|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Mezzo forte #1   |  |  | Автор | HoщнoHokтюpнo (jar) |  | Публикувано | 11.08.06 21:25 |  |  | 

Хайде сега да сложим и темата за класическите поздравления. Джаз и етно. Наред с Мюзик бокса, Забавни и прочее. Надявам се да има желаещи да се поздравяват с нея. Мога само да се надявам. :) :P

..............

Редактирано от HoщнoHokтюpнo на 11.08.06 21:36. 

|  |  |  
             |  |  | 

ми то хубу, ама не прекаляваме ли с различните чекмедженца на подобни теми? дето каза една бивша пишеща тук преди време, то цяло бюро стана.

айде, отивам сега аз да си отворя една инди рок/поп тема.

иначе, на касандра уилсън новия албум е много хубав. thunderbird.

|  |  |  
             |  |  | 

Много хубава тема :)

Важни са пътищата със сърце...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mezzo forte #1  [re: K.] |  |  | Автор | Jesy (®) |  | Публикувано | 12.08.06 08:27 |  |  | 

Здравей, може и да е случайно, но няма как да не ми направи впечатление...
 Отваряла съм малко теми в последно време, но която и да погледна ти протестираш срещу нея.
 Имам един въпрос.
 Защо не пуснеш своя тема/предложение в клуба за нещата които трябва да се пишат, как да се пишат и по колко пъти и разбирасе начин да се води тази статистика?
 След това ще го обсъдим и току виж го формулираме и приложим към правилата на клуба.
 Защото е доста неприятно, безпочвеното за мен, отбелязване кое трябва и не трябва да го има и кое ти е в повече.
 Просто казано забележките ти ми идват в повече.....

|  |  |  
             |  |  | 

Good morning! :)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mezzo forte #1  [re: Jesy] |  |  | Автор | Aминa (пътешественик) |  | Публикувано | 12.08.06 11:33 |  |  | 

Отвори повечко теми и тогава прави заключения. Това първо. Второ - "протестирам" се ползва за много по-агресивна реакция срещу някого, в случая не е точната дума. И трето, възмущението ти е дребнаво и изсмукано от пръстите, та от Дунав мост се вижда.

Бойкот на КК "Труд"

|  |  |  
             |  |  | 

Диктатура на пролетариата, а?  Хех, шегувам се.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mezzo forte #1
[re: Aминa] |  |  | Автор | зeн (OM) |  | Публикувано | 12.08.06 13:28 |  |  | 

Е, недей така де. Много заядливо прозвуча.

{смених си ника, просто обичам маскарада :}

Редактирано от зeн на 12.08.06 13:30. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mezzo forte #1  [re: Aминa] |  |  | Автор | Jesy (®) |  | Публикувано | 12.08.06 18:54 |  |  | 

Ти адвокатка ли си на К. или те гони и теб раздвоение?

А наблюденията ми от дунав мост не са толкова пълни, не се подвизавам там :)
 Но съм чувала разни неща, хайде разкажи по - подробно... Друго си е информацията да идва от първа ръка. :)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mezzo forte #1
[re: Jesy] |  |  | Автор | Aминa (пътешественик) |  | Публикувано | 12.08.06 19:12 |  |  | 

По подсъзнанието им ще ги познаете.

Бойкот на КК "Труд"

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички) |   | 
 |