Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:25 07.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема Най-после място за жени в Софиянови  
Автор biser2OO6 (непознат )
Публикувано17.09.06 12:48

Всеки ден от 18 до 23 ч v Bistro * 69* na Bul.Patriarh Evtimii N.69 to4no sreshtu goliamata tsurkva na otsreshtnia trotoar shte ima bezplatna napitka *Campario* za vsiaka dvoika jeni s vsiaka poruchka.Bezplatni karti za redovnite.Nai-posle edno miasto, kudeto ne gledat na kruv jenite i se otnasiat dobre.

Тема Re: Най-после място за жени в Софиянови [re: biser2OO6]  
АвторTaиc (Нерегистриран)
Публикувано22.09.06 15:47

1. Има заведение за лесбийки.
2. Campari?
3. Пишете на кирилица, иначе съвсем до никой няма да достигне рекламното послание.

Тема Re: Най-после място за жени в Софиянови [re: Taиc]  
Автор Spery (стършел)
Публикувано22.09.06 15:51

69 - заведение за лесбийки?

Тема Re: Най-после място за жени в Софиянови [re: biser2OO6]  
АвторKUku (Нерегистриран)
Публикувано19.10.06 23:02

Начи - от 18 до 23ч пускат само жени или си е заведение САМО за жени..или пък има и мъже, но просто уж не пречат на жените?

Под "голямата църква" предполагам се крие църквата "Свети Георги"?

Тема Re: Най-после място за жени в София [re: biser2OO6]  
Автор saarein ()
Публикувано22.10.06 23:17

Dнес бях във въпросното "арт" бистро. Всъщност съм доста разочарована. Посредствено и тясно заведенийце с посредствен евтин и зле замислен интериор, скалъпен набързо и с малко пари, в което пускаха гръцка чалга (или подобна на чалга музика, не съм специалист), разнообразена с испанския й вариант.
Да, цените са ниски, или по-скоро нормални, но какво от това. Предпочитам да дам лев (-два-три) отгоре и да бъда в далеч по-приятната обстановка на доста "хетеро" заведения, където впрочем никога досега не са ме гледали "на кръв" с приятелката ми (без да сме прикривали отношенията си, но и без излишно да ги афишираме), отколкото да бъда на подобно място заради някаква евентуална по-толерантна обстановка или пък заради потенциалните съмнителни нови запознанства - или впрочем да отида в Есънс, по-приятната алтернатива (там също съм била само веднъж, при това скоро, но впечатленията ми са доста добри и смятам да го посещавам и за в бъдеще).
А и мигащите лампички просто ми бъркат в здравето.
Предложиха ми алкохол, въпреки че, ако не се лъжа, днес алкохол не се продава заради изборите. Ще ми се да си мисля, че не е за едните 15 - 20 лева отгоре, които ще изкарат собствениците от малкото си клиенти (или поне заведението побираше малко), но вероятно е точно затова.

Тема Re: Най-после място за жени в Софиянови [re: KUku]  
Автор saarein ()
Публикувано23.10.06 00:15

Нито е само за жени, нито между 18 и 23 часа пускат само жени. Просто има И жени.
Да, "Свети Георги" е църквата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.