Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:08 13.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За виното, червените коси... и още нещонови  
Автор So_HaPpY (фарс)
Публикувано15.01.08 09:49

‘Начи, да ви се оплача!
Среща ми уреди! До службата ми дойде! С колата ме взе, вратата ми отвори, използва всякакви мили имена за мен. Привеждам примери (урод, чудовище, изрод, дебил, катил, монстър и пр.).С червено вино ме напи!!! Крака под масата ми пускаше, размяташе червени коси, пърхаше с мигли, просълзяваше се! Почеса ме дори зад лявото ухо с огромните си нокти! И тъкмо когато почти се влюбих – о, ужас! – от елегантните й малки обувки се подаде вълмо косми. След щателен оглед на ситуацията установих, че косматите крака са най-малкият съществуващ проблем. Едър зелен сопол надникна изпод разширяващите се от възбуда ноздри, това напъханото в тясното бюстие отново били косми, а червената коса – само перука, под която се крие сплъстена четина. В тоз’ един момент любовната слепота изчезна (или виното свърши) и съзрях (слава Богу НЕголата) истина – „Живот без маска и без грим – озъбено, свирепо куче!”. Имах среща с трол...
Сестри мои, пиша тези редове със сълзи на очи, треперещи пръсти и раздрана риза. Пиша ги, за да ви предпазя – ако се случи така, че едрогърда, червенокоса и красива жена ви покани на среща, напие ви с червено вино и попипва глезена ви с островърхи обувки, то обезателно бягайте. Вероятно под лъжливата външност коварно се е скрил именно този субект:

Да живее свободата на Словото, Печата и Събличането.

Редактирано от So_HaPpY на 15.01.08 09:57.

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещонови [re: So_HaPpY]  
Автор ГoлямoTpoл (облачна)
Публикувано15.01.08 10:35

В интерес на истината, онзи от атачнатия файл е симпатичен, но му е малко космената покривка, поради което не мога да се самоидентифицирам с него. + това намирам за необходимо в своя защита да уточня следното:
- среща на никого не съм уреждала - ти предложи, даже настоява. т.е. имаме напълно доброволно участие;
- до службата ти дойдох заради твоята тежка дисхармония с определенията за време и час;
- взех те с колата, щото каруцата е в ремонт, а хайванчето категорично отказа да носи топчестите ти телеса;
- врата не съм ти отваряла, тъй като бе невъзможно да еквилибрирам с токчетата в снежните локви и кални буци и да отварям каквото и да било, освен собствената си. ВРАТА!;
- за милите имена - виновна.
- фатално за понататъшното развитие на нещата се оказа именно почесването зад лявото ти ухо, от което ми избиха пъпки, получих уртикария, апоплектичен припадък, гърч и ми избия пяна от носа.
Моля, горното д бъде взето предвид при налагане на присъдата ми.
П.п. До модераторката - кучка - моля , да бъдете така добра и да ъпдейтнете инфото за моб. ви телефон (в разгара на вечерта решихме да ви звъним, но се оказа, че не разполагаме с горецитирания.)

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещонови [re: ГoлямoTpoл]  
Автор Rauch (Steppenwoelfin)
Публикувано15.01.08 11:38

Мдам, следващия път като скитате пияни и умилени непременно да се обадите в нас. Майка с радост, че сте се сетили за мен, ще ви даде телефона. Ако пък директно през нас минете и в 1 през нощта, и сладки и кафе ще извади. Аз после като се прибера ще има бой, бой, бой.:)

Поздрави кукувици!:)

П.П. Виж ми сигнатурата.:)

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещонови [re: Rauch]  
Автор ГoлямoTpoл (космат и зъл)
Публикувано15.01.08 11:52

тая па, открила топлата вода, мен твойта сигнатура ми е на десктопа от преди ти да си чувала за рюмочкей...кей?

п.п и пак повтарям, че не е виновен алкохола . 1 вино. ама качествено.

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещонови [re: ГoлямoTpoл]  
Автор So_HaPpY (фарс)
Публикувано15.01.08 12:33

Ето, това е просто поредното доказателство за твоята мерзка подлост и тежка шизофрения! А като ми писа писмата?!

От този момент започвам да се обръщам към всички ресорни институции. Ще пиша на: президент, премиер, министър на вътрешните работи, МИНИСТЕРСТВОТО НА БЕДСТВИЯТА И АВАРИИТЕ и ЗООПАРК-СОФИЯ (които ще държа лично отговорни)!

Колкото до снимката ти... редно е да се отбележи, че тук си в бебешките си години, котенце! И космената ти покривка е значително по-поносима, а видът ти значително по-умилителен.
Колкото до токчетата... изумих се как можеш да побираш в тези обувки нокти, колкото самия ток?!

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещонови [re: Rauch]  
Автор So_HaPpY (фарс)
Публикувано15.01.08 12:57

Слушай сега как се разива ситуацията.
Сцена 1: Идва Тролът да ме вземе. Телефонът ми звъни - "Ела да ме посрещнеш, че навън е апокалипсис, аз ще падам" (бел. авт. - апокалипсисът е червенокос, а снежната покривка - 3 см. /ТРИ!!!/)
Сцена 2: Мил въпрос към мен: Ти кола можеш ли да буташ?
Сцена 3: Тролът е скочил връз волана, врещи по телефона, шофира, цвили, бипкат коли, гази пешаходци
Сцена 4: Вино и хубаво заведение, тролът лочи и се хили, видно умилен
Сцена 5: Започва издирване на телефона ти, тролът все така лочи и псува
Сцена 6: Започва звънене по телефони. От другия край се чува: Да не се напивате много и внимавайте с хубавото заведение (Ти си представи две бедствия в хубаво заведение)
Сцена 7: Виното наполовина, тролът лочи, аз притихнала (да, притихнала бях)
Сцена 8: Аз вкъщи, вино няма, мента-глог-валериан има, в големи количества...

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещо [re: So_HaPpY]  
Публикувано15.01.08 15:04

вЕрно е, така и не отговори дали можеш да буташ...

П.п. само не разбрах, как след всичко, което самоизвърши вчера можа да наречеш действията си "притихване"; по дифолт е ясно, че ти притихнала не можеш да бъдеш. дори, когато спиш - сумтиш, грухтиш и подпръцкваш.
слава богу, съм ставала свидетел само на първите две.

Автор Ellen De Generes (in love)
Публикувано15.01.08 15:33

Е, вие двечките, май не сте си се доразбрали помежду си, щом сега и тук се разяснявате, ама обяснете, моля, що за история е това? Очевидно е нереалистична, иначе как така една червенокоса , едрогърда и красива жена ще се окаже трол??? Човек трябва да е сляп за да не разпознае трол дори и пиян да е пак ще го разпознае, просто не виждам кой ще се върже на подобна илюзия освен някое зомби под влияние на джойнт-менте или хипноза...какво друго ще да е? Хм, хм...

Редактирано от Ellen De Generes на 15.01.08 15:40.

Тема Re: За виното, червените коси... и още нещонови [re: Ellen De Generes]  
Публикувано15.01.08 15:38

точно така, точно така: "зомби под влияние на джойнт-менте или хипноза". най-накрая някой да даде точното й определение.
:))))))

Автор Anitor (непознат )
Публикувано15.01.08 19:15

До майсторките на горното съчинение :
Обичам ви, мръсни животни, и като един истински ХОСТ ви съветвам - да се свети името винско, както зиме, така и лете. Трол еликсир не пие, както свинка в джамия се не спуска...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.