|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Re: The L Word S3 E3 Lobsters
[re: emik]
|
|
Автор |
Briomby () |
Публикувано | 26.01.06 21:43 |
|
Добре. Само едно нещо не мога да разбера. Има си линкче към новото тракерче, всеки, който проявява интерес да си изтегли сериалчето, както и други филмчета от там има възможност да го направи, в специално нарочената от теб темичка не коментираш нищо конкретно, дори не споменаваш дали имаш намерение да даваш линкче и към всяко новопоявило се епизодче, тогава - Обясни ми, моля ти се - Защо го правиш?
| |
Тема
|
|
|
Автор | :))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.06 06:07 |
|
И аз искам да ти задам въпроса -Защо го правиш?,при положение че вече от седмица има информация за тази серия поне на пет места.????
| |
Тема
|
[re: :)))]
|
|
Автор |
fireball (горещ) |
Публикувано | 27.01.06 08:49 |
|
Защо го прави ли? Защото информацията за сериала беше пусната в неподходяща тема - Българско чекмедже... и Емик беше помолена да не разводнява съответната тема, а да си пусне нова такава... реакцията ми в случая беше излишна...
| |
Тема
|
[re: Lessy]
|
|
Автор |
fireball (горещ) |
Публикувано | 27.01.06 14:25 |
|
Така беше, но аз проверявах всеки ден и току-що успях да се регистрирам...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
emik () |
Публикувано | 27.01.06 15:13 |
|
Тогава пробвай тук само че се регистрирай преди това,намираш други сериали,кликваш на The L Word и всичките серии и епизоди ще ги намериш.
"Никой не знае какво ще се случи след пет минути"Редактирано от emik на 27.01.06 15:15.
| |
Тема
|
[re: Briomby]
|
|
Автор |
emik () |
Публикувано | 27.01.06 15:28 |
|
Правя го за да има някаква информация,не всеки е запознат къде да намери това което го вълнува,не виждам какво трябва да се коментира за въпросният сериал не пускам темата за да се коментира и не виждам причина във това.Сериал като всеки друг,а това кой каква тема иска да пуска си е въпрос на личен избор,на теб ако ти харесва дадено нещо няма да ме питаш дали да го пуснеш а направо ще действаш нали така?
"Никой не знае какво ще се случи след пет минути"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
Публикувано | 27.01.06 22:38 |
|
Тито оправи лимита.
| |
Тема
|
Re: emik mnogo blagodarq
|
|
Автор |
surge (непознат) |
Публикувано | 31.01.06 23:37 |
|
Понеже съм пропуснала анонса на 5 -те места,но видях твоя и сега си тегля сериите!Благодаря за информацията!
| |
Тема
|
Re:The L Word-S3E5 Lifeline
|
|
Автор |
K. (audiowhore) |
Публикувано | 01.02.06 06:25 |
|
странно е, но явно е изтекъл и епизод 6. още не мога да намеря работещ линк, но предполагам ще се появи до ден-два.
параноя ли ме гони, или не мисля само аз, че някой се опитва да смъкне рейтинга на сериала в showtime?
не искам да съм черна станция, но още не са подписали за четвърти сезон, докато при предишните два това вече беше факт след първите два-три епизода. и нямаше предварително изтичане.
относно самия епизод 5 -- драма! егати. добре че е алис да разведри обстановката. няма да издавам повече.
както и да е, дано опасенията ми не се окажат вярни. добре би било да има още един-два сезона.
| |
Тема
|
4 сезон
|
|
Автор |
K. (audiowhore) |
Публикувано | 03.02.06 06:14 |
|
конспиративните ми подозрения се оказаха неверни, чудесно. подновили са the L за 4 сезон. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|