|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Колко са в момента болните от най-новият грипен вирус който е плъзнал по настоящем из страната? Съществува вирус, който би повалил и най-здравите хора, започва с кашлица и неразположение, а впоследствие се вдига и температурата,появява се хрема и гърлото се зачервява,всичко това е придружено с обща отпадналост или безсилие след третия ден. Някой случайно да е чувал или да знае нещо повече за този нов вирус от други засегнати от него?
Редактирано от Ellen De Generes на 06.01.06 13:17.
| |
|
.... в клубове медицина, или здраве, или каквито подобни има в дира?! :-))
Тук няма опасност някой да се тръшне от зъл вирус. ... и атомна бомба да падне ще останат хлебарките и Евите :-))
Да живее свободата на Словото, Печата и Събличането...
| |
|
http://www.mh.government.bg/stat.php?id=1437
| |
Тема
|
Re: Широко ти е около врата
[re: So_HaPpY]
|
|
Автор |
Rene (uncommunicative) |
Публикувано | 06.01.06 19:29 |
|
на тебе.....
Аз от този вирус каква пневмония си отгледах - като слънце.....
Викам да пускате бомбата - да се свърши отведнъж !
| |
|
Аз съм 15ти ден с температура с усложнения отит и бронхопневмония , и сега почвам нов антибиотик, бля, нищо не го трепе, гарицкия! А обикновено карам всичко за 2 дни макс.
Познавам поне 15 души, които се мъчат по същия начин и знам за куп хлапета с бронхопневмония.
Супер гадост!!!
Хубавото е, че не чувам особено много .
| |
|
Има много ефикасни имуностимулатори,които успешно се справят с всички вируси-грипни и грипоподобни!
Имат противовирусен,антибактериален ефект и свалят температурата!
Можеш да ги намериш по дрогериите!
За повече информация на :www.nutramedix.com
| |
|
Незнам какво да ти кажа.Снощи ме болеше дясната половина на главата.Това мигрена ли е?
| |
|
Ако имаш мигрена, ще я познаеш .
| |
|
Това е много гаден вирус,труден за понасяне, развитието на болестта е продължително и минава през няколко етапа, антибиотиците помагат, но действието им започва едва след третия ден. При мен времетраенето му беше седмица и все още имам остатъчна кашлица, за щастие се разминах само с бронхит. Познавам четирима с които последователно си разменяхме реда да боледуваме, предадохме си един на друг този вирус и споделяхме един и същ антибиотик.
Затова, пазете се, внимавайте когато някой се изкашля в лицето ви или се ваксинирайте. А на всички болни пожелавам търпение и скорошно оздравяване.
Редактирано от Ellen De Generes на 07.01.06 11:52.
| |
|
аз съм вече 3та седмица в този вид и най-гадното е, че с майка ми си го прехвърляме за 3ти път една на друга, направо ми писна... толкова гаден грип не съм карала
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|