|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
А утре?
|
|
Автор |
Aминa (пътешественик) |
Публикувано | 28.10.05 18:53 |
|
За кого?
| |
|
Малко ми е притеснително като изглеждам неориентирана, ала би ли ми превела въпроса, благодаря
Най-сигурния знак за съществуване на извънземен интелект е, че носителите му не контакуват с нас.
| |
|
В София гласуваме за кмет.
| |
|
Извинявам се, май тук съм по близо до политиката на Тони Блеър
Мерси за разяснението, даваш ми повод да се пообразовам .
Най-сигурния знак за съществуване на извънземен интелект е, че носителите му не контакуват с нас.
| |
|
Аз ще гласувам за Гаврийски днес но едва ли той ще стане кмет, предвид на голямата конкуренция...
Je n'aime que les Francaises...Редактирано от Ellen De Generes на 29.10.05 10:38.
| |
Тема
|
Re: А утре?
[re: Aминa]
|
|
Автор |
Джeйн (редник) |
Публикувано | 29.10.05 10:52 |
|
Няма да си направя труда да се мръдна до избирателната секция. Всичките са един дол дренки и нищо няма да се промени в София. Без мене. Ако Гаврийски имаше шансове за балотаж, може би щях да се прежаля, обаче няма шансове. Айде на бас, че балотажът ще е между бат Бойко и Дончева.
| |
|
За никой няма да гласувам.Днес ще празнувам рождения ден на любимата си актриса Уинона Райдър
Sometimes the only way to stay sane is to go a little crazy
| |
|
Защо да се хващам на бас след като на всички е ясно, че тези двамата за които споменаваш ще са на балотаж? Аз,обаче искам с вота си да променя това (ако изобщо е възможно).
Je n'aime que les Francaises...Редактирано от Ellen De Generes на 29.10.05 11:08.
| |
|
Гласуването с предизвестени резултати ме кара да се чувствам като маймуна.
| |
Тема
|
Re: А утре?
[re: Aминa]
|
|
Автор |
Aминa (пътешественик) |
Публикувано | 29.10.05 19:07 |
|
Гласувах за Герджиков. Ама знам, че няма да е той. И се чудя от кого ще ми се повръща по-малко, от леля Донка или от Бате Бойко?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|