Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:04 20.03.26 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Докъде я докарахме !!!нови  
Автор ReneМодератор (Gad_Gad)
Публикувано05.08.04 04:18

Начи тва младото поколение срам няма ! Да ви се оплача пък.......
Бирата ми изпи, и водката ми изпи. Спи с кучето. Кучето иска да напусне дома си и да се скита немило - недраго. Ще питате защо ?!? ...как защо - и аз да бях, и аз щях да напусна....То не е работа, сестри мои , да се прибереш в скромния си дом, направо един пансион за благородни девици, като един приличен човек, и какво - бирата изпита, кокера - озлочестен ! Всичко изядено. Хладилника - празен. И домашната хлебарка Къца ме напусна....Ше ме напусне ами - маани, дето запасите изчезнаха яко дим, ми в моята благопристойна къща се шири разврат ! Да !!! Косите ми побеляха, така, както са прясно боядисани. И как няма да ми скача синусоидата на кардиограмата - кадър 1 : So_HaPpY върху кокера. Кадър 2 : кокера върху So_HaPpY. Кадър 3: кокера и същата, дето вече ме е срам ника й да напиша - на 69. Е, то бива, то може, ма толкоз не бива. И какво - как им даде сърце да не ме поканят.....Плаках и ридах, не се трогнаха. Та така ! Твърдо е решено - отказвам секса. Отивам в манастир. В 7-дневен срок правя преврат в манастира и вземам власта, т.е ставам игуменка, мод де....:) Кокера като мъжки го обявявам за продажба секънд хендс, мога и за благотворителни цели да го дам...ко му не дерна кожицата развратна до утре ..мдам :) .So_HaPpY я обявавам на публичен търг с явно наддаване - офертите в писмена форма, подкупите - в зелено :). Толкоз.
Помнете за плажното масло, както каза Батко Кърт В., не се доверявайте на кокери, и не споделяйте бирата си с никове в зелено, различни от модераторския :))))

Не влизайте в клуба пияни, дрогирани, гладни и със зъбобол !

Тема Re: Докъде я докарахме !!! [re: Rene]  
Автор K. (елеш)
Публикувано05.08.04 07:02

dva leva davam. zeleni sa (bqha).

if travel is searching and home what's been found, then i'm not stopping...

Тема Re: Докъде я докарахме !!!нови [re: K.]  
Автор leeloo8O (hape losho)
Публикувано05.08.04 12:02

Честит кокер

One only understands the things that one tames.

Автор StoneBitch (wtf)
Публикувано05.08.04 12:23

Бре, К., отде ги извади тези носталгични спомени за двулевката с пищна гроздоберачка? Ай сега кажи, че десетолевките са сини и чичко Димитров гледа от тях и ще слезна до магазина за "Ескимо" с шоколадова глазура.:)

Поздрави ти гуШтер.:)

Тема Re: Докъде я докарахме !!!нови [re: Rene]  
Автор StoneBitch (wtf)
Публикувано05.08.04 12:32

Значи, аз да доложа - Сцена 1 - водка има, салата има, има куче. Сцена 1 - водка няма, салата почти няма, куче на балкона, музика на мах, тениската на Rеne безследно изчезнала, тя самата чупи кръшни танци с брат ми, брат ми - мъж! Моралните ми устои бяха разклатени - моя милост не пие, не пуши, въобще хора не гледа.

Последствие 1 - сутринта започва кам 13:30 със силно кафе, последствие 2 - червените прашки на Rene безследно изчезнали (аман от фетишисти), последствие 3 - сутрешната жажда е пряко следствие от снощната такава - продължава се на бира.

Доложих!

Поздрави ви!:)

Редактирано от StoneBitch на 05.08.04 12:53.

Тема Re: Докъде я докарахме !!!нови [re: leeloo8O]  
Автор K. (елеш)
Публикувано05.08.04 13:12

ne be, az kucheta si imam :)

az dadoh za drugiq zver. hihi.

Тема Re: Докъде я докарахме !!!нови [re: StoneBitch]  
Автор K. (елеш)
Публикувано05.08.04 13:18

gushter! ne me karai da se smeq, che ...ohh, glava me boli, mamka i i sesiq (SVYRSHI!) i tiq birichki sled neq deto gi usvoih...
abe, kato si trygnala, vzEmi i nektar ot praskovi ot onq v birenite shisheta ;))

haide, ritvam te po glezena za nastroenie i otivam da prodyljavam da piq. da vidim dokyde shte se dokaram. kakto kazva andrei slabakov "piq, piq....mlad shte se zatriq! vino, bira, grozdova rakiq..."

spi mi se, gladna sym i me boli glavata, ebati. protiv vsichki pravila, znachi. izlitam :)

k

Автор ДжeмиМодератор (Quick Silver)
Публикувано05.08.04 14:59

Хехехех... Честито ти свършване! на сесията, де...

Да вървя на майната си?!?
Че аз оттам идвам, бе...

Тема Re: Докъде я докарахме !!!нови [re: StoneBitch]  
Публикувано05.08.04 15:01

Ооооо! Дим!!!
Ти току-що ми даде най-доброто обяснение за модераторската школа на Евата... хъм... започвам тутак си да си стягам багажа...

Че аз оттам идвам, бе...

Тема Re: Докъде я докарахме !!!нови [re: Rene]  
Публикувано05.08.04 15:11

Споко, Ренето! Твоята Къца е у нас - вчера пристигна по късни доби и ми разказа всичко с такива подробности, чееее... Утре ще ти я върна, ама и аз ще съм с нея, 'щото тя, горката, е побеляла от ужас, пипалцата й са се накъдрили и категорично ми отказа да я изпратя с DHL. Така че приготви нова порция бира и водка!
А кокера ще го терапевтираме. Вярно, че никога повече няма да е So_HaPpY, ама поне ще започне да си се зазяпва по кучки - как си требе...

П.П.: Жива съм. Имам намерението да живея още - колкото.
Нямам кю, обаче, понеже не съм си на моя комп... :(
Само те плаша, че ще дойда, споко! Освен ако много не си искаш Къца.. хъмммм...

Че аз оттам идвам, бе...

Редактирано от Джeми на 05.08.04 15:19.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.