Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:39 13.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема не мислите ли, ченови  
Автор ur4e69 (баба Вихронрав)
Публикувано21.02.08 10:54

ако жена се облича или държи като мъж прилича на небрежно красиво момче, но ако мъж се облича като жена заприличва на противна престаряла лелка. Сега гледам някакво предаване на Миглена Ангелова с травестити и тия екземпляри ми приличат на изветряли стари чанти. А когато гледам Марлене Дитрих в мъжки имидж-това е естетика. Колкото и широки разбирания да имам, травестите ме отвращават.

Тема Не мислиме....нови [re: ur4e69]  
Автор SVETl (Obichashta)
Публикувано21.02.08 12:47

Аз лично харесвам травестити повече от жените, които приличат на мъже.

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!

Тема Re: не мислите ли, ченови [re: ur4e69]  
Автор lsis. (restless)
Публикувано21.02.08 19:04

Лично, много ми е смешно като видя някое "младо и красиво" момче с огромен бюст и още по-огромен задник, натъпкано във възможно най-безвкусните мъжки дрехи. За младото можем и да минем, но за красиво, не винаги.

Просто недей да слагаш нещата под знаменател. Има и хора и хора.

Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus

Тема Re: не мислите ли, ченови [re: lsis.]  
Автор woow ()
Публикувано21.02.08 19:36

Абе май всичко зависи от гледната точка - забелязала съм го по себе си. Забелязала съм, че някоя, която много ми е харесвала може да започне страшно да ме отвращава и обратното. И в такива случаи няма значение какъв е задника, ако нещо те дразни. Ако е кльощав си казваш - ъх, мърша, ако е дебел - оф, буре. Като цяло аз гледам характера, а чак после се радвам или отвращавам от...другото. Всичко много зависи от поведението, от излъчването, от това как се движи, държи или прочее. Също от взаимоотношенията.

Who cares?

Тема Re: не мислите ли, че [re: ur4e69]  
Автор shesmovedon (stranger)
Публикувано21.02.08 19:55

И за двете имам почти еднакво негативно мнение. Ако ще и да се изтълкува като "тесни" разбирания

Автор N. Call (resurrectionist)
Публикувано21.02.08 20:29

За мъжете,които се правят на жени нищо не мога да кажа. Нямам никакво мнение за тях.Може би са ми безразлични,незнам. Свързвам ги с шоу-изпълнения и тогава биха представлявали интерес за мен. Жените,които приличат на мъже или наподобяват такова поведение и вид, могат да ми харесат дотам,докъдето има усещане за жена. Ако ме разбираш правилно,има жени,които изглеждат като момчета,но не можеш да ги объркаш с момчета. Въобще поведението и излъчването им като цяло,за да не ме отблъсне,трябва да има поне малко усещането за жена,а не това да липсва и да имам(буквално) чувството,че съм с мъж. Значи,за мен има значение "присъствието" на един преобладаващ пол. Ясно е кой.

Автор N. Call (resurrectionist)
Публикувано21.02.08 21:27

Lauren Bacall smoking a cigarette

Много я харесвам. Може да мине за "наше момиче"

Тема Re: не мислите ли, ченови [re: woow]  
Автор lsis. (restless)
Публикувано21.02.08 22:55

Да, не е въпросът във физиката, а в естетиката. Както и да изглеждаш винаги има начин да подбереш дрехи съобразно физиката си и вътрешния си мир и в същото време да не ти седят като на... свинче- звънче

Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus

Тема Re: не мислите ли, ченови [re: lsis.]  
Автор woow ()
Публикувано21.02.08 23:19

Мне,...не знам как е, ама не е така.

Естетиката също е въпрос на възприятие, абе лов из блайнд, най-вече.

Понеже аз понякога аз предпочитам неуместностите в дрехите, отколкото неуместностите в поведението. А понякога прекалената естетика дори е скучновата. Тоест казваш си, това е ок, това е хубаво, секси, но.........

Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано22.02.08 00:43

Мдам....някои жени изглеждат АДСКИ секси в мъжки дрехи.....
Истината е, че макар и в мъжки дрехи ( със смокинг или вратовръзка или пък обикновени спортни дрехи), една жена може да придобие сексапила на мъжкото излъчване без да губи и женското в себе си. Съчетанието на двете е наистина зашеметяващо!
Какъв е изводът ли?...Изводът е, че, на хубав човек всичко му стои

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.