Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:39 30.10.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБА [re: indian11]  
Авторroлaтa нe мaxa (Нерегистриран)
Публикувано22.09.05 17:07

благодарим ти приятелю за хубавата покана и щото ти е гот ще те посетиме със големите си сърца и със надеждата да видим нещо смислено а не някви си цапотици квито сме свикнали да гледаме на некви дето като са си пийнали(така де напили и надрусали)са видели нещо което и те самите не знаят какво е.айде със здраве и умната там сред интелигентите щото знаеш ли кой какъв и що
задължително ще си носим и фотокемърите

Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБАнови [re: roлaтa нe мaxa]  
Автор Ellen De Generes (lovely)
Публикувано22.09.05 20:02

И какво сега: маха или не маха голата?

Je n'aime que les Francaises...

Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБАнови [re: Ellen De Generes]  
Автор musha-busha ()
Публикувано22.09.05 20:28

Off topic:

Ellen De Generes? Не можеш да си представиш каква радост предизвиква това име в мен! Мисля, че спешно трябва да направим прожекция в офиса. Чудя се само кой може така да субтитира Here and now, че да се запази ефекта.

запазвам си правото да не съм права и когато ми е удобно да съм неудобна

Тема Re: Хей, Джордж....нови [re: indian11]  
Автор EVl (леден полъх)
Публикувано24.09.05 00:33

Нали си ти?

Джордж, ти си ЧУДЕСЕН ХУДОЖНИК!

И аз си падам малко художничка и мога леко да оценя някои творения. Със сигурност имаш талант и повечето неща, които ми показа ме скефиха!
Нищо, че съм гола вода на пианото( сега съм мноооооо задобряла, припомних си три мелодии с помощта на една пианистка, и мога да ти изсвиря мелодии и на две ръце!)

Разбира се, че с РАДОСТ ще посетя изложбата ти!

П.П. Тия дни ще ти звънна...

...черни въглени скучаят върху моята съдба....

Тема Re: Хей, ЕВИ....нови [re: EVl]  
Автор Ellen De Generes (lovely)
Публикувано24.09.05 10:29

Как си?Ще ми дадеш ли някой и друг урок по пиано когато се видим?Скоро ли ще идваш насам?

Je n'aime que les Francaises...

Редактирано от Ellen De Generes на 24.09.05 10:31.

Тема Re: Хей, Джордж....нови [re: EVl]  
Автор indian11 (TotheTenderness)
Публикувано24.09.05 12:59

ЕВИ, много ти мерси за топлия постинг, не очаквах че от онези зле направени снимки които ти показах си останала с въобще с някакво впечатление, то и срещата ни беше малко неадекватна и на градус :) А и ти остана с впечатл. че картините ми са блъф и не существуват, защото просто не бяха в стаята ( разхождат се сами по коридора ).
Особено ако някой с дълга коса ги плаши. :)

Аз знам че си във Варна и затова не те поканих лично, но щом ще си тук, О.К. !

Сега е мои ред обаче да кажа че ТИ си много талантлив художник, а не "малко" (от този портрет което ми показа, съдя, при това рисуван от раз от ТВ ), грешка правиш че го пренебрегваш и скромността ти е неадекватна. Не го казвам защото ти ме хвалиш, а съвсем насериозно.

Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБАнови [re: Sperantza]  
Публикувано24.09.05 13:06

Мерси и на теб! Хе-хе, картината на която най-много държиш няма да е там... Само 10 работи ми взимат от повече от 50 броя - толкова побира залата.

Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБАнови [re: roлaтa нe мaxa]  
Публикувано24.09.05 13:23

Хм, уместна забележка...Сега му е мястото да попитам всички, защото сте по-добре от мен с познаване на Мрежата, моля отговорете спешно : къде има форуми на теми като "Литература", "Поезия", "Култура" с по-интелигентни участници и мнения от тези на "дир", именно за да си дам поканата за изложба си тези дни. Защото същите форуми тук в дир пъстреят с цинизми и стилът е точно някуде мейду алкохолизъм и наркомания, както викаш.

Аз оставам с впечатл. че всички форуми в Интернет са еднакви и все от този тип. И се пак познавам само dir !

Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБАнови [re: musha-busha]  
Авторxa-xa (Нерегистриран)
Публикувано24.09.05 21:26

Е айде, айде, превземате се. Пуснете текста на англ тука в клуба, ще видим се някой ще го преведе удачно. Може и компилация да стане. И аз искам ...понеже и се кефя.......

Тема Re: ПОКАНА ЗА ИЗЛОЖБАнови [re: indian11]  
Публикувано04.10.05 12:50

Картините могат да бъдат видяни още днес 4 октомври, изложбената зала работи всеки ден от 15 до 19 ч.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.