Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:11 05.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Кампания на БНС срещу хомосексуализманови  
Автор kyky_pyky (непознат)
Публикувано19.06.08 21:40

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализманови [re: kyky_pyky]  
Автор fireballlМодератор (все същия)
Публикувано19.06.08 23:07

Повела се е цяла кампания по този повод.... и това не е единствената публикация.... има и други сисвания.... като например това:

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализманови [re: kyky_pyky]  
Автор K. (poker queen)
Публикувано19.06.08 23:47

лошо ми става от подобни извергщини.

по целия свят има анти-гей хора, това ми е ясно, но поне знаят да мълчат публично, защото ги е страх от порицаване и/или съд.

тука обаче е различно. и колкото и странно да звучи, и колкото и да не съм съгласна с подобни безумия (хомосексуалността равна ли е на педофилия е друг въпрос. доказано е, че повечето педофили са хетеросексуални мъже.), ми се струва, че в случая печелим ние покрай тъпата им кампания. въпросът ще се разисква и ще стане публичен. и хората ще говорят за гей темата. което е добре за нас. в крайна сметка за това са и парадите. за да покажат нещо, докато се свикне с него.

иначе да, повръща ми се от малоумието на хората.

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализманови [re: K.]  
Автор fireballlМодератор (все същия)
Публикувано19.06.08 23:54

Да, това е и което аз очаквам... обратната реакция... защото не може да няма такава при наличността на подобни писания... които целят да бойкотират мероприятието по всякакви начини....

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализманови [re: K.]  
Автор woow ()
Публикувано20.06.08 01:38

колко си права К.

/за малоумщините и това да ти се доповръща/ Но за другото не съм съгласна. Мисля, че в такъв спор, какъвто наистина вероятно ще се разгорещи, хората ще се отдръпнат в двете крайни позиции на одобрение и неодобрение, което според мен не е добре.

та и аз мисля, че няколко години досега, обществото беше от само себе си станало 70 пъти по-толерантно от преди, сега понеже Джемини се юрна да прави парад стил Берлин и нещо като митинг или протест, поне както излезе от блога на Дайк он байк, цялата омраза ще се надигне. Защото имало "за какво да се борим". Ми сори, ама аз съм за тихото, бавно и постепенно, културно отстояване, и в това мисля, че само сме постигнали някакво уважение от хората, каквото тука го има. Сега на шамари с шамари. И не е въпрос в това да си аут, все си мисля, че сме малко по-немалоумни от разни други нации. И че можем да се поучим от чуждия пример - Ганди и Индия, Сърбия и побоища. Вие всъщност как точно си представяте нещата? Щото аз все си мисля, че българите сме все пак доста разумни и не е необходимо да се правят странни паралели с черните в Америка. Просто щото няма нищо общо. Големо чудо, че по ТВ още го наричат хомосексуализъм, истината е, че въпросите се дискутират по ТВ в съвсем нормален тон, отдавна избегнал аргументацията на осъждането.

Нищо, то и в стагнацията си има очарование if thats what you wanted?

Редактирано от woow на 20.06.08 01:42.

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализма [re: woow]  
Автор Dyke on Byke (нов)
Публикувано20.06.08 08:49

Ако на теб ти харесва да живееш с глава в пясъка, това си е твой проблем.
На много други обаче им е писнало, защото климата последните години се влошава, вместо да става по-добре. Преди 5-6 години хората бяха по-приемащи, отколкото сега.
Най-нелепото е да обвиняваш хората, които се опитват да правят нещо. Това явно ни е народностна черта. И все сме най-умните. То затова сме на тоя хал.
И когато най-сетне Джемини направи нещо публично, всички се хвърлиха да хапят. Не го разбирам това.

Между другото , Girls Gone Wise се поддържа от екип от няколко човека, а всеки, който има нещо да каже, е добре дошъл. Идеята е да има често обновяван ресурс на информация, в който хората да намират неща, които ги вълнуват, новини по проблеми и така нататък.

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализма [re: Dyke on Byke]  
Автор dexter_sum (Bladerunner)
Публикувано20.06.08 08:55

Зад този проект стоят няколко човека, които пишат тук. Включително и аз.

Автор K. (poker queen)
Публикувано20.06.08 09:08

не те разбрах нещо. за какъв шамар говориш? това ще е мирен парад. това че атака не знаят да реагират по друг начин е съвсем друг въпрос - и в крайна сметка те ще са смешните.

"И не е въпрос в това да си аут, все си мисля, че сме малко по-немалоумни от разни други нации. " -- Значи трябва да си траем и да не казваме, че сме гей? И това ни прави интелигентни?

"Ми сори, ама аз съм за тихото, бавно и постепенно, културно отстояване, и в това мисля, че само сме постигнали някакво уважение от хората, каквото тука го има." - От всичките ти думи ще се хвана за една. Уважение? Моля, обясни. Наистина не ми е ясно за какво говориш.

Тема Re: Кампания на БНС срещу хомосексуализма [re: K.]  
Автор woow ()
Публикувано20.06.08 11:04

не си ли гледала записите от сръбския парад.....гледай ги и ще ме разбереш, надявам се

какво означава ненавременна "атракция", завършила зле за някои

Автор dexter_sum (Bladerunner)
Публикувано20.06.08 11:06

Когато те приплеснат на улицата без парад, ще си говорим за навременни и ненавременни атракции.
В нашия случай скинара беше приплеснат, но вярваш ли, че при теб точно това ще стане? М?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.