Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:55 04.11.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема защо като стане напечено,  
Авторnow (Нерегистриран)
Публикувано19.12.04 17:51

приятелките ти те предават? Всички се надпреварват да обясняват колко са бисексуални и ако някакъв мъж се опитва да се вклини в компанията, какъвто е моят случай, те започват сами да го канят, че им ставало разнообразно, въпреки, че вече си им казала, че не го понасяш? Стана дълго изречение, а и някои хора нищо чудно да се познаят.
На тях им казвам категорично-не го ща! Ако искате да се виждате с него-без мен!!!!!!!!!!

Тема Re: защо като стане напечено,нови [re: now]  
Автор SVETl (naivna)
Публикувано19.12.04 20:48

Pravilno!

Parite mogat da me predpaziat ot vsi4ko na tozi sviat.Osven ot krasiva jena!

Тема Re: защо като стане напечено,нови [re: SVETl]  
Авторnow (Нерегистриран)
Публикувано19.12.04 21:29

Правилно, ама това продължава няколко месеца и вече се забърках ужасно. А пък те се правят на по-католички от папата. Даже обмислят как да се женят, а го канят без да им пука, че аз не искам. Той вече се мисли за незаменим и идва в нашите заведения, обажда се по телефона на приятелките ми, събира ме се 10 жени и той, а аз отдавна съм заявила че не го понасям. Заради тях, той си мисли че го желая неистово. Приятелки!!!!!! Просто се чудя как може, ние хората с различна ориентация така да си подливаме вода. Не сме сплотени и това ни пречи да станем симпатични и на другите.
Може би звуча объркано, но който е преживял нещо такова ще ме разбере.

Тема Re: защо като стане напечено,нови [re: eлия]  
Авторnow (Нерегистриран)
Публикувано19.12.04 21:32

Първо, са най-добрите му приятелки, второ, не мога да се откажа от тях, трето, не е заради пола му, а заради собственото ми влечение, трето май не им пука за мен, което е най-тъжното. Искат на тях да им е интересно прекарването.

Автор eлия ()
Публикувано19.12.04 21:36

Разбирам те много добре...
Опитвам се да ти кажа нещо съвсем друго... Че да искаш такъв избор от тях е безсмислено.. те нямат нужда от избор и няма да направят избор... Те проблем нямат. Ти имаш проблем с неговото присъствие.
Имаш няколко алтернативи и да искаш те да правят избор не е сред тях.
Можеш да спреш да излизаш с тях.
Можеш пред всички да му кажеш, че не го желаеш и за един от вас няма място в тази компания.
Можеш да го търпиш.

Сигурна съм, че на твоите приятелки им пука за теб... само че им пука и за него... и за тях си също... така че нямаш кой знае какъв избор всъщност...

Редактирано от eлия на 19.12.04 21:37.

Авторxдy (Нерегистриран)
Публикувано19.12.04 21:57

нямаш си представа колко вярно схвана ситуацията. Те нямат проблем! Но защо ме предават хора, които познавам от години? Излиза, че съм им безразлична и е по-важно да се забавляват, отколкото да са солидарни. Най-големият хит беше като една приятелка ме навиваше да му се обадя, защото му харесвала вицовете. Отговорих и, че после тя ще се целува един час пред входа с него и май се отказа. Тоест, отказа се.

Авторnow (Нерегистриран)
Публикувано19.12.04 22:33

Ама казах им че не искам. Просто май сме много затворено общество и всеки новодошъл е добре приет. Аз не очаквах, че той ще се вмести. Много е подозринен, недоверчив и егоист. Очаквах да си тръгне много скоро. Мразя да ме сватосват без да ме питат и то хора, които са решили да се женят. Значи, те се чувстват щастливи, а аз да робувам на догмите на обществото, заради тяхното приятно прекарване на някоя вечер в кръчма. Не е лошо момчето, но не ме влече физически. Защо да правя жертви?

Автор Fredy (живачно отровен)
Публикувано24.12.04 01:52

За останалото те разбирам, но не мога да разбера това: Не сме сплотени и това ни пречи да станем симпатични и на другите.
Не обичам да изнасям лекции. Няма да ти обяснявам от какво зависят симпатиите, но това определено не е сплотеността.

Мы ебали все на свете
кроме ежа и гвоздя
Еж ебатся невозможно
а гвоздя ебать нелъзя

Публикувано24.12.04 01:56

И още един коментар ще направя, този път вдъхновен от Елия:

Значи искате да ви приемат такива каквито сте? В това няма нищо лошо. Искате толерантност? И в това няма нищо лошо. Има само едно проблемче. Вие не предлагате това, което искате. Вие не понасяте тези, които имат различна от вашата сексуалност а искате вас да ви приемат различни и то по възможност с отворени обятия.
За да получиш любов трябва да дадеш любов. Така ли е Елия?

Мы ебали все на свете
кроме ежа и гвоздя
Еж ебатся невозможно
а гвоздя ебать нелъзя

Публикувано25.12.04 10:59

Не се излагай Елия. Не си толкова глупава че да не знаеш, че това, което написах важи и за любовта и за приемането, но не е абсолютно задължително да ти отговорят със същото като това, което си дал. И не обсъждах нейния случай а говорех по принцип за отношенията между различните сексуални ориентации.Гейове.. лесбийки... хетеросексуални... транссексуални... А бе за останалите типове се обърни към Никам. Аз все не мога да ги запомня.

Мы ебали все на свете
кроме ежа и гвоздя
Еж ебатся невозможно
а гвоздя ебать нелъзя

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.