|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБА
[re: indian11]
|
|
| Автор | roлaтa нe мaxa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.09.05 17:07 |
|
|
благодарим ти приятелю за хубавата покана и щото ти е гот ще те посетиме със големите си сърца и със надеждата да видим нещо смислено а не някви си цапотици квито сме свикнали да гледаме на некви дето като са си пийнали(така де напили и надрусали)са видели нещо което и те самите не знаят какво е.айде със здраве и умната там сред интелигентите щото знаеш ли кой какъв и що
задължително ще си носим и фотокемърите
| |
|
|
|
И какво сега: маха или не маха голата?
Je n'aime que les Francaises...
| |
|
|
|
Off topic:
Ellen De Generes? Не можеш да си представиш каква радост предизвиква това име в мен! Мисля, че спешно трябва да направим прожекция в офиса. Чудя се само кой може така да субтитира Here and now, че да се запази ефекта.
запазвам си правото да не съм права и когато ми е удобно да съм неудобна
| |
|
Тема
|
Re: Хей, Джордж....
|
|
| Автор |
EVl (леден полъх) |
| Публикувано | 24.09.05 00:33 |
|
|
Нали си ти?
Джордж, ти си ЧУДЕСЕН ХУДОЖНИК!
И аз си падам малко художничка и мога леко да оценя някои творения. Със сигурност имаш талант и повечето неща, които ми показа ме скефиха!
Нищо, че съм гола вода на пианото ( сега съм мноооооо задобряла , припомних си три мелодии с помощта на една пианистка, и мога да ти изсвиря мелодии и на две ръце!)
Разбира се, че с РАДОСТ ще посетя изложбата ти!
П.П. Тия дни ще ти звънна...
...черни въглени скучаят върху моята съдба....
| |
|
|
|
Как си?Ще ми дадеш ли някой и друг урок по пиано когато се видим?Скоро ли ще идваш насам?
Je n'aime que les Francaises...Редактирано от Ellen De Generes на 24.09.05 10:31.
| |
|
Тема
|
Re: Хей, Джордж....
[re: EVl]
|
|
| Автор |
indian11 (TotheTenderness) |
| Публикувано | 24.09.05 12:59 |
|
|
ЕВИ, много ти мерси за топлия постинг, не очаквах че от онези зле направени снимки които ти показах си останала с въобще с някакво впечатление, то и срещата ни беше малко неадекватна и на градус :) А и ти остана с впечатл. че картините ми са блъф и не существуват, защото просто не бяха в стаята ( разхождат се сами по коридора ).
Особено ако някой с дълга коса ги плаши. :)
Аз знам че си във Варна и затова не те поканих лично, но щом ще си тук, О.К. !
Сега е мои ред обаче да кажа че ТИ си много талантлив художник, а не "малко" (от този портрет което ми показа, съдя, при това рисуван от раз от ТВ ), грешка правиш че го пренебрегваш и скромността ти е неадекватна. Не го казвам защото ти ме хвалиш, а съвсем насериозно.
| |
|
|
|
Мерси и на теб! Хе-хе, картината на която най-много държиш няма да е там... Само 10 работи ми взимат от повече от 50 броя - толкова побира залата.
| |
|
|
|
Хм, уместна забележка...Сега му е мястото да попитам всички, защото сте по-добре от мен с познаване на Мрежата, моля отговорете спешно : къде има форуми на теми като "Литература", "Поезия", "Култура" с по-интелигентни участници и мнения от тези на "дир", именно за да си дам поканата за изложба си тези дни. Защото същите форуми тук в дир пъстреят с цинизми и стилът е точно някуде мейду алкохолизъм и наркомания, както викаш.
Аз оставам с впечатл. че всички форуми в Интернет са еднакви и все от този тип. И се пак познавам само dir !
| |
|
Тема
|
[re: musha-busha]
|
|
| Автор | xa-xa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.09.05 21:26 |
|
|
Е айде, айде, превземате се. Пуснете текста на англ тука в клуба, ще видим се някой ще го преведе удачно. Може и компилация да стане. И аз искам ...понеже и се кефя.......
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
indian11 (TotheTenderness) |
| Публикувано | 04.10.05 12:50 |
|
|
Картините могат да бъдат видяни още днес 4 октомври, изложбената зала работи всеки ден от 15 до 19 ч.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|