Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:53 17.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема Жената на живота ми:)нови  
АвторDance (Нерегистриран)
Публикувано09.01.07 13:28

...4етох наскоро тема със заглавие:.."Жените на живота ми" и там авторката попита за"жените във Вашият живот"...Та-реших да разкажа и аз-за Моята жена!!!

Моята жена е щастието..Цялото щастие,което някога съм пожелавала за себе си.Тя е цялата радост за мен,всяка моя мисъл,всяка моя ме4та е свързана с нея..Тя е целият ми живот.
И в него няма нищо мра4но или тревожно.Вси4ко е цветно,светло и...спокойно.Като в Рая...
Много скоро,когато Тя влезе-.....аз ще стана..За първи път,откакто сме заедно...За Я помоля публи4но да стане Моя жена.Официално...Защото Я оби4ам-безграни4но!ТА-6ТЕ СЕ ЖЕНЯ:)
На 25-ти този месец,по вси4ки закони на Англия,Тя ще бъде Моя жена!
..А след това...както и до сега аз ще продължавам да бъда най-щастлият 4овек на света...Останалото е само....усмивки

Тема Re: Жената на живота ми:)нови [re: Dance]  
Авторorange (Нерегистриран)
Публикувано09.01.07 16:22

ами .... Честито тогава! и да сте много щастливи!
трябва да има повече щастливи хора
аз не ги деля на жени и мъже, а на такива които имат сърца и не

АвторMarkizata (Нерегистриран)
Публикувано09.01.07 20:27

едно нещо не мога да разбера...защо хората като са щастливи и всичката им е наред, толкоз ги сърби да си усложняват живота с бракове!

Кому е нужен бракът? и за какво? от това, че заявяваш пред държавните органи нещо си и влизаш в официални правоотношения, повече ли ще се обичате, или ще сте по - щастливи?...Или е цялата работа за заветната церемония "да покажем на света любовта си"? Не го разбирам това аз...не че ти се бъркам...просто не разбирам

Тема Re: Жената на живота ми:) [re: Markizata]  
Автор LUDA_s_BOMBA (непознат)
Публикувано10.01.07 08:54

Като се обичат младите нека се взимат.

Автормeд и мacлo (Нерегистриран)
Публикувано10.01.07 12:21

Радвам се за теб!!! Имам една приятелка,която, много дълго време неможеше да намери жената на живота. Просто се беше отчаяла,преживя една несподелена любов и...загуби смисъла в живота си. Но,дойде и нейният час!! Точно,когато най-малко очакваше,срещна ЖЕНАТА! Сега са много щастливи вече половин година. Дайй Боже,да е вечно. Да живее любовта.

Автор martinitonik (Je t'aime )
Публикувано10.01.07 17:10

Бъдете щастливи дълго време заедно и се радвайте на щастието си! Знам как се чустваш, това е нещо неповторимо. Тя е всичко, за което някога си мечтал, дори и много повече. В нея виждаш цялото си бъдеще и откриваш щастието си в нейното и вашето заедно. Колкото е да е клише, будиш се и заспиваш с мисъл за нея, всяка мисъл, всеки копнеж, всяко желание е свързан с нея и вашето бъдеще. Всичко е толкова лесно когато сте заедно и спокойно. И е само ваше, споделейки любовта си една към друга.
Да намериш жената на живота си е нещо прекрасно, нещо което се случва само веднъж в живота си и всеки трябва да го цени.
Дано всеки изпита това щастие

АвторJesica (Нерегистриран)
Публикувано10.01.07 17:49

Дансе, Желая ви да е безкрайно всичко хубаво и...
Дори когато имате трудни мигове някога, да не забрявяте
за ..усмивките!
Наздраве и си пожелавам и аз същото!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.