Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:40 17.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пак... до Дядо Коледа!нови  
Автор So_ДжEмИМодератор (КурволесФобия)
Публикувано21.12.05 15:34

До: Лапландия
ул. Замръзнал нос N1
Иглуто на Дядо Коледа
За Дядо Коледа

От: So_ДжЕмИ
България
улица "Ева и Ева" N 69

Мили Дядо Коледа,
вече 20 години не ми се показваш. Аз все те чакам. Дори гледам да не преям, за да не заспя преждевременно. И все не те виждам. Може да си си включил кю-то Invisible. Ама - нищо, аз не ти се сърдя.
Та, многоуважеми дядо, не знам дали Евите тая година са слушали. Но пък и да не са ти вземи им донеси някои подарък. Няма да протестират... смятам. А ако някоя не е доволна от подаръка си ... дай го на мен. Аз не отказвам.

И тъй като знам, че ще си затруднен в изработката на толкова много вибратори, пък и силикона е скъп, мисля да ти отправя няколко предложения в план-конспект /за по-лесно възприемане на информацията/. Та... за коя - какво.

За Rene-то - малка, частна птицекланница. + бонус джобно ножче, тип "чекийка" /казано на хасковски/ за непредвидени ситуации.

За So_*Джеми* да донесеш ... едно малко прасенце, сукалче. И спокойно, няма да му тегли ножа догодина. Ще си го гледа, като една природозащитничка. /може и членска карта в Грийн пийс/.

За Markizata - още една табела. Та да има какво да прави. :-))

За Mentolka - нов шкаф, по-здрав. И нокторезачка /котешка/, че да обезопасява околната среда.

За Гевречето - да запази семейния си статус до 1.12. 2006г, че тогава да види пълен тормоз. /това не знам колко благороден подарък ще бъде/.

За sega - ново IP.

За Graffitti - стена, на която да бъдат нарисувани само красиви неща. И всичкото време... за да им се радва истински. /Тук е момента да й благодаря, че преди време ми нарисува една красива овца. И когато имах нужда от още картинки не спря да рисува/.

За Котката Марта - мляко. Хм... и салфетки, ако й тече от носа. Аз обещавам, че няма да говоря. =)

За Hel - Лицензиран Norton. Да пази от троянски коне. :-))

За eurotrash - зимни гуми.

За Epousette - лопатка. :-)))

За ABRACADABRA - още един крачол. Да си ги сменя. :-))))

За fireball - билет. Тя да си избере до къде. :-)))

За Loneliness - Пламъкът на рози, за да я топлят в студеното Време.

За kukundelka^ - палитра.

За елия - остава си желанието ми от миналата годиан - изпрати джуджетата /и Снежанка - обезателно!!!!/ да й помагат. И време, за всичко, което пожелае.

За Jesy - нека тя си пожеале.

За Speratnza - думи. И ако помня добре - пържла с гъби, приготвена от баба й. :-)))

За Даллия - черна коприна...хм... и пепел /не по главата/, да кажем от рози. :-))

За Джейн - FlexWord. :-))

За мен - пожелавам си малко мъдрост, за да си пазя подаръците от съдбата, както казва един мъдър човек. :-)))

И Дядо Коледа, ако има ненатакова... ненадарена от теб Ева, и ако това е по моя вина, че съм забарвила някоя - моля ти се натаковай я. Т.е. надари я - демек - дай й дар. ;-)))
Поздрави джуджетата, почеткай малко Рудолф и... ако и тази година няма да ми се покажеш, то поне ми прати Снежанка... тя да ми се покаже

П.П. Коминът си е същия. Знаеш как се минава. А чорапа над камината е пран. бъди спокоен.

Да живее свободата на Словото, Печата и Събличането...

Редактирано от So_ДжEмИ на 21.12.05 15:37.

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа!нови [re: So_ДжEмИ]  
Автор Дaллиa ()
Публикувано21.12.05 16:18

хм...ясно... Лон получава розите и пламъка им, после за мен каквото остане - разбирай пепел.
Виж черната коприна си я взимам.
Колко до дядо Коледа тази година аз съм му направила подарък Мой собствен сайт . Скоро и Евите ще са официално поканени там.
Само ако обещаят да няма сексуални извращения де...

П.П. за дядо Коледа - Благодаря за сбъднатите желания. И за снега.
За тази се разбрахме....мазарати, все едно какъв цвят

Редактирано от Дaллиa на 21.12.05 16:20.

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа!нови [re: Дaллиa]  
Автор emik (непознатa)
Публикувано21.12.05 16:54

това става ли?

"Никой не знае какво ще се случи след пет минути"

Автор Aминa (пътешественик)
Публикувано21.12.05 18:45

Че ти половината ги забрави. Даже и някои, които не си искала да забравиш.

Ich bin Auslanderin fast uberall.

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа!нови [re: Aминa]  
Автор surge (непознат)
Публикувано21.12.05 19:59

Ами добре че скъпият Дядо Коледа ни познава всички, щото ако се базираше само на твоя списък .............................не ми си мисли колко Еви щяха да останат разочаровани!
Та на всики ЕВИ да ни донесе ЗДРАВЕ,ЛюБОВ,без която неможем и много Късмет!

Автор martinitonik (adorable)
Публикувано21.12.05 21:21

А какво остана за всички знайни и незнайни, незабележими и не чак толкова популярни посетител(к)и на клуб ЕВА и ЕВА? Дядо ти Коледа ще има ли нещо и за тях?

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа!нови [re: surge]  
Автор eurotrash (jmugalche)
Публикувано21.12.05 21:24

Е как да не можем без любов... нали го заключихме в темата за бисексуалните тва..... ц.ц.ц.ц.....ц......де е дъ кънсистънси рул ерм?

I dont see any reason to do this anymore....

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа!нови [re: eurotrash]  
Автор surge (непознат)
Публикувано21.12.05 22:34

Ми вие хубаво сте я изключили любовта,но аз не съм!
де е дъ кънсистънси рул ерм?-????????????????

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа!нови [re: Aминa]  
Автор K. (audiowhore)
Публикувано22.12.05 00:49

намирам за скандално, че са ни пропуснали. и теб, и мен, и dexter_sum -- кучета ни яли. що за организация?

Тема Re: Пак... до Дядо Коледа! [re: K.]  
Автор Джeйн (редник)
Публикувано22.12.05 01:35

мсяка организация е халюцинация по дефиниция - някакви хора се обединват от колективнита си хлюцинация. абе група душевноболни

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.