|
Тема
|
Reklami s osobeno zvu4ene!
|
|
Автор | Get_Real (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.05 21:00 |
|
Kato za4etoh temata za filmite i se setih - kogato si idvam v BG mnogo ot TV reklamite mi se struvat s lesbo ottenak. Ne znam dali ne si go vnu6avam zaradi sobstveniat si na4in na mislene, no neprekasnato dve priatelki sami v spalniata na legloto si galiat mekite materii na bluzite, kosite,.....
Interesno ako naistina ima takav zamisal, dali toi e naso4en kam uveli4ava6tiat se broi osaznali se homo-jeni ili kam (za niakoi produkti) majkite fantazii. I dali izob6to e naro4en tozi efekt!
P.S. Sorry za latinicata
| |
|
Здравей И добре дошла! За латиницата вярвам, че си имаш сериозно извинение ...
Та за рекламите - аз почти не гледама телевизия, освен новините, но все пак попадам на някоя тук-таме.
Общо-взето, единствената, която е оставила някакво усещане в мен, че може би, евентуално... има нещо общо с лесбийките, е една реклама на лилав шоколад (да не каже някай, че има скрита реклама), в която мармоти масажират кравите, а две мацки си лежат на тревата. Та едната накрая промърморва нещо от сорта, че искала масаж... На мен лично ми изглеждат доста интимно . Естествено, това може да е, просто защото ми се иска да е така. Иначе съм гледала дръпнати от интернет реклами, на бира например, със съвсем ясно послание:)... И си мисля, че ако тук рекламират по-този начин, най-сетне реклама ще ме накара да си купя нещо:))))
За други изобщо не се сещам, особено сред океана от лели - Леля Белина, Леля Прах за пране и тн.т.... . Изобщо - тотална анти-еротика - ако не е битова химия, е някой дърт пияндурник, който се крие в колиба да пие ракия, или някакви безумни реклами за водка, които се опитват да убедят младата мъжка аудитория, че колкото повече се наливаш, толкова по-привлекателен си за жените????
Изобщо, почти нищо за нас. И за капак, освен за нас, няма и за гей-мъжете... а всички маркетолози по света знаят, че те са чудесна целева група за лансиране на нови продукти и стоки на лукса.
Абе всички наопаки, ние на терсене... нека си се зъби от екрана Слави...
Матея 7:6
| |
|
Що бе, в рекламите на Каменица не се ли усмихват един на друг мъже?
Впрочем, Елия имаше изключителна разработка за лесбийките в рекламата, не помня къде беше публикувано обаче...
| |
|
В случая говорим за телевизионна реклама, и то не каква да е - а по българските телевизии. В печатните реклами по-често се срещат такива неща, чат-пат се среща по някой готин билборд.
Иначе, вгледай се по-внимателно в разработката на Елия, хех . Кои фирми рекламират?
В българското медийно пространство тези реклами не присъстват, за сметка на дядковците, които се наливат с ракия, уфффф. И някакви залупени домакини.
Еми и ние се перем, защо не ни погъделичкат с нещо?
А за Каменица си прав...
п.с. присетих се - как ви изглежда един некъпан, брадясал субект, който изръмжава: "Сурово време, мъжко време"? И какво ли е посланието изобщо? Да не се къпем? Че да не ни настинат главите в студеното време?????
Матея 7:6Редактирано от dexter_sum на 18.01.05 11:49.
| |
|
Da, tazi s masagite - opredeleno!
Az imah predvid reklamata na boia za kosa - dve macki sa v spalnia - ednata na legloto, drugata se varti i i pokazva ne6to. Parvata si misli, 4e e nova roklia, a drugata priliagva do neia i kazva, 4e e kosata.
Sas sigurnost ima6e i drugi, prosto v momenta ne moga da si gi vazstanovia
Izvinete za latinicata!
| |
Тема
|
Re: Реклами
[re: Get_Real]
|
|
Автор | USSR (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.05 14:27 |
|
И рекламите на "Avon" са такива , а девизът е - "Споделената женственост".
Един клип на "Орифлейм" или "Нивеа"с 3 девойки.
Рекламата с Радост - "В началото винаги се прегръщаме и целуваме..." , колкото и нескопосано да е заснета.
| |
Тема
|
Re: Reklami s osobeno zvu4ene!
[re: Get_Real]
|
|
Автор | Epoussette (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.05 19:39 |
|
В много от рекламите жената е представена като идеалната домакиня -
стои си вкъщи и : чисти, пере, готви...
Сякаш нейното единствено удоволствие в живота е да играе тази роля.
И нищо друго не представлява интерес за нея.
Сещам се и за една по-различна реклама - две момичета танцуваха заедно на балкона, а един младеж ги наблюдаваше от горния етаж. Те, двете, си се забавляваха чудесно и без него. Май беше реклама на продукт за коса - гел или пяна, не си спомням.
А билбордовете с раголени жени разсейват доста шофьорите ...
И всичко е подчинено на мъжките желания ...
| |
Тема
|
Re: Reklami s osobeno zvu4ene!
[re: Epoussette]
|
|
Автор |
TERRl (more than woman) |
Публикувано | 19.01.05 15:24 |
|
За три седмици в България видях две такива реклами на централни места в София.
Впечатляващо за "невидяла" като мен...
The heart is an organ of fire...
| |
|
|
|
|