|
Тема
|
Какво ще ме посъветвате?
|
|
Автор | Пeпa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.04 12:37 |
|
Здравейте,аз съм едно момиче на 17 години и често чета мненията ви тук.Но не съм хомосексуална.Както и да е.
Всичките ми приятелки в училище се запалиха по поставянето на силиком в гърдите.За тях това е идея-фикс.аз нямам финансова възможност да си направя такава операция,но ще загубя много от приятелките си в чиято компания съм.
Как бихте ме посъветвали?Нужно ли е да си правя такава операция,за да съм в крак с днешната мода?
| |
Тема
|
Re: Какво ще ме посъветвате?
[re: Пeпa]
|
|
Автор | perfumegirl (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.04 12:46 |
|
Приятелите не се губят нито се печелят благодарение на силикон.
Иначе прави каквото си знаеш,твои са си гърдите.
| |
|
kakvi sa teq tvoite priqtelki deto shte te zarejat ako nqmash nqkakva gadost v gyrdite???
q se zamisli ako silikonovite torbichki se spukat? ili tqloto ti othvyrli sintetikata? ima i sluchai na rak a gurdata!!! bili izgubila estestvenite si gurdi zaradi modata? za da napravish kef na tvoite priqtelki i momchetata koito shte obryshtat vnimanie na silikona ti. mi napravo vzemi si prisadi treta gurda taka shte si nai interesna i aktualna :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cristal Connors (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.04 13:47 |
|
Ami tezi tvoi "priqtelki" shtom mogat da te zarejat zaradi nqkakuv silikon znachi vuobshte ne sa ti istinski priqtelki. A ti sama si reshi dali iskash silikon ili ne.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sperantza (mythic) |
Публикувано | 16.05.04 16:22 |
|
Пепенце Що така бе,мило?Що ще загубиш приятелките си?Заради силикоМа ли?У кой клас си?
Тука ще си позволя(щеш или не щеш) да пратя по дяволите модите,които са си чиста комерсия!
Това да караш на 13-годишна възраст кола с бясна скорост(ако си момче) и да си имплантираш силикон за да се харесаш на батките(ако си момиче)си е много безмозъчна идея.Повервай ми.
Ти,като една типична пуберка ,още не си си изградила индивидуалността като хората,ами подражаваш на разните си приятелки(дето май не са ти приятелки)...некой ден ще ревеш зарад туй,пак ми вервай
Аз също искам(поне така си мисля) да си направя една операция,ама не такава...ще те помоля(тъй като приятелките ти са в крак с модата) да се посъветваш с тях и да ми кажеш има ли операции за Овисочиняване на челото(с цел поумняване)! да знам поне дали си струва да си правя...що се отнася до силикона,ами по добре си очипи нослето,ако не ти е чипо:)
Само един съвет мога да ти дам:не се води по моди!Бъди алтернативна!
Това ще ти помогне да оцелееш в простотията на страната ни!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Jesica (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.04 17:09 |
|
Ne! Nishto nqma da zagubish!
Dori...sled kato tiq priqtelki
svarshat sas zabavlenieto si po
operaciite i im pisne i tazi igra,
ti shte si po-interesnata, zashtoto shte
si Razli4nata ot tqh!
Hi4 ne se vpe4atlqvai-naistina!
Zabavlqvai se na tqhnata glupost:))
| |
|
Момент... от кога стана нормално 17-годишни да си уголемяват бюста и кой пастичен хирург го прави това нещо, за Бога? Гърдите съвсем не са достигнали крайния си вариант на 17 - ето аз съм на 23 и продължават за растат. Малко е крайно, направо е налудничаво. А и къде в България има 17-годишни, които могат да си позволят подобна процедура? Нали уж хората гладуват...
Ще те посъветвам да си намериш приятели с по-голям кръгозор, а не с по-големи гърди, Пепа, което разбира се е по-лесно да се каже, от колкото да се изпълни... просто хора, които ще те изоставят заради подобно нещо, нищо не струват.
| |
|
|
|
|