Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:39 17.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гласуване за нови модераторки!нови  
Автор eлия (Out & Proud)
Публикувано16.05.06 22:48

Предвид оставките, подадени от досегашните модераторки, предлагам тук да гласуваме нови модераторки, съобразено с номинациите направени и неоттеглени в темата "ВАЖНО".

Номинираните кандидатки, подредени по азбучен са както следва:
Markizata
mireto:)
Rauch (StoneBitch)

Не съм взела предвид несериозни номинации от сорта на героинята от сериала L-Word - Shane и администратора на dir.bg - Киро.
Предвид факта, че избираме не една, а две модераторки, всяка потребителка, отговаряща на условията за гласуване може да посочи една или две кандидатки. Всяка посочена кандидатка получава по един глас. Двете кандидатки, събрали най-много гласове, ще бъдат предложени пред администрацията да поемат пагона. Отчитането на гласовете ще бъде съобразно правилата за гласуване на клуба.
Тъй като вероятно няма да имаме модераторки по време на гласуването, моля да предпазим тази тема от коментари и мнения и да даваме в нея само гласа си.
Гласуването започва от този момент и продължава до 24 часа на 23-ти май - следващия вторник вечерта.

Желая късмет на кандидатките.

Тема Забележка :нови [re: eлия]  
Автор Hel (мъничко човече)
Публикувано16.05.06 23:03

1) Shane , доколкото знам , е ник регистринан тук в Дир.Бг.Надявам се , че не бъркам.
2)Аз мисля , че вече си имаме модератор - Rauch a.k.a StoneBitch. Поне така би трябвало да следва от думите на So_HaPpY в темата ВАЖНО !:
"И смятаме, че тъй като активността тези дни в клуба е твърде голяма ще се справите с избора за нови модератори за срок от три дни. Т.е. до 16. 05. 2006 година, 24 часа или ще сте си избрали нови модератори и ще изпратим на админите резултатите от гласуването, с искане за прехвърляне на правата."

...субективна обективизация на реалността ?...

Редактирано от Hel на 16.05.06 23:06.

Тема Re: Забележка :нови [re: Hel]  
Автор php* ()
Публикувано16.05.06 23:09

съгласна.
номинацията/гласуването приключва днес в 24ч.
на печелившите - честито.

Every finger in the room is pointing at me, I wanna spit in their faces...

Тема Re: Гласуване за нови модераторки!нови [re: eлия]  
Автор Aминa (пътешественик)
Публикувано16.05.06 23:09

Предложението за Киро е съвсем сериозно. Той просто не е казал дали иска.

Correlation is not causation

Тема Re: Гласуване за нови модераторки!нови [re: Aминa]  
Автор php* ()
Публикувано16.05.06 23:10

въпреки сериозността си, предложението противоречи на правилата.

Every finger in the room is pointing at me, I wanna spit in their faces...

Тема Re: Гласуване за нови модераторки!нови [re: php*]  
Автор Aминa (пътешественик)
Публикувано16.05.06 23:17

И-и-и-и! Добре, де, оттегля се.

Correlation is not causation

Автор eлия (Out & Proud)
Публикувано16.05.06 23:48

Значи...която иска да пусне нова тема за гласуване.
Но никъде не е обявено, че се открива тема за гласуване. не са излъчени кандидатки, хората не са си дали гласовете. Ако се опитвате да си лансирате ваше момиче - няма лошо...но хайде направете го по правилата.

Така че... не ми пробутвайте номерата, че онова там е било тема за гласуване. Беше оставка с призив да си избираме модераторки по-бързо. Ако не ви харесва така, както съм го пуснала... пуснете го вие... в нов вариант...

НО ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВА ДА ИМА!!!

А още не е имало такова.

Автор Hel (мъничко човече)
Публикувано16.05.06 23:57

Елия , ти сляпа ли си ?

...субективна обективизация на реалността ?...

Автормeд и мacлo (Нерегистриран)
Публикувано17.05.06 09:57

Мирето!!!
много е готина

Тема Re: лично мнение!нови [re: eлия]  
Автор tramell (monosexual)
Публикувано17.05.06 10:21

позволи ми да отбележа, че ми прави впечатление, че толкова си погълната от и.д. "модераторстването" си, че не обръщаш внимание на темата на

при обичайни обстоятелства и друг ник на младежа нямаше да му оставиш здрава буквичка на монитора

а ако не позволяваш остани си със здраве!

If you didn't want the answer, you shouldn't have asked the question.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.