|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Koga osyznahte, 4e ste lesbiika/bi?
|
|
Автор |
Shane (L Word) |
Публикувано | 13.07.05 02:02 |
|
Pyrwo se izwinqwam, 4e ne pi6a na kirilitsa ....
Ne znam, mnogo hora si mislqt 4e 4owek se rajda homoseksualen, drugi kazwat 4e e geneti4no, da ne goworim za sme6noto "bolest'( mda, za syjalenie o6te mnooogo hora si q imat tazi ideq) ili za super religioznoto "izwra6tenie"...ne znam spored men osyznawa6 kakyw si nqkyde prez puberteta, moje bi po-rano....az li4no ot dosta wreme sym zabelqzala, 4e obry6tam po-golqmo ( seksualno i emotsionalno) wnimanie kym jeni, otkolkoto kym myje, no wse si powtarqm, 4e ne sym lesbiika-prosto sym "leko bi". Prosto se strahuwam da go priznaq pred sebe si..ami wie?
What's all the fusses-it's just life
| |
Тема
|
Re: Koga osyznahte, 4e ste lesbiika/bi?
[re: Shane]
|
|
Автор |
SVETl (naivna) |
Публикувано | 13.07.05 02:12 |
|
spri da si povtaria6,4e ne si lesbiika i stani pone 50 na 50 
Parite mogat da me predpaziat ot vsi4ko na tozi sviat.Osven ot krasiva jena!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jesy (®) |
Публикувано | 13.07.05 08:14 |
|
Стига с тези извинения - просто пиши на кирилица. 20 секунди ще ти отнеме преобразуването, ако ти е по-лесно да не пишеш на нея...
Важни са пътищата със сърце...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
Публикувано | 13.07.05 08:25 |
|
"Леко би" е много интересно определение. Като "малко бременна", хахахаха...
Много смешни хора има по тоя свят...
| |
Тема
|
[re: dexter_sum]
|
|
Автор |
SVETl (naivna) |
Публикувано | 13.07.05 12:50 |
|
eee,ti pak si lo6a!
Parite mogat da me predpaziat ot vsi4ko na tozi sviat.Osven ot krasiva jena!
| |
|
е велика движеща сила....човек оцелява обикновено именно защото се страхува.
Безстрашните стават герои, както знаем от книжките и после им строят паметници.
Така и така казваш, че обръщаш по-голямо внимание на жени (между другото - любоптино ми е какво си вложила в това определение?), но това не те прави лесбийка - може би просто по-конкурентна спрямо жените наоколо. Просто трябва да помислиш какво точно искаш от жената - дали да си като нея - предизвикателна, шармантна, чаровна, красива, провокативна, с подобно тяло и т.н.. харесва ти как говори, какво говори, привлича те тялото й, миризмата й или какво?
Помисли и се опитай да разбереш с какво и за какво ти харесва жената.....и всъщност влече ли те идеята да правите любов.
и ако се окаже, че знаеш голяма част от отговорите - мисля, че няма да има какво да си признаваш пред себе си - просто ще го знаеш със сигурност. Е, разбира се притежаванет она такова знание не означава, че трябва да го споделяш, също така не означава и че е единственото знание.
В крайна сметка - когато има каквото и да било колебание - винаги избирай в твоя полза. както казват в самолетите при инструкциите за безопасност: Първо се погрижете за себе си - след това за човека до вас.
Успех и умната!
Осъзнах за себе си - някъде към 12 годишна възраст - влюбих се в момиче. 
Все още съм добра жена. До преди малко.
| |
|
когато се запознах с една мацка и си казах-"ей на тази трябва да и го сложа",и и го сложих.Желанията са важни,но за някои не са на първо място и затова са "малко би".
Paradise(Not for me)
| |
|
Малоумен и неграмотен коментар...
Помощ!
Свобода за българските медици в Либия!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sperantza () |
Публикувано | 13.07.05 22:34 |
|
Откак се помня!
По мои изчисления - от 5-годишна! 
| |
Тема
|
[re: CAMlNO]
|
|
Автор |
*Джeм* (EU) |
Публикувано | 14.07.05 02:00 |
|
Аз пък всичко му разбрах на коментара. Хъм..
Вероятно слуховете, че съм малоумна и неграмотна все пак не са само слухове... хъм.. хъм...
Впрочем, с какво бих могла да ти помогна?!?
*При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива*
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|