публикувано27.06.08 12:34

Сега са даже повече :)

Автор SeaStar999 (ethereal touch)
Публикувано27.06.08 16:27

Май вече всички се записаха - да не би да остане някакво съмнение в нечия "нормалност":

И Станишев, и духовниците против гей парада
27 юни 2008 / News.dir.bg
Премиерът Сергей Станишев също заяви, че не одобрява скандалния гей парад, планиран за събота в Южния парк на София.
Той обаче не се обяви срещу отмяната му. “Аз съм толерантен човек към хората, които имат своите различия, но на мен не ми допада лично манифестацията и демонстрацията на подобни ориентации”, коментира министър-председателят, цитиран от БТА. Главното мюфтийство обаче, в унисон със Светия синод, също застана срещу шествието на хомосексуалистите. Протестираме срещу обществени прояви от рода на гей парадите и срещу решенията на властите, допускащи подобни неща, които оскверняват българското общество и заплашват бъдещето му, се казва в протестно писмо, цитирано от БТА. Оттам приканват заинтересованите власти да предприемат необходимите мерки за въвеждането на учебния предмет - "религия" (християнство, ислям и др.). В бъдеще това ще окаже своето влияние за възпрепятстване на влиянието на морални и обществени болести като хомосексуализъм, педофилия, наркомания, алкохолизъм, заявиха още от мюфтийството. По рано Светият Синод на Българската православна църква се обяви официално против предстоящия гей парад в София. В изявление до адресиран и до президента Георги Първанов, председателя на парламента Георги Пирински, премиера Сергей Станишев, кмета на София Бойко Борисов.
Обществото ни има голяма потребност от здрави, силни и морални личности, които да изграждат новия живот върху нерушимата основа на вярата, молитвата, покаянието, достойнството, честта, християнската култура и морал, се посочва в изявлението.
Светият Синод призовава да бъде отменен този парад, съблазън за всички, които ще бъдат "волни или неволни зрители", и осъжда подобни дела, "в древността станали причина за гибелта на библейските градове Содом и Гомор".
"Изживявайки последованието на Петровия пост и очаквайки отново идването на трите чудотворни икони, пред които всеки православен християнин ще изпроси помощта и закрилата на Божията майка, ние сме принудени да бъдем свидетели на това безчинно и нечестиво сборище, което ще наблюдават и деца”, пише още в писмото.
В писмо до Бойко Борисов, който не отмени парада, а го премести от центъра в Южния парк, протестираха още Обединените евангелски църкви, Националният алианс "Обединени Божии църкви" и Католическата църква в България.
Междувременно и ВМРО разпространи в парламента декларация срещу шествието на гейовете. "ВМРО категорично се противопоставя на опитите на която и да малцинствена група, в т.ч. и на хомосексуалистите, да изнудва българското общество като му натрапва своите нерешени проблеми. Във време на демографска криза, на България са необходими деца, израсли в нормални семейства, а не хомосексуални манифестации", е записано в декларацията.

Автор Ayame (kobayashi)
Публикувано27.06.08 17:08

Върха на всичко вече е, че и премиерът Станишев (а скоро и други) запя общата мантра 'нямам нищо против, ама да не ми го демонстрират'. Съвсем сериозно питам - то е ясно, че в БГ няма закон, политик или съдебна система, която да ни защити, но защо това не привлича вниманието на Европа и т. н.?

Тема Re: Тази сутрин, bTV, 26.06.2008нови [re: Ayame]  
Автор K. (poker queen)
Публикувано27.06.08 23:14

Ayame, закон си има.

Ето ти линк:

Друг въпрос е дали се спазва. Ако се спазва, фашизоиди като Боян Станков а.к.а. Расате трябва да бъде осъден, най малкото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.