|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
LUSY OT BG IDOL?
|
|
Автор |
rebekka (optimistic) |
Публикувано | 24.03.08 04:25 |
|
LESBIIKA LI E?
Ot kakvo se mudriyt sramuva, ot tova se ludiyt naduva.
| |
|
Priznala si go e 2005g
| |
|
Мисля, че не бива да се отдава такова значение на това дали Люси е лесбийка или с кого предпочита да си ляга, не ви ли интересува какво предствавлява тя като личност, талант и какви способности притежава? Не е ли редно да оценяваме хората по това, което могат да правят най-добре, по компетентността и артистичността им, или по това с което са доказали, че са талантливи, способни и достойно оценени. Повдига се въпрос дали харесваме такъв тип жени(като Люси)!?! Тук не става въпрос за визия, физика, химия, жестове или обноски, а за постижения и талант, момичето си е много талантливо и амбициозно, признавам. На мен Люси ми харесва, защото е постигнала всичко за което е мечтала и заради това, че се забавлява с професията си, а не я приема като неприятно задължение. Който обича работата си, е способен изцяло да й се отдаде, това носи удоволствие, удовлетворение и успех, разбира се. Точно затова харесвам Люси, а не заради сексуалните й предпочитания. Защо трябва да се занимаваме с личния живот и миналото на Люси, едва ли си струва да се дискутира върху това, задавате ли си въпрос дали тя-самата би искала да бъде обект на обсъждане по темата пада ли си по жени и с кого си ляга в момента и т.н. bullshit?
Аз не съм баскервилското куче, а цербер и не хапя....Редактирано от Ellen De Generes на 24.03.08 13:03.
| |
|
Права си ELLEN евалата ,и аз и се кефя,защото е естествена, знае какво иска и го е постигнала,забавлява се както казваш с работата си а това е мн важно :) мен Люската си ме кефка......... :)
Редактирано от Any_sladurani на 24.03.08 13:18.
| |
|
Не мога да спра да се чудя, какво толкова сте седнали да коментирате каква е сексуалната й ориентация? Толкова ли е важно какво се крие под завивките на хората
Тези, който трябва знаят, рабират и усещат без да им се казва. Важното е какво е постигнала, какво постига, начина му и що за човек е. Аз лично я харесвам и то много във всеки един аспект. Пък и е много секси
| |
|
Rebekka, kakvo vlagash v tova "koi haresva takuv tip lesbiiki"?
Vseki haresva razli4ni jeni, a az puk izobshto ne delq jenite na tipove,
prosto nqkoi me kefi ili ne me kefi, nqkoi mi vuzdeistva ili ne, no
kakto momi4etata ve4e kazaha..vsi4ko zavisi i se svejda nai-ve4e do
li4nostta i vutreshnoto izlu4vane.
vseki moje da ti kaje milion loshi neshta, koito da srinat samo4uvstvieto
ti, no malko sa tezi, koito bez povod shte ti kajat neshto hubavo, koeto
da podhrani samo4uvstvieto ti i da ukrepi krilata ti za polet!*
| |
|
Съгласна съм с Jesi ,и верно какво значение има дали е less или не :)
| |
|
След предаването снощи, колкото и да ми се струва, че е лес. нещо все ме човърка, че цялата работа около нея много наподобява на ТАТУ. Още от началото така ми се струваше и все си мисля, че ще се окаже така. Е, ако е вярно, жалко ......
| |
|
Споделям мнението ти и мисля точно като теб, просто беше нелепо от нейна страна, като реакция да отиде и да целуне иван, кой знае защо не постъпи по същия начин с някой(я) от останалите, които пяха, освен това повечето кандидат(к)и се представиха блестящо и надминаха себе си, а тя(единствено тя) предпочете да отиде и да целуне онзи неуравновесен дебил. Това поведение е показателно...но всъщност, лесбийка или не, това си е лично нейна работа, не е редно, обаче да демонстрира пристрастията си към някой от кандидатите по този очевиден начин, нали е в ролята на жури.
Редактирано от Ellen De Generes на 25.03.08 12:23.
| |
|
Жалко ли...за кой?Понякога много ме разсмивате хора!
Paradise(Not for me)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|