Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 03.11.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Писмо до Дядо Коледа от Евитенови  
Автор So_HaPpY (42)
Публикувано21.12.04 22:25

Мили Дядо Коледа,

Не бях послушна, признавам си. Всеки ден, когато знаех, че правя беля, спусках тежките завеси, за да не ме видят твоите джуджета-съгледвачи и докладвайки ме, да не изхвръкна от списъка с добрите деца. Сега си признавам сама, чак толкова примерна не бях, но пък ти ако ми донесеш подарък, няма да ти се разсърдя. Донеси ми сняг! В момента вали, но нека вали и на Коледа. Донеси ми и присъствието на точка първа от всичките ми списъци:) Но освен мен, моля те, Дядо Коледа, не забравяй и Евите, сега ще ти изготвя списък с подаръците, които да им доставиш с най-голямото си внимание, дори и да не са били добри и те като моя милост, през цялата година.

На Rene занеси на първо място голяма прегръдка от мен, няколко чифта червени прашки /с извинение че й прибрах някога тайно едните за колекцията ми/, а като бонус - ново казанче за тоалетната, да е подготвена за следващото ми гостуване. Ако е слушала и прецениш, подари й още един кокер, знам че би му се зарадвала.

На sizif освен голямата прегръдка, да занесеш по-малко камъче, или поне да вместиш в програмата й за 2005 по два почивни дни /от камъка/ на седмица.

На Rauсh да занесеш кабаретна музика, жени с дълги цигари и цигарета, с руси коси и широкополи шапки. ...и по-малко дим, всъщност.

На K. занеси по-голям хард от типа на 987563416351541954164254252 GB за да си смести музиката на него, ако имаш и едни хубави тонколони също.

На Джеми за подарък нека бъдат повече усмивки и вдъхновение, с което да ни радва +/дано не ставам нагла/ малко сьомга за Котка, която успя да спечели симпатиите ми.

на GolqmoTrol донеси малко ум в главата, моля те най-горещо, и някакво средство за обезкосмяване /знам,че трудно се намира такова, но поне лицето й да се вижда/

На елия занеси магическа пръчка /или прати джуджетата да й помагат поне до другата Коледа/, за да осъществи всичките си планове и задачи, с които се е заела.

На EVI - химикал и картички за автографи, да ги използва след запознанствата й с "известните" и повече усмивки, разбира се.

На mireto:) занеси всички тематични филми, да няма нужда от запитвания към клуба от къде да си ги намери, предполагам би им се зарадвала.

На Loretta - занеси цялата "Стена" с всички картини там да й радват окото.

На Hel - "Тъй рече Заратустра" от Ницше да ни радва с философски и замислено-сериозни постове, насочени към познанията за Uebermensch.

На fireball - повече големи междучасия.

За Jesy - Многоинчов телевизор, за качествен Биг Брадър.

За JACKY /която изчезна/ - първо да се намери, второ да намери своята роза сред долината...

На Graffitti - Една "дълга главна улица", която да я отведе там, където нещата са такива, каквито нарича и обрича с думите.

На lRoN_MaldEn - препарат против ръжда и синонимен речник, да замени своето "Машалла" с "аферим, анждак, рахат улсун" и пр.

На Котката Марта - купичка с мляко вместо шампанско, и топъл път към дома през следващата година.

На Kultivirana - младки, крехки НЕкултивирани гъби, за да има поле да разгърне уменията си.

На ABRACADABRA /ако чете още клуба/ - Тениска! /тя си знае защо/

За superal4ik - нека Dies^Irae да се превърне през 2005 в Dies^Amor.

На eva11111, моля те Дядо Коледа, вземи й едната единица, че не се мярка никаква, за наказание това!

На Markizata - админско място в дира, за да няма проблеми с ника.

За Loneliness - една Роза и нека цветът й бъде такъв, какъвто истински желае Сърцето й.

За dete-vulk - 6-ци в студентската книжка и "ВходБ" на НГ.

За LSDance - Отличие в края на юли и стихосбирка на Дебелянов /да има материал за сънищата си/.

За Speranza - донеси като миналогодишните гозби на баба й, за които ние всички разбрахме и още нови никове, които да отразяват истинската й същност, както тя твърди! ВЕДНАГА!

А на мен, Дядо Коледа, и на един друг човек...пожелавам онова, което се вижда само със сърцето. И моля те, нека подаръците си ги разменим ние - ти не се меси:)

И още една молба, добри ми Дядо, ако съм забравила някоя от Евите, то предай й извиненията ми. Ако имаш някакъв проблем, обади се, аз съм готова да помагам, ако имаш нужда от 8- мо джудже - аз съм човека, елен едва ли ще мога да го играя, но ако се наложи - всеотдайна съм и ще се старая.

P.S. Ще те чакам с чай /с ром, ама това няма да го казваме на Баба Коледа/ а за джуджетата овесена каша, така че не ми се вярва да ме пропуснеш. Ако ли пък спя, внимавай с 2-рата извивка на комина, знаеш, че е по-тясна, а почерпката ще е оставена на обичайното място. Можеш да минеш и да ме завиеш, защото знам, че съм ти слабост.

Пази се от СнежанкИ, Дядо Коледа!
Весела Коледа и до догодина!

Магически театър. Вход не за всички, не за всеки. Само... за... умопомрачени!

Редактирано от So_HaPpY на 21.12.04 22:36.

Тема Re: Писмо до Дядо Коледа от Евитенови [re: So_HaPpY]  
Автор K. (елеш)
Публикувано22.12.04 01:21

цитирам: "Това е то, да познаваш човешката душа."

аз колони си имам, бе. от боклука :)

i've got static in my head, the reflected sound of everything...

АвторABRACADABRA (Нерегистриран)
Публикувано22.12.04 15:12

....Сама ще си пожелая ...и по-малко нощни наПИКавания....

...А на теб... Усмихнати снежинки,...Пареща белота...и Сбъдване...

... оххх и ... ПУКанки...

...Весела да е ,Мал4о!!!

АвторABRACADABRA (Нерегистриран)
Публикувано22.12.04 15:17

...Забравих...и коки4ета...

Тема Re: Коледа от Еви...тц, не си познала!нови [re: So_HaPpY]  
Автор EVl (леден полъх)
Публикувано22.12.04 17:54

Имам безброй химикалки, ще ти подаря стотина!
Хм, хм, не ми трябват картички с кво беше?! С автографи?! "Известните"???!!! Слабо ме вълнуват!

Аз желая от дед Коледа само един скромен замък нейде високо из Алпите! Задължително да има крепостен ров, мостчето да може да се вдига и сваля дистанционно...

1. В една от залите да има няколко вида маркови рояла и пиана, отлична акустика за да може Нейна Светлост МАРКИЗАТА да изнася концерти и в свободното си време да ме научи да дрънкам някоя и друга мелодия (Шопен), ще бъде щедро възнаградена за усилията си, ще живее повече от охолно в скромният ми замък!

2. В друга зала да има стотина тонколони, разположени под различен ъгъл, на пода, по стените, таваните да има запалени стотинахиляди свещти (за целта ще са на разположение няколко Свещто-запалчици-лакеи) за да може Jesy на спокойствие да размества, включва и изключва многобройните тонколони и да запечатва своите МигоВе!

3. Да има Ритуална зала за да могат Деси и Акси най-накрая да се бракосъчетаят законно!
За набожните да има някоя черква, синегога и т.н.

4. Да има специална (кабелна) дворцова телевизия, на която програмен директор да е So_HaPpY, ако иска може да е Главен редактор и на дворцовия вестник.....

п.п. Очаквайте продължение!

...черни въглени скучаят върху моята съдба....

Тема Re: Коледа от Еви...тц, не си познала!нови [re: EVl]  
АвторRene (Нерегистриран)
Публикувано22.12.04 18:59

Страшна си, Еви, силно съм впечатлена !!!!!

Харесвам НЕскромните в мечтите и пожеланията жени ! :) Моите комплементи!
А може ли за мен да предвидиш длъжността "Отговорник за благоуханията" ? Обещавам да те разтривам с чисто мандаринено масло ..може на голо, може и на копринено :) Може бавно, може и темпераментно, може и замечтано, докато Маркизата свири Ноктюрните на Шопен :)

П.С. : Мирисът на мандарина е много еротичен, не мислиш ли ?

П.П.С : И кога ще пием водка с тебе, че е срамота една година да не се наканим........?!? Може и водка с мандарини :)

АвторRene (Нерегистриран)
Публикувано22.12.04 19:03

Малката, прашките ми са вече друг цвят бе - вземи си актуализирай информацията :))))))))

И да ти напомня, че нямам нужда от друг кокер - ако не слушаш, ще взема тебе за втори

Автор Briomby ()
Публикувано22.12.04 23:42

Да си здраво и много влюбено, цветенце... и нали знаеш - Стават чудеса.

PS: "iRRae" e, звучи по-ммм - "благозвучно" за целта.

Тема Re: Коледа от Еви...тц, не си познала!нови [re: EVl]  
Автор БE3 3AXAP (но сладка)
Публикувано23.12.04 06:21

На роялите нямаш грижа, и Шопен ще свиря!
Валсче....

.........bid my blood to run.......

Тема Re: ... си познала! Много мило!нови [re: Rene]  
АвторEVl (Нерегистриран)
Публикувано23.12.04 17:08

Страшна си, Рене!

Не очаквах толкова добронамерен отговор точно от теб!

Длъжността "Отговорник за благоуханията" е твоя!

Позволявам разтривки на голо, но много бавно, нежно, замечтано, почти ефирно-незабележимо и без никакъв натиск!

п.п. Кога ще пием водка?! Ами, звънни ми бе жена! Телефона ми се вее от месеци в клуба (виж "ЗА МАРКИЗАТА"), а никой не ми звъни!
Очаквах поне някой да ме нахока за нещо си.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.