Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:41 05.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема SICK of themнови  
Автор edgy (непознат )
Публикувано26.02.08 15:55

Защо винаги родители, роднини и всякакви там хорица се опитват да ти пробутат "безценните" си съвети. Все едно някои от тях е много напред в живота, че казва на другите как да си го живеят. Защо проблемите идват все отвън? Нормално ли е да им позволяваме да ни тормозят? Постоянно насаждат съмнения в главата на приятелката ми. I'm SICK of them

. Писна ми от въпроси за женитби и деца и други там подобни патриархални ценности.

Тема Re: SICK of themнови [re: edgy]  
Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано26.02.08 20:26

Е, че как така?! искаш да кажеш, че не искаш да се ожениш?1 и да си народиш дечица?! Поне две - три?! Ами, като остарееш, кой ще те гледа? Как ще си отидеш от този свят без да си изпълнила най - важното предназначение на жената - да ражда деца?!
Нали знаеш, че смисълът на живота на всяка жена е, да ражда деца!

Ако няма деца и не се е оженила, значи е безсмислена!

Сигурно си още малка, затова не ги разбираш тия работи - трябва да питаш по - възрастните! Те знаят как!

Тема Re:нови [re: edgy]  
Автор Helsky ()
Публикувано26.02.08 21:22

бъди сигурна, че са с поне мъничко по-напред в живота от теб.
а дават съвети, защото искат да те предпазят. не искат да сгрешиш и да страдаш, въпреки че един се учи от грешките си.
важно е, според мен, човек да се вслушва в съветите на останалите. понякога помага. =)
или ако не да се вслушва, поне да ги чува.
не знам на колко години си, но разсъждаваш доста детински. =)

it's like drinking liquid fun

Тема To: Markizataнови [re: Markizata]  
Автор Ellen De Generes (in love)
Публикувано26.02.08 22:13

Многоуважаема Маркизо,
Позволявам си дързостта да оспоря Вашето височайше твърдение относно предназначението на жената - да ражда деца и да се омъжва....

, определено не съм съгласна с подобни твърдения и размисли, толкова познато звучи, навремето моето обкръжение само това повтаряше, а и продължава да го прави, дори и след като разбра за сексуалната ми ориентация....
Защо да не може да има семейство между две жени (двама мъже)+деца (може и осиновени) или куче, котка, плъхове, костенурки, рибки, или каквото там искате, а формулата мъж+жена+деца не е задължителна и не винаги е равносилна на семейство...не мислите ли?

Аз не съм баскервилското куче, а цербер и не хапя....

Редактирано от Ellen De Generes на 26.02.08 22:27.

Тема Re: To: Markizataнови [re: Ellen De Generes]  
Публикувано26.02.08 23:18

Скъпа Елен,
За да ми задавате този въпрос, а формулата мъж+жена+деца не е задължителна и не винаги е равносилна на семейство...не мислите ли? , значи или не сте ме чели никога до сега, или се гъбаркате с мен нещо!

Ама, Вие НАИСТИНА ли не сте съгласна, че ЕДИНСТВЕНОТО, най - важно предназначение на жената е, да ражда деца?!
Оставям Ви храна за размисъл.
Ваша: Claude

Тема Re:нови [re: Helsky]  
Публикувано26.02.08 23:21

Абсолютно разсъждава детински - ето! Още не е разбрала най - важното и единствено предназначение на жената - да ражда деца!

И не може да разбере, колко безсмислено и безплодно, извратено и противоестествено нещо е една хомосексуална връзка, в която жената не може да изпълни най - важната си функция на земята - ДА ЗАЧЕНЕ!

Автор N. Call (нощен)
Публикувано27.02.08 00:28

Хайде,честито Ви!...

Автор 24.7 (L-Girl)
Публикувано27.02.08 01:07

И да се бунтуваш, и да се съпротивляваш, и да не се вслушваш в техните приказки - все тая...
Не можеш да ги промениш. Точка.
Всъщност те не те тормозят и ти не им позволяваш да те тормозят.
Друго е, което се случва - ти тормозиш самата себе си с излишни драми.
Просто не обръщай внимание на хорицата. Усмихвай им се мило и си прави каквото ти е кеф на тебе.
Не знам на колко години си, но ако си примерно на 18-20 те съветвам колкото се може по-бързо да "вземеш живота в свои ръце". Постарай се да си максимално независима от роднините и родителите - финансово най-вече, доколкото е възможно. Постепенно ще се отделиш и емоционално от тях, ще се отграничиш, ще се плъзнеш по твоята си линия - най-подходящата за тебе.

А ако в момента отделянето ти от кръвните събратя и посестрими е невъзможно, то с убедителен и сериозен тон им казвай: "Не съм срещнала още подходящия мъж" всеки път, когато те притиснат с обичайните нападки на тема цъфтене, опрашване и тем подобни от графата "размножителни".

И не забравяй най-доброто лекарство за дълъг и щастлив живот - по три лъжици "майната му" всеки ден!
Успех!

Тема Re: SICK of themнови [re: 24.7]  
Публикувано27.02.08 03:23

А ако в момента отделянето ти от кръвните събратя и посестрими е невъзможно, то с убедителен и сериозен тон им казвай: "Не съм срещнала още подходящия мъж" всеки път, когато те притиснат с обичайните нападки на тема цъфтене, опрашване и тем подобни от графата "размножителни".

И не забравяй най-доброто лекарство за дълъг и щастлив живот - по три лъжици "майната му" всеки ден!
Успех!

Еваларско!

Автор milalena (член)
Публикувано27.02.08 11:51

защото,всеки родител иска най-добротоза детето си. Но не винаги знае кое е това добро. жизнения опит много значи и децата някога,макар и късно осъзнават,колко прави са били родителите му. Но,аз бих оставила моето дете само да разбере,че е грешило,защото иначе ще ме намрази,пък и съветите ми само ще го дразнят. Така е в живота,когато сме млади,си мислим,че всичко знаем,че ние сме най-най....но не е така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.