|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
би, хомо или криза на предсредната възраст?!
|
|
| Автор | пoщypялo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.06.07 19:41 |
|
|
Мили дами, след 31 години съществуване на този свят като хетеро, аз разбрах, ясно осъзнах, че харесвам една моя колежка
Едновременно с това си мечтая да правя секс с шефа и правя сериозни постъпки за нещо повече от колеги с едно момче, което харесвам от доста време.
Как осъзнах, че харесвам колежката ли? Осъзнах, че когато правя нещо за нея, някаква услуга, на мен ми доставя огромно удоволствие факта, че ще я зарадвам по този начин. Да й направя кафе, да и помогна с нещо в работата, въобще подобни дреболии.
И накрая, най- вече заради това, че с нея можем да си говорим на всички теми, без да ни доскучее, дори не ни стига времето.
Тя е със седем години по- голяма от мен, което ще рече на 38, имаме едно общо число, което също може би оказва влияние.
Тя е дребна, до рамото ми е, с хубава фигура. В лице не може да се каже,ч е е красива, но е много женствена. Може това също да ми е повлияло,з ащото аз не мога да понасям с цялото си същество груби и мъжествени жени.
Харесвам обаче от мъже с женска хубост до мъже тип "мачо". аз ако знам какво харесвам вече!
Е, какво мислите вие?
| |
|
Тема
|
Re: би, хомо или криза на предсредната възраст?!
[re: пoщypялo]
|
|
| Автор |
eurotrash (jmugalche) |
| Публикувано | 27.06.07 19:47 |
|
|
Ми ъъъ........... описа добра приятелка.. това е. За мен не си гей.
Sipaj viski preko malo leda......
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
murrrcho (haos) |
| Публикувано | 27.06.07 19:58 |
|
|
или си неосъзната още бисексуална жена-дерзай..може да получиш прозрение..я докосни твойта приятелка лекичко да изследваш какво изпитваш..
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Markizata (чиста енергия) |
| Публикувано | 27.06.07 21:15 |
|
|
Мили дами, след 31 години съществуване на този свят като хетеро, аз разбрах, ясно осъзнах, че харесвам една моя колежка
Едновременно с това си мечтая да правя секс с шефа и правя сериозни постъпки за нещо повече от колеги с едно момче, което харесвам от доста време
Споко - това е от жегата!
За колежката ти...аз така съм се чувствала спрямо най - добрата си приятелка...
Ако ти се подкосяват краката, като я видиш, обаче, значи не я възприемаш само като приятелка. А, ако само при мисълта за нея ти се свива стомаха - значи нещата са зле.
Така че - споко! на жените ни е вродено да се забелязваме и харесваме една друга. Да си подражаваме, да се разбираме, да ни е приятно заедно. Това усещане е още много далеч от онова, за което си мислиш!....
Иначе - никога не е късно - нали знаеш - клубът е отворен по всяко време
| |
|
Тема
|
[re: Markizata]
|
|
| Автор | пoщypялo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.06.07 21:34 |
|
|
Мерси много. За мен няма да срамно, ако се осъзная един ден, просто лошото в случая е, че моята приятелка е хетеро, има си приятел и така.
Така че - споко! на жените ни е вродено да се забелязваме и харесваме една друга. Да си подражаваме, да се разбираме, да ни е приятно заедно. Това усещане е още много далеч от онова, за което си мислиш!....
Хубавото е, че хората сме и духовни същества, но аз понякога го забравям. Явно прекалено много голямо значение съм започнала да отдвам на физическото:)
п.с. дано по- скоро да отминат жегите..
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | arrabbiata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.06.07 22:31 |
|
|
Най-готиния секс съм правила с хетеро, пък и не спирам да флиртувам с такива....и трябва да ти кажа, че ми връзва.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fireball (жив) |
| Публикувано | 27.06.07 23:58 |
|
|
Наистина ли искаш да минат жегите?
| |
|
Тема
|
[re: fireball]
|
|
| Автор |
Markizata (чиста енергия) |
| Публикувано | 28.06.07 01:19 |
|
|
Като се замисля, и на мен не ми харесва като идея...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Star poznat (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.06.07 06:36 |
|
|
Снощи по ТВ7 хванах края на някакво предаване, в което се казваше, че някакъв си английски учен твърдял, че безименния пръст на хомосексуалните жени е равен или по-дълъг от показалеца. Не разбрах важи ли и за мъжете. Във всеки случай при мен е именно по-дълъг. Стана ми много интересно и сега започвам повсеместно тестване. Така че можеш да провериш имаш ли скрити зложби.
| |
|
Тема
|
[re: Star poznat]
|
|
| Автор |
Cиxaя (симпатяга) |
| Публикувано | 28.06.07 10:43 |
|
|
Подобно изследване беше излязло в един от ежедневниците ни още преди няколко години.
А аз от половин година проверявам ръцете на почти всички женски около мен.
Може и да има истина в цялата тая работа ама не съвсем на 100%.
Има си и напълно хетеро девойки, чиито безименни пръсти са равни или по-дълги от показалците.
На мен безименните са ми по-дълги.
Абе, хиромантията си е цяла наука, могат да се научат учудващо много неща от ръцете на човек. Заслужава си да почетеш малко по темата :)
Виж бурята в очите ми...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|