|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Re: ISKAM VOINA
[re: sila]
|
|
Автор |
jaytee (разсеян) |
Публикувано | 12.08.03 16:37 |
|
"...tia si ima priatel az sushto i tn.." хм!
Привет от един педераст! Някой от нас също четат в този форум.
Няма да ти досаждам, само искам да те светна, че сексуалните техники на хомосексуалните мъже се практикуват и от много хетеросексуални мъже: орален секс, анална стимулация и т.н. хайде да не влизам в подробности...
Et in Arcadia alto!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HAДЯ (амазонка) |
Публикувано | 12.08.03 17:56 |
|
Първо-с такова заглавие трудно ще накараш повечето да мислят позитивно върху темата ти,поне аз така мисля
Щом си искал да привлечеш вниманието,що не написа-Тема на живот и смърт
Сигурна съм,че много щяха да я прочетат веднага с влизането си тук
Второ-ти си още един,който трябва първо да почете малко книжки по темата за лесбийки и после да видим какво ще кажеш ти самия за осъзнаването,това как го правим и така нататък
Защото моето не е вродено,но не е и наследено
Природата ми е такава, а аз се съобразявам с природата
Това е което исках да ти кажа
| |
Тема
|
Искай мир, човече,
|
|
Автор |
geminiled (via combusta) |
Публикувано | 12.08.03 21:12 |
|
и имаш по-голям шанс...
'Щото, когато някой ми иска нещо - давам му го...
... нали разбираш, добра душа съм... хъм...
Браво на теб, че си момче на 26 години и че си хетеро! Направо онемях от възторг!
Още повече онемях от изумление, че съм всъщност хетеросексуална... ами, да, прав си - тяхната техника за секс използвам... О! Чудо!, значи съм една от тях... /защо ли не слушах мама навремето, когато ми повтаряше да спя след обед, за да порастна?!?... добре поне, че всичко си изяждах!/
К'во да ти кажа... Една сутрин, след като се събудих, изведнъж проумях, че съм станала... После започнах да използвам всичко, изброено от теб... хъм... и така... Само дето сега вече в 14.00 неудържимо ми се доспива...
Впрочем, една девойка, дето определено разбира от ръце и пръсти, каза, че моите много ми отивали... Пък една друга, дето е полиглот, твърди, че моят роден език бил съвършен...
Обаче - твоят на нищо не прилича!!!
Ти никакви запетайки ли не ползваш, ве, човеко?!? Е, сега ти ми кажи - как да ти вярвам на езика?!?
Ако си използваш пръстите, езика и акъла така, както пишеш... Леле!
Направо съм щастлива, че съм момиче на 32 и НЕ СЪМ хетеро!!!
Айде - - - > и здрав да си го носиш !
~ Живата памет на Сърцето ~
| |
|
Поздравления за отговора.
"Владея немски, френски, японски, чешки, полски и собствения си език."
Редактирано от ekaтepинa на 13.08.03 10:30.
| |
Тема
|
|
|
Автор | pazientka (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 14:41 |
|
malei, golem ekspert si !
shto ne otvorish kabinet li, kantora li, sergia li?
da se ogramotiavat liudete kakuv seks praviat, i drugi military vuprosi.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Джeйн (редник) |
Публикувано | 13.08.03 14:59 |
|
мило, любовта не се свежда само до сексуалната техника.
по тая логика и некрофилите, и педофилите, и геронтофилите, и зоофилите ще ги сложиш в раздела хетеросексуални.
с това искам и да ти кажа, че човек е различен от животното и по това, че за него има любов (а при животните има само секс); и още - че сексът при човека не е само и преди всичко средство за продължавне на рода, а е нещо самостойно и ценно само за себе си.
IMAGINE...
| |
|
...която няколко пъти сериозно предлага 24 май да бъде обявен за ден на лесбийкит в БГ. щото като се празнува родния език, може ли да не се отчете (респ. празнува) ролята на лесбийките в използването му, поддържането и пребъдването във вековете?
IMAGINE...
| |
Тема
|
maleee kolko ste smeshni
[re: HAДЯ]
|
|
Автор | SlLA (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 16:09 |
|
ei samo se vujte kakvo mi pishete...i posle kreshtete za tolerantnosts....kak samo me napadate bez da ste oburnali vnimanie na "ABSOLITNO POZITIVEN" i na P.S "az znam 4e neznam vsi4ko i zatova pitam" a vie kakvo sldur4eta ...a, kakvo po4vate da mi se pravite na umni i za nekvi ezici i mi govorite i kakvo li ne...pogledente se samo kolkoto ste smeshni...i kvo i si mislite 4e ste mi natrili nosa i 4e ste vurha ....ok ne si struva POVE4E DA SUM TOLERANTEN .....samo ste vi kaja edno ...BEZ KUR NEMOJETE EBETE SE NA VOLIA
Редактирано от geminiled на 13.08.03 19:54.
| |
Тема
|
Re: maleee kolko ste smeshni
[re: SlLA]
|
|
Автор |
Rauch (Steppenwoelfin) |
Публикувано | 13.08.03 16:48 |
|
E не! Как можаха така да те ядосат тези лоши жени. Няма да си толерантен повече значи. Днес е траурен ден в хомосексуалната история. Днес ще се реша в черно, мАладеж. Мъка ми е. Мани.
| |
Тема
|
Re: maleee kolko ste smeshni
[re: SlLA]
|
|
Автор |
HAДЯ (амазонка) |
Публикувано | 13.08.03 17:46 |
|
Това може да го каже само човек,който са го ........ с ....
а ти явно си опитвал
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|